![]() |
LOGAN la 4400 de euro
salut.am ocazia sa iau un logan la 4400 de euro.masina e intretinuta,are pana in 30 de mii d km.e 1,4 da in skimb nare nici o optiune pe ea,decat un airbag sau ce dau kitrele alea de la dacia.ce zicetzi?sa o iau sau nu?
|
Re: LOGAN la 4400 de euro
tu decizi, in functie de ce vrei de la o masina, eu la banii aia ma orientam la o Calibra c 20 XE sau o pisica 318 poate 320, repet asta as lua eu, tu in functie de ce vrei de la ea alegi ...
|
Depinde ce faci cu ea,daca vrei o masina de duminica sa te deplasezi de la A la Z e foarte buna masina.
|
pai yo tre sa iau carnetu in mai-iunie aja k nu cred k imi trebuie masina puternica.ink un avantaj ar fi k o iau in rate:D
|
atunci ia-o
vezi sa nu fie ceva stricat la ea si ia-o daca o iei in rate presupun k te cunosti bine cu proprietarul si nu a alergat-o vai de capu ei ,nu? si astfel o sa poti sa iti iei casetofon si ce vrei tu sa pui pe ea la mom potrivit(adik in mom in kre o sa ai bani) are abs macar? |
n-are sigur abs ;)
|
Fara abs nu se poate conduce o masina?
|
din cate am inteles e simpla,adik in afara de un airbag nu mai are nici o optiune
|
Quote:
|
ar fi ideal sa mai poti trage de el:):):)
|
si eu abea am luat permisul de 3 saptamani .... mama are un Logan 1.4 stock cum este si cel despre care ai spus tu si tata are un 1.5 dCI cu care face scoala (este instructor auto mai exact) ....diferenta este foarte mare intre ele .... pana la o viteza de 160 km/h 1.5 dCI este invingator(mai mult mi-a fost frica sa ii dau pt ca nu am decat 3 saptamani de condus :D) .....are demaraj mai bun si trage chiar neasteptat de bine :D..... parerea mea este sa-l iei mai ales daca sti ca nu a fost alergat si alte chestii ... mai ales in rate :D ........ a lu` mama are 23.000 si merge super ... adica ca nou ... nu are nici un fel de problema ( cu toate ca mama este vitezomana ) ....... pt mine este ideal :P .... cred ca la fel o sa fie si pentru tine .....
|
ms de sfaturi.potzi sami zici dak a avut vreo problema speciala cu ea ceva?mam gandit shi yo la diesel da totushi ... nu e 4400 de euro ... mi sa mai zis shi de prestige da din cate shtiu ala e zece mii shi dak aveam banii ajtia ma duceam fix in germania shimi luam un passat din 2003 sau ceva asemanator.bft
|
da.....singura problema a fost combustibilu :)).... nu scartie nimic pe ea( pe niciuna) ,nu bate nimik ..... pana acum nu le-a bagat decat combustibil si le-a schimbat uleiul ....
|
pai pana acuma treaba merge,am vb cu omu vrea sa o dea da dak se scoate taxa de inmatriculare inainte sa o iau ma razgandesc :D se aud tot felul de zvonuri dar deocamdata nik concret... accesorii ptr logan unde pot sa vad shi yo nijte preturi?k am multe in cap
|
nici o alta sugestie/parere nik?
|
la bani e bine .. mergi cu ea la un service autorizat dacia si veiz istoria ei .. si fa-i un control ... daca e ok .. ia-o :D
|
Parerea mea e ca LOGAN = Barca pe roti deci decat sa iti iei logan mai bine te orientezi spre alceva... ma rog acum asta e parerea mea tu faci ce vrei cu bani tai . in schimb poti sa o iei si sa o vinzi mai departe dupa cateva luni ca iti scoti bani pe ea..
|
Eu zic sa mai ai rabdare si sa mai strangi niste bani si sa-ti iei o masina nu logan. Mai ales daca esti incepator numai bine mai conduci si tu masina parintilor putin si prinzi experienta cat de cat si in timpu asta strangi si bani. Sau daca te multumeste loganul........Numai ai grija ca daca ai pus frana si s-au blocat rotile, te duci ca sania, mai ales pe asfalt umed. Bafta multa. Bye
|
poy yo nam masina momentan shi d asta ma gandeam.d condus zic yo k invatz sa conduc:D vroiam sami aduc d afara o celica,vekea mea dragoste :lol: sa vad ce shi cum pana atunci.oricum ma mai gandesc,sa vad c bani am exact shi ma hotarasc shi dupa c o sa iau plasticu:D ms ink o data d sfaturi
|
Faza e urmatoare : Daca zici ca ti-o da in rate, eu zic ca e o oferta OK. Dar inainte de asta, arunca un ochi si pe sit-uri de masini SH, si vezi ce preturi sunt si p'acolo, ca sa ai cu ce sa compari. Un Logan nou, coaja, e 6400E. Asta e cu 2000E mai ieftin, ceea ce inseamna cam 30%.
Uite o bucata dintr-un articol publicat intr-o revista auto : In medie, o masina noua pierde 10- 15% din valoarea sa dupa primele sase luni de la data vanzarii. Dupa primul an de utilizare aceasta devalorizare poate ajunge pana la 20%. Apoi, in anii urmatorii devalorizarea ei poate continua intr-un ritm mai lent, de numai 10-12% pe an. Aceste procente reprezinta media devalorizarilor, dar ele pot fi mai mici sau mai mari daca marca sau modelul de masina pus la vanzare au o stare tehnica si de intretinere foarte bune, iar numarul de kilometri rulati nu depaseste media de 10.000-15.000 /an la benzina si 15.000-20.000 km/an la diesel. |
ms de sfaturi.miam luat masina pana la urma da nu logan:D va rog inkideti topicul
|
Ce masina ?
|
cred ca e ok, o iei, o rupi in doua si probabil pe urma tot o vinzi cu un mic profit.
|
mai rau ca Golanu , si a luat 1300 ")))))
|
Quote:
|
se vede ca traiesti in galati fermierule , am zis de 1300 ca asa ai poza stupidule. dar esti redus mintal si nu am ce discuta cu rebuturile, mars inapoi in mina de unde ai iesit provincialule:twisted:
|
ma scuzi k nu tin la glumele tale de "bucurestean" ... in orice caz puteai sa te abtii,nu cred k tia spus nimeni nik legat d loganul tau care nu stiu sigur dak il ai tu sau ai tai parinti sau pur si simplu dak il ai ... macar yo la 18 ani am carnet si masina mea,nu am facut k altii sa mananc paine cu iaurt k sami iau noul logan.
ROG UN MODERATOR SA INCHIDA TOPICUL |
All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2025 4Tuning