![]() |
My FTO's
1 Attachment(s)
EDIT 2009:
Pt ca 1 FTo s-a transformat incet in 6 si cu siguranta numarul v-a mai creste o sa incerc sa-mi prezint cat se poate aceste ciudatenii aici toate in acelasi thread pe care o sa il upgradez pe parcurs cu update pt fiecare masina. 1. 1996 Mitsubishi Fto GR - manual , 170 bhp cumparat in 07 -acum vandut http://i42.tinypic.com/e3n78.jpg 2. 1995 Mitsubishi Fto GR - tiptronic , 170 bhp cumparat in 08 (piese) masina e ciopartita acum , functionala dar mai valoroasa pt mine pt piese) http://i41.tinypic.com/167a7x2.jpg 3. 1995 Mitsubishi FTO GPX - manual , 199 bhp cumparat 08 . masina in care imi intra finantele in ultima vreme si care se bucura de cele mai multe upgrade-uri. http://i41.tinypic.com/9j2c6u.jpg 4. 1995 Mitsubishi FTO GPX - manual 199 bhp cumparat 09 , masina accidentata cu defecte cosmetice cu care deocamdata nu am nimic in plan major - in prealabil masina s-a dezmembrat . http://i39.tinypic.com/ljrzn.jpg 5. 1996 Mitsubishi FTO GPX - manual 199 bhp , luat in Dec 09 . O masina cu multe upgrade-uri si foarte rapida - acum vandut http://i45.tinypic.com/s1ooc9.jpg 6. 1995 Mitsubishi FTO GR - tiptronic 170 bhp , luat in Martie 10 http://i50.tinypic.com/axjjbc.jpg ************************************************** * 18.02.07 Probabil foarte putini cunoscut acest model ! Am zis sa incerc si o turbaciune sa sa vedem ce iese ; dupa europene , americane si japanese am pus okii ,mana si banu pe un MITSUBISHI FTO GR. O sa incerc pe parcurs sa urc toate detaliile despre acest model deocamdata ce va intereseaza mai pe toti : motorasu de 2.0 V6 - 180 bhp |
Re: My FTO GR
deci ai inebunit de tot ! sa ai noroc de ia sa zic asa dar e ugly man trebe musai sa-i schimbi looku ca sa nu regreti ca ai luat-o peste vre-o luna
|
misto , ami place sper c-a dupa asta sa pui mana pe un GTO..... !!!! e frumos , si rosu e sexy... e numai bun pentru Ana... !!!!
salutare |
Masina e belea. Ceva mai multe poze exterior, interior sa vedem si noi?
|
man chiar ca o ciudatenie.. sper sa isi merite banii ,,,,2.0 v6 nu e cam mica capacitatea asta ptr un v6 imi seamana a ceva foarte cunoscut mai ales spatele dar nush a ce a nissan ceva 200 sx parca..in orice caz felicitarii si sa o stapanesty sanatos si fara incidente
|
azinoapte am adus-o !
poze o sa i fac curand o sesiune bine are ici colo chestii care necesita atentie ! Da e turbaciune din pacate am limitator la 200 :( decupleaza .. |
Quote:
Superba masina.Sa o "calci" sanatos. Revino cu date,poze ,vom avea ce vedea ;) . |
deci vezi sa nu aiba limitatoru mecanic la trottlebody iar daca e din computer aia se scoate foarte usor :) si chiar e v6 de 2.0 l ?
|
8 Attachment(s)
pics - >
altele mai profi dupa ce o mai pun la punct ! |
Un exemplar dragut ... FTO , ramai cu el ca merita ...sa nu il parasesti ca pe Neon :lol:
|
Quote:
wob sa ai noroc ea si cat mai muli bani de aruncat in caruta! p.s. tinand cont de ulimele tale tendinte banuiesc ca e rwd nu? |
Quote:
mie m-i se pare ca seamana cu o supra malnutrita |
E misto masinuta;) Te-ai uitat daca se gasesc accesorii pentru modelul asta? Ai vreun gand cu ea?
|
Sa o stapanesti sanatos e bestiala jucaria... ai dreptate e ca o mini supra :))
|
ms ms !
S-au fabricat in numar de 36,512 exemplare Din 2001 au inceput sa se importe de catre dealeri in UK Si se estimeaza ca exista mai multe exemplare acum in UK decat in Japan ! A castigat masina anului 1994-1995 motorizarile fiind de 1.8 sau 2 L exemplarul de mai sus are urmatoarele : 2000 cc DOHC 24 valve V6 170 PS at 7,000 rpm ( nu are 180 cum am scris mai sus) to be continued |
&NOT 2 be drifted :D:D
bafta cu uraciunea de plastic...da-i in freza..doar e japoneza:oops: si suporta :lol: sa ai parte man de jucarie..:wink: it's a JAP toy..a sex toy....cad piszdele dupa ea ...:) |
bai dupa mine seamana cu un 3000gt malnutrit :) baga niste lei intr-un bodykit si o sa arate bestial si schimba naibi scaunu ala de 2 lei de pe ebay :) vezi ca sunt tot pe ebay da-s de 3 lei :) e mai smechere
|
Ce masina rosie avem :D...Misto ca ai trecut la coupe-uri jap ;)...Is curios daca m-ar face V6-ele asta, avand in vedere ca e mai grea...nu cunosc pe nimeni cu asa ceva dar gasesc eu una cu care sa ma joc :)...oricum decat neon sau micra, e "miles ahead"...Forja sanatoasa!
P.S. e manual sau auto? |
wow, bravo Wobule, ce sa zic, cum zice Bogdan, e un pas mare inainte fata de celelalte doua, presupun ca a si fost mult mai scumpa! Nu ca Neonul era rau, dar asta e in cu totul alta liga. Cum de a vrut manuala Anne insa? Sau asta e a ta si ei ii dai Golful :D?
Mie intotdeauna mi-a placut mult cum arata FTO-ul, e asa diferit de orice altceva, poate si pt ca aici nu exista masina asta. Si motorul e interesant....ce sa zic, s-o stapaniti sanatosi. Pana la urma, de ce ati dat Neonul si cat ati dat pe FTO? |
Quote:
Quote:
Nu am stiut de model pana nu am ajuns in Irlanda Neonul s-a dat din cauza multiplelor probleme tehnice (motorul nu mai era la semne din cauza fostilor proprietari)si am si castigat la el ! mmmm manual in loc de automat ? ... am vazut si un automat .. dar 125 cp .. nu cred ca ma satisfaceau .Daca ma intelegi ;) Pret de achizitie .. o sa il anunt pe parcurs 8) |
Quote:
Daca e mare eu te sfatuiesc sa dai clima jos ca si asa nu-ti tre in Clondalkin :) |
Nice ride wob....
Este un exemplar extrem de ingrijit. Mai rar vezi asta. Sunt misto masinile. Pacat ca design-ul este destul de periculos....genul "Love it or Hate it". Cam cat de raspandite sunt in Irlanda FTO-urile? |
Nicknamed_13 : pai ce sa zic .. pana nu demult nu erau tare raspandite ! nici acum nu is nu stiu cate exemplare ... cam sa zic 1 data la 2-3 zile vad cate 1. multe sunt in dublin si mai putine prin tzara !
de ingrijit nu e nu stiu cat .. necesita o tzara de atentie .. insa timpul sper sa le rezolve pe toate ! Deocamdata umblu sa imi rezolv cu asigurarea , taxa si alte hartzoage ! consumul : 10 in afara :rolleyes2 for now |
Frumoasa masina. Pot sa spun ca nu am vazut una in realitate niciodata pt ca in usa nu se vand...dar imi plac oricum :)
La exterior nu cred ca ar fi mult de facut. Trebuie lasata citiva cm acolo si cam atit zic eu. Sa o stapinesti sanatos. |
e prima data cand vad modelu asta! sa inteleg ca ai cautat-o mult?
e tare imi place ! bafta ! jantele alea imi aduc aminte de golfu meu;) |
apropo wobule, cat o sa te coste asigurarea la ea daca la Golf ziceai ca e 3000 euro/an?
|
oooppsss :(
|
3000euro pe an????????? SHIT!!!!!!! Frate asta e jegmaneala. Eu intru in categoria 18-25 de ani unde asigurarea este un pic mai scumpa, am masina care este in top10 a celor mai furate modele din NZ si ma costa $1100NZD (600euro) pe an asigurare completa. Unu de 16 ani a luat asigurare de 1700nzd pe an si conducea un Rover GTI Turbo cu carnet de incepator........3000Euro.........FAAAAARK
|
5 Attachment(s)
Asig am rezolvat-o cu 1250 oiro !
O sa dezvalui secretul mai incolo ! pana atunci ! FTO IRISH MEET (prima pe 2007 si prima la care participa un owner ROMAN ) 8) 25.02.07 Dublin Port Tunel (cate-va poze) .. o sa dezvolt |
bv frate , din prima clipa cind miai spus de masina ca tiai luat-o stii bine ca mai bucurat foarte tare.... mai ales ca e ceva speciala!!!!!!! sa o stapinesti cu bine cum a mai spus cineva de mai sus, indiferent ce reprezinta masina iubeste-o ... bafta
|
Ii sta foarte bine in poze printre celelalte fto-uri!
pai zi-ne cu asigurarea cum ai rezolvat-o! Si nu ne-ai spus, din ce an e masina? |
1996 .. al 3-lea proprietar JE
Ce are pe ea : -jante pe 17 cu 205/45 (nu m-am uitat la firma de jante sau de gume ) -alarma cu immobiliser A/C , oglinzi , geamuri electrice ,inchidere centrala ,climatronic cam atata (si astea is standar in afara de jante ) .. ce e cool : geamurile fara rama culoarea V6 forma ciudata care te face inevitabil sa te intrebi ce masina e oamenii care i fac poze si te intreaba ce model de alfa e asta :) sentimentul vitezelor 2 si 3 tzi mai mare dragu cand vezi 9000 RPM pe bord sunetul tobelor in full throtle si faptul ca in sfarsit mi-am luat un import mai de doamne ajuta ce e nasol : piese le greu de procurat (dar nu imposibil) micile bube pe ici colo care trebuie facute(preferam sa nu am de lucrat la ea) sentimentul ca te poti trezii oricand fara ea (se sparg masinile la greu aici, dar ma rog de aia e asigurarea) ca deschid capota si nici nu stiu unde sa ma uit :) obisnuit fiind cu vw-urile:) cu consumul am iesit la 14 -15 city 10 outside Cred ca e ok ! Asigurarea am fentat-o cumva :) (si a si intrat Romania in UE .. si am trecut si eu de o varsta /.. si cu bonusuri + alte ajutoare (soferi:) ) s-a rezolvat cumva (dupa niste emotii si raspunsuri de genu ''we not insure sports cars or imports or high performance'' :))) ! urmeaza in saptamanile urmatoare : *sa schimb scaunul Cobra cu unul original *retapitare de interior + restilizare *montat sistemul audio *revizie totala motor - mecanica in lunile urmatoare : *side skirts + custom spoiler *respray (mai prin vara) *tinted windows in viitorul apropiat : * kit suspensie TEIN * Gageturi interioare la ce visez : *sa o dau pe asta si sa iau odata R34-le :) |
Quote:
|
ai iesit foarte decent cu asigurarea in comparatie cu Golful totusi
Eu nu ma prind, ce inteleg ei prin "imports" ca doar Irlanda nu fabrica masini deci toate sunt "imports"! Ce mi se pare foarte mare pt un motor de 2.0 si masina usurica manuala este consumul. Pai atat imi ia mie si consider ca e mult pt un motor relativ mic. La interior de ce nu vrei sa-i pui inca un scaun tot sport in loc de unul original? ce bube ai de facut la ea? |
4 Attachment(s)
pimpy .. se refara la japanese imports :rolleyes2
La traficul de aici consumul este rezonabil pt masinutza asta ! La interior vreau sa o aduc la original !Desi Cobra a fost o gramada de bani! inca niste poze de la MEET (foarte tare a fost ) |
frumoasa masina /// forma agresiva ...hmm imi place bafta sa -o stapanesti sanatos fara incidente neplacute..;)
|
something cool :) :arrow:
https://www.youtube.com/watch?v=FX04lZRDHA4 calitatea lasa de dorit e cu aparatul foto ! |
8 Attachment(s)
Dupa ce m-am mai obisnuit cu masina , am iesit cu consumul undeva la 11 % autobanda/city
mai multe pics de la Irish Fto meeting + Cruise :arrow: |
Felicitari pentru masina, e foarte frumsica ;) mie imi place la nebunie
|
Sa o stapanesti sanatos , mie masinutza imi place foarte mult si culoarea chiar i se potriveste!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning