![]() |
Top speed - Espero
1 Attachment(s)
o parere vreau si eu!! va place?
|
Re: top SPEED ESPERO
nu prea-mi vine sa cred...dar mno daca tu zici asa o fi :P
parca ai prea mica turatia pentru viteza respectiva...si dizalurile astea noi au parca mai multe ture |
Bogdan nu vreau sa te dezamagesc dar aceea nu e viteza reala.Turometrul are intotdeauna dreptate si asa cum spune si dacia wrc ,tu ai cam putine ture.Acum chiar daca ai probleme cu vitezometrul sa stii ca espero se duce in 210 chiar 220 (nu stiu daca si real) cu,conditia sa aiba motor de 1800 cmc asa cum sigur ai si tu.Eu am avut de 1500 cmc DOHC si pot spune ca eram multumit dar doar de consum ca 1800 cmc il face lejer pe 1500 cmc.E diferenta daca imi permiteti ca de la C18NZ la C20XE(SFI-ul)si asta fara sa cred, ca exagerez.Espero 1,8 rulz pentru cei care vor senzatii tari si au si bani de benzina,pentru cei potoliti recomand 1,5 DOHC(mai ales pe gaz se preteaza excelent,merge ca un cielo OHC pe benzina )Ca sa nu fiu total of topic revin la ideea lui Dacia WRC si-i sustin obiectia.Acum asteptam lamurile tale.Si sincer "ma bucur"ca s a facut topic de Top Speed si pentru espero inca un pic si prezentam Top speed ul la daewoo Avia, Damas,Lublin etc.Acum sincer mi as dori sa vad un topic destinat Leganzei,acolo sa vedeti viteza ,daca espero si cielo sar de 200 in viziunea unora, va dati seama ce face o leganza.Si ca o ultima idee va spun sincer ca ma bucur sa stiu ca sunt oameni in stare sa si riste vietile facand experimente pe ei insisi dar as fi fost mai bucuros ca aceste demonstratii sa mai taie din avantul altora si nu sa i ambitioneze asa cum deseori si incontinuu se intampla.
|
ma tata cu ai 716584 mii kilometrii?
tot respectu eu am numa 540.000 km facuti alaltaieri cu cielo din 96. da sincer sa fiu si cu motoru de 1.8 si cu motor de 2.5dti nu cred ca la 200+km/h sa ai doar 4000rpm daca vitezometrul ii gradat pana in 220 inseamna ca pe la 200+km/h deja turometrul trebuia sa se apropie de 5000-6000 rpm adica sa se cam termine... daca ii sa ne luam dupa turometru...ai cam 170 intr-a 5-a vreo 120 intr-a 4 vreo 90 intr-a 3-a teoretic...practic nu-ti pot spune real...dar nu cred ca tu ai peste 200 la doar 4000rpm |
Dacia WRC daca tu spui ca ai 540 000 inseamna cai 54 de mii cu a ta.Nu vezi ca baiatul are 71.584 de mii si nu sapte sute.Din cate stiu eu km se calculeaza fara ultima cifra.
Uite aici: DACIA WRC ma tata cu ai 716584 mii kilometrii? tot respectu eu am numa 540.000 km facuti alaltaieri cu cielo din 96 |
da ii sa adun ultima cifra am 5.400.000 kilometri
eu am cincisutepatruzecidemii de kilometrii facuti cu masina din 11 sau 12 octombrie 1995 ca o venit masina cam de ziua mea |
nu prea e posibil ceea ce itzi arata tzie vitezometru ala , cum s-a spus si mai sus la viteza aia trebuia sa ai macar vreo 5000-5200 rpm.......dar aku ....nush ce sa zic oricum 180 km/h cred ca aveai
|
Dacia WRC.Nu ai inteles nimic din ce am spus.Tu ai spus de baiatul asta ca are 715840,deci sapte sute ,asa ai scris e un nr format din 6 cifre deci e vorba de sute si nu de zeci.Asta am lamurit.Dar lamureste ma tu pe mine cum sa ai tu 5 mil de km din 95 si pana acum, cand tu ai acum 22 de ani si atunci aveai 10 ani.
|
Acum stiu ca o vei da la intors de fapt nu tu.Dar vreau sa te contrazic dinainte.Ai spus "eu" si ai zis ca masina e din 95 si a venit de ziua ta.Nu am nimic cu tine dar asa sa incepem sa o luam la imaginatie sa stii ca te fac, sa ma vezi pe mine ce imaginatie am cand e vorba de vorbit asa ca sa nu stau.Crede ma am si eu o caruta de km la activ ca fac Italia o data la 2 saptamani,aduc si masini din Germania si nu ma mai dau atat in stamba ca merg cu 200km pe ora,ca am nu stiu cati km,ca am 130 cai.Toate acestea sun vorbe goale fara dovezi si chiar si cu dovezi nu prea ai ce face.Am vazut soferi care au km cu spatele mai mult de cat au multi dintre "soferi" cu fata,asa ca stai linistit,in ziua de azi nimic nu ma mai impresioneaza doar daca ma sperie.
|
da eu am fost in masina cand kilometrajul a batu 540.000 mii kilometrii
tot respectu eu am numa 540.000 km facuti alaltaieri cu cielo din 96. masina a venit in 1995 in 11 sau 12 octombrie...nu mai retin(eu sunt nascut in 12 oct) tu faci italia de xx ori pe luna de xx ani. masina mea(in prezent) inainte sa o am eu, adica sa fie tot timpul asupra mea a mai avut inca 20 de soferi si fiecare mergea unde avea treaba cand avea treaba cat avea treaba. a fost masina de firma din 1995 pana in 2004 cand am impachetat-o "eu" umpic, si apoi tata a reparat-o si am luat-o "eu" si numai eu umblu cu ea. |
Dacia WRC,exact cum spuneam ai intors o cum ai vrut tu.Citeste ti postul in care spui "eu am 54xxxx cu masina din 95 ca a venit de ziua mea".Nu ai spus ca masina are atatia Km ci ca tu ii ai.Putem face polemica pe tema asta la infinit si nu o mai scoatem la capat.Tot respectul ,Geti
|
ok, am dat-o eu la intors asa-i ma
|
Quote:
nici espero cu motorul e 2.0 de 105 cai nu cred ca ajunge la viteza aia |
deci nu stiu dak o sa credeti dar e real masina are motorul de1.8 + turbo !!!cred k nu va vine sa credeti dar e real si mai poate!!!
|
Pai de ce ne tii in suspans.Da mai multe detalii
|
1 Attachment(s)
Clar ori e defect vitezometru ori are cutie cu 6 trepte....
turatia e prea mica pt viteza aia ..... O poza cu esp al meu de 1,5 16v...la 175 avea 4800 de ture ..... |
mno asa mai zic si eu.
imi place de tine ca mergi cu benzina ca mine :P adica cu mai mult aer :P |
Quote:
ia pune u niste poze cu motorul sa vedem si noi turbina aia.....montata pe ce motor?c20let?c20xe? eu cred ca u vrei sa ne minti si sa ne pierzi timpul cu ce visezi u noaptea |
eu cred ca poza aia ii facuta altfel
ca si la logan....este o trebe in computerul de bord ca sa-ti face testul de bord, ace si indicatori. asa cred ca-i facuta poza |
Nu are rost sa ma complic fiindk am mai avut dicutii cu multi .... de genu k du-te domne k nu se poate.... motorul e cel de calibra c20let. Masina merge si mai mult... aprope 250(mers paralel cu alta masina) mai am o poza facuta la kilometraj cu acu trecut de 220!! dar nu mai zik nik o sa postez si poza aia..... si nu mai rasp. la nik , stiu k nu e usor de crezut dar e real!! si eu sunt de parere k sa nu crezi pana nu vezi dar credeti ce vreti!
|
Daca e C20LET inseamna ca nu stii ce vorbesti.Sunt unii care nici sa minta nu stiu,pe bune.Vezi un post de al tau un pic mai in urma pe prima pagina in care spui ca ai motor de 1800cmc turbo.D M X,nu degeaba s a legat de tine,stie omu ce spune, ca doar e in domeniu.Dar daca tu ai C20LET de 1800 cmc lasa-ma sa te trezesc la realitateNu exista C20 LET de 1800 cmc si acum ca sa fac si eu o gluma.Poate fi in cel mai bun caz un C18LET(glumeam).Off ,asa mai sunt unii care vb sa nu adoarma si cand adorm in sfrasit se trezesc ca sa povesteasca ce au visat.Daca ai dreptate si se dovedeste asta eu retrag tot ce am spus dar pana atunci,la cat mai multe gogonele!
|
c20let ii motor de 2000cm3 16v si ii aspirat nu turbo.
daca gresesc sa fiu corectat. in espero ca sa-ti intre motorul acela tre sa faci niste modificari. ca sa pui motorul ala pe espero iti trebuie si frane ca sa te poti opri si iti trebuie si suspensie pt stabilitate. si cielo-ul si espero=ul cam 200 merg. is apropiate ce puteai pune tu pe espero ii h20let sau z20lez sau leh. ma rog lasa povestea cu viteza aia si dacia o prinde top speedul acuma baga poza sa ne convingem ca eu tot nu cred ca-i 1.8 turbo si presupun ca presiunea in turbo si de 0.8bar constant nu? :P era o gluma rautacioasa :P |
EU ZIC SA-I DATI IGNORE LU MINCINOSU ASTA.
mACAR FA-TI TEMELE CAND MINTI FRAIERE....crezi ca poti sa ne duci de nas cum vrei? 1 la mana habar nu ai ce inseamna c20let si ce modificari presupune instalarea lui. 2 la mana acul de la vitezometru este sigur stricat poti sa te bati cu caramida in piept cat vrei ca esti un mare mincinos si meriti un mare ban. Si daca vrei sa ma contrazici vin-o cu poze si am sa vin personal la buzau pe 10 martie sa vad acest espero desi nu am de ce sa vin ptr ca nu eista masina asta de care zici u. P.S. A/c cred ca merge de minune si te bucuri vara de racoarea care o da el in masina...nu? |
dacia wrc ....c20let este motorul turbo de 204 cp de pe calibra si vectra a turbo.
am sa-ti zic mai incolo ce modificari trebuisc aduse la caroserie 1.8 turbo este la grupul vag si mai nou la astra h......nu cred ca vreti sa aflati cat costa un motor de astra h 1.8 turbo....motorizarea asta nu stiu daca a aparut de cateva luni pe opel....si pe langa motor ai nevoie de o groaza de chestii ca sa-l faci sa functioneze si de o alta groaza de chestii ca sa tii masina pe drum Toate acestea dupa ce ne raspunde amicul nostru de la buzau si ne da peste nas cu poze cu masina lui cu motorul 'c20let 1.8 turbo instalat pe masina lui' |
Sunt de acord cu D M X si in plus, cine stie cati de astia mai sunt pe aici.Dacia WRC,D M X are din nou dreptate,faci confuzie intre C20LET si C20XE.Intr-adevar DMX,am auzit si eu de aparitia motorului de 1,8 turbo la opel dar nu cred sa poarte denumirea de C20LET(2000cmc)
|
mno asa mai zic si eu.
imi place de tine ca mergi cu benzina ca mine :P adica cu mai mult aer :P __________________ Sa fi Om e o Intamplare, sa fi Domn e un Lucru Mare ! ! ! pt dacia wrc : a mea stie doar gpl:D |
Prea tare asta.EEE s a dat omu un pic de gol
|
dmx c20let si h20let am inteles ca-s acelasi lucru doar ca difera ceva mic la el
am citit pe un site postat de gratzian undeva pe sectiunea opel sau tuning opel sau asa ceva poate ce zice omu sa fie motoarele alea de astra de 1.8l si sa-i fi adaptat un turbo ...dar nus tiu cat il va tine motoru... oricum nu cred ca-i adevarat da probabil ca o fi ceva motor de 1.8 turbo orcium fara poze nu poti sti exact ce motor are omu pe masina ca si sdm-u avea pe dacie motor de 1.4 de dacie dar defapt era r5 supra dozat cu putere...si avea 200 de cai si si ala mergea 200 pe drept... eu zic ca poza aia ii facuta pe loc cu scurt pe ceva fire din computeru de bord, ca la logan. ma gandesc ca si daca fura kilometraju turometru nu prea minte |
Nu va mai bateti capul.Eu cred ca individul asta rade acum de noi crezand ca vorbeste cu niste baieti de cartier de la coltul blocului.Consider ca Needforspeed-ul si care mai sunt ar trebui jucate de unii doar cu acordul parintilor si asta doar pe la orele 14-16, ca seara mai viseaza si cine stie poate ei chiar cred ce viseaza.Prin absurd putea fi un 1800 turbo dar s a dat singur de gol cand a spus ca e C20LET.Dacia WRC,nu vreau sa fiu carcotas dar nu am auzit de H20LET,dar ne poate lamuri DMX daca exista sau nu.
|
http://www.eds-motorsport.de/indexenglisch.htm
acuma am recitit am scris eu gresit imi asum vina ii Z20LER Z20LEH Z20LET si Z20LEL |
Ok ! In primul rand imi cer scuze !!! dak se accepta bine dk nu imi pare rau, dmx are dreptate cu ceea ce a spus el de motorul ala 1.8 turbo, e in proiect o sa fac treaba dak fac rost de bani, am vrut sa ma dau rotund, intradevar costa ceva bani dar zic k merita! Espero are defapt motor de 1.5 si kilometrjaul este stricat(o problema care am vazut-o la multe espero) si din nou dmx demonstreaza k are dreptate !! Din nou imi cer scz .... tare gluma cu nfs-ul! :lol: SCUZE din nou!!! Cel mai mult a fugit 185. Incepusem sa aberez tare de tot oricum!! Scuze iar!!
|
:)
incet incet iasa adevarul la iveala...eu astept din 89 sa vad din ce cauza o scapat ceasca sa fie omorat si unde ii...dar mno va mai trece timpul :P |
Scuzele se accepta,cel putin din perspectiva mea.Tu macar ai avut curajul sa recunosti,altii nu ar mai fi scris deloc.Daca tu ai motor de 1500 cmc de ce vrei sa montezi unul de 1800 cmc OHC pe care sa montezi turbo?Crezi ca merita.Mai degraba planteaza un C20LET(turbo) sau un C20XE(aspirat),C20NE s.a.Dacia WRC ai fi uimit sa stii ca in acest moment Ceausescu Sadam si 2Pac sunt pe o insula si beau suc cu paiul,scuze de offtopic.
|
tot offtopic apoi se poate sterge, cica ceausescu nu a fost omorat a murit de diabet... si sadam se spune ca s-ar putea sa nu fie el cel spanzurat...oricum
|
ptr montarea unui c20 let trebuie investita o suma de aprx 3-4000 de e cel putin...ptr ramforsari,montare,suspensie,frane,diferential...e tc....
...mai bine un sfi si nici nu se solicita caroseria asa mult.. binenteles caramane si partea cu omologarea..dar asta este optionala...celelalte nu sunt optionale in cazul unui transfer |
Cine stie cunoaste.Dar omu vrea sa puna turbo pe motor de 1800 cmc.In felul asta nu da bani numai pe modificarea motorului si si pe ranforasari,suspensii s.a.Eu zic ca cea mai buna varianta ramane SFI sau un OHC(c20ne)dar asta se preteaza mai mult la cielo.Raman la ideea unui SFI care isi va face treaba mai mult decat bine.Si acum sa puna ce cutie vrea F16,F18,F20 sau daca se tot tine de top speed sa bage F28(dar nu cred sa se potriveasca pe SFI)
|
2 Attachment(s)
Si astea sunt penale..... :D
|
am circulat si eu cu o dacie....si se dadea vitezometru peste cap...facea roatii de 360 grade in functie de cum apasai acceleratia...si totusi nu avea c20let de 1.8 turbo=))....ti-ai batut joc de minciuna:D
dar nu e o idee rea sa pui un turbo pe 1.8...si nu e deloc buna mai bine sui un c20ne sau un c20xe..cum au spus si altii.... sunt multi care au pus c20ne(115cp).....mai bine cumperi o calibra 8v(neimatriculata) pe ea si iti schimbi tot ce iti trebuie de pe ea....frane,directie,etc..e cel mai ieftin... |
Quote:
am un amic care are un espero sfi cu strut bar si nu are probleme(pe motor mai are si admisie lexmaul,filtru de aer sport,cip si evacuare inox sport) deci cam 170-180 cp Eu doar cu filt sport si evacuare inox lonjeronul stanga a plecat hai-hui si locul unde se prinde caseta de directie(fisura) Ideea de a pune turbo pe 1.8 de la espero mi se pare foarte proasta(multi bani si o mare nesiguranta) P.S. este in tara un espero cu c20let pe el si facut ca la carte |
cum ai pus u ultimele poze am inchis eu bordul pe autostrada si in dreapta mea era un prieten cu o vectra a sfi si el avea in bord 240...... eu zic ca real era pe la 210-220 la mine si la el :D
De o vreme ma batea gandul sa fac un proiect pe un espero dar invatand din greseli(cel pe care l-am avut asa il cumparasem gata modificat si m-am chinuit 2 ani s-ai dau de cap si sa repar tampeniile facute de cel de dinaintea mea).Singura dilema pe care o am este shasiul care nu mi se pare foarte stralucit si in curbe abordate tare poate(si sigur o face) sa-ti joace feste ...si atunci ai nevoie de ceva cunostinte si pricepere sa tii masina pe strada |
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning