![]() |
DISCUTIIi dacia breack inbunatatiri si alte modificari
am, un breack din 2000 ji vreau sai fac cate cva , astwept pareri propuneri idei ji poze , kat mai putine vorbe inutile ji kat mai multe poze ji idei folositoare
|
Re: un topik pentru cei ku breack anbunatatiri kestii treburi
4 Attachment(s)
nu se baga nimeni :???: , kiar nimeni :cry: , unes brekurile romaniei :rolleyes2 , uite pun nijte poze ku interioru ji exterioru:-) ,ca sa spartg gheta:-)
|
O masina romaneasca ...... primu break crek de pe forum ... spor la tuning .... ce planuri ai?
|
mrs pentru ankurajare , an viitor am de gand an primul rand sai skimb haionu k e plin de rugina , am altu dar nam unde sal vopsesk ca e frig, miam pus alarma shi cntralizata , eu leam montat ji vad ca merg , shi am de gand sai pun niste jante pe 14 dar anca nu mam lamurit kum se face pe fata ca sa trec pe 4 prezoane , shi bara de pe fata vreau sa o modifik , shi o vopsea shi oi mai cvedea k nu prea sunt bani
|
nu e primul break..atat zic :D
|
1 Attachment(s)
stiu k nu sunt primul breack deaia am ji facut topikul sa ampartim idei despre masinile noastre ,ma refer la brekuri , kalitati defecte anbunatatiri ji toate alea,
|
Ce planuri de tuning ai cu ea ?
|
sincer mai bine ii faci capota toata neagra ca este urata asta..si spoileru` de cielo... si prin filmuletele alea ce vrei sa demonstrezi?
|
Vrea sa arate ca e mare miez....
Oricum eu zik sa faci ceva tuning la ea nu kitchuri din astea. Sa renunti la bara de Cielo si la interioru vopsit ca nu e deloc frumos ... |
Poti sa ii faci la capota prelungire da super bine!;)
|
La ce te gandeai kand ai vopsit capota aia ?
|
semnul exclamari pe galben tot pt tuning lai pus :) :lol:
|
da stiu se scrie cielo nah soarta
|
si pentru faza aia ku semnu exklamarii ,eram pe atunci ancepator , si daca esti tu asa de bazat zimi kate categorii ai la permis k io le am pe toate anafara de D, ji am 19 ani , fara suparare decat sa va abateti de la topik mai bine nu va agitati degeaba SCUZE DACA SA SIMTIT CAREVA PROST DIN KAUZA MEA ok
|
serios io nu am facut nici un fel de caterinca ..capota da foarte urat asa cu negru ala ..nu are linie deloc , daca prin filmuletele alea tu te-ai intors cu frana de mana inseamna ca esti "cool" ..asa faceam si io cand am luat permisu, dar totusi ..
|
colegu ... o rugaminte ... poti sa inveti sa scrii romaneste inainte sa te apuci de tuning? sa inteleaga lumea ce vrei sa spui
si on topic ... bucata neagra pe capota ar arata bine daca afi liniile drepte, daca intelegi ce vreau sa spun. sincer, mie imi place mai mult cu un V pe capota decat toata capota neagra. capota neagra e prea comuna. si mai fain ar fi sa continui si cu acoperisul negru si cu folie pe geamuri .. |
scriu asa k bateriile la tastatura as descarcate , am folie pe geamuri nu am pe alea din fata ca ami mai trebuie certificatu de anmatrikulare, si veu_l ala nu e stramb , e facut anspre fata ku an efect ca sami vina an linie ku grila aia de la radiator .si nu am zis ca am facut tuning ,uitate bine k eu nu am zis asa cva , la topik scrie anbunatatiri si altele , a si mersi ptr ankurajare veu_l se vede stramb ca e poza facuta de pe o laterala
|
urat ca nu iti merge C-u Ka sa sKrii si tu Ka omu!De masina nu am ce zice, chiar nu pot sa zic nimic de bine iar de rau ne-am saturat toti.Care sunteti cu d-astea sa ramaneti cu ele ca nu isi bate nimeni capu cu voi.Ce inseamna la tine toate categoriile posibile ?? b,c+e ??
|
ai putea sa scapi de vopseaua neagra de pe capota, sa ii pui un spoiler normal de berlina.....
|
ī din a se pune doar in interiorul cuvintelor, asa ca ānvata sa scrii si cīnd reusesti, āntoarce-te. ān timp ce ānveti, sa ii mai anunti si pe altii de regula asta mai de baza decīt mersu la buda. ok?
|
plm.......... e cam varza soferul cu scarturi cu frane de mana !!! nu pre ii ies manevrele !!! iar masina ............. E SORCOVA !!!!! se trage de la nr..... SV (SorcoVa) :)))
|
2 Attachment(s)
Hai sa pun si io break-ul meu e din 91' (trebuie vopsit ca a crapat lac-ul)
Imbunatatiri nu are cine stie ce decat usi si panouri de Dacia LIBERTA si o linie audio ROADSTAR ...:-) |
dar daca o polishezi si ii dai iar cu lac are ceva?
|
Nush frate ...incearca si u..........io o vopsesc oricum ca vreau sa i fac neagra :D
|
frate ai inceput cu stangul ''inbunatatirile''.
|
Nu am inceput eu cu stangul pt ca asa am luat masina :-P
|
3 Attachment(s)
POZE cu masina din fatza (botul este schimbat model mai nou) ,bordul si panourile de usi care urmeaza sa le vopsesc NEGRU
Zicetimi si mie ce sa ii mai fac in afara de vopsit :D |
Masina e fff jegoasa pt ca acu am venit de la tzara si nu am asfalt:oops:
P.S.--> facetimi si mie un VIRTUAL TUNING sa vad cam cum ar arata tunata si daca e bine sa investesc in ea (da sa nu fie exagerat) va rog......ms mult |
ce an e masina?
|
masina e din 91';)
|
panourile de usi se mai gasesc?Ca am la break asa si nu am gasit nicaieri sa cumpar la fel si nici nu am mai vazut la nimeni pana acum?Ale mele au crapat si arata urat acum.
|
ma ..nu stiu ce sa zic ...eu am fost in targ si am vazut componente pt panourile aste ...........dar panouri ca astea nu am vazut
Dute prin targ poate gasesti si panouri;) |
in bucuresti vitan sigur nu sunt ca am cautat.
|
Edit: Decat Sa Postezi Asa Mai Bine Te Abti...inceteaza Cu Limbajul Asta Ca Nu Ai Nimic De Castigat...B 83 DAC
|
Re: DISCUTIIi dacia breack inbunatatiri si alte modificari
Pai ce LIMBAJ am folosit ma:-P ( daca e vorba despre mine):D
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de brekul asta?
|
"oribil" :))
|
Mijto...............JENTILE:-P
|
Datimi si mie programu de facut tuning virtual va rog frumos ID de mss--> djlexus_djlexus (fac cinste) :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning