Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Poze,filmulete,intamplari AMUZANTE !!! (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33609-poze-filmulete-intamplari-amuzante.html)

Eugen_TL 16-02-07 22:47

Poze,filmulete,intamplari AMUZANTE !!!

deci: aici se vor pune poze de prin oras cu amici prieteni situatii amuzante,filmulete de genu' acesta,intamplari tampite ..... sa ne aducem aminte de vremuri .... intr-un cuvant sa ne tavalim pe noi de ras :)

ps: NU CURSE PROVOCARI si chestii de acest gen

mikafly 16-02-07 22:56

Re: Poze,filmulete,intamplari AMUZANTE !!!

8 Attachment(s)
Aici este rubrica unde punem filme si poze naspa cu pretenii nostrii..sa ii facem de kk in cel mia original mod posibil.....sa ne batem joc de ei....sa ii umilim....etc........
Am eu un filmuletz cu unu din galati..care are un cielo....si e f mandru de el...dar inca nu m-am hotarat sa il postez....mai astept......
Pana atunci daca vreti poze naspa...pun cu mine ca nu imi e rusine.....

Eugen_TL 16-02-07 22:59

vaiiiiiiii doamne si eu care zivceam ca noi suntem panarame=)))) esti pe sistem omule serios bv ! cosmin asteptam sa vedem cabrio si acceptarea oficiala a lui eugen (tuning boy) ca miner =)))))

DaViD TL 17-02-07 00:07

are un tovaras un filmulet , pe telefon faqta in centru q o rroma cersetoare ,exact ca in reclama cu adria pt cunoscatori,oricum rasu dp lume !!! filmu il pun maine sa radeti si voi putin !!!

vlad_Mafiotu 17-02-07 12:57

in poza a 2 defapt e o butelie de GPL vopsita in alb sa dea ca una de nitro :lol: (glumesc)

Eugen_TL 17-02-07 23:40

9 Attachment(s)
sa bag si eu ceva :) .... 2 poze in care 2 colegi impreuna cu mesteru' montau geamu la loc...noi am daramat corniza perdea geam tot si altii montau la loc : replica lu comanici nebunu " baaa mi-a amortit mana" purice" nu da drumu ba cade" comanici"aaaaaa nu mai pot ii dau ii dau" purice " taci dracului si tine acolo" mesteru"hai ma baieti ce faceti stati ca bat acum cu ciocanu " rasu' lumii a fost atunci la ora =)))) ! apoi eu cu palarie si cutite ma pregateam sa scap pe unu de lantu de la gat si de 500euro =))) acolo unde scot limba era grav 7 dimineata trezirea pe o banca in vara :) cele in stare lichida au disparut intr-o noapte :))) un nebun pe isacciei conducea cu picioarele ( si a mers al draq ) ... si sa nu uitam de seara cand adorabilul cosmin (obraznick) m-a "incoronat"(sa folosesc vorba lu turmesol-se stie el ) =))) seful minerilor pe acel cabrio =)))

ps: VERLOOOOO =)))) baga poze nu sta

MauS 18-02-07 10:05

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 754732)
in poza a 2 defapt e o butelie de GPL vopsita in alb sa dea ca una de nitro :lol: (glumesc)

Te inseli.... Este un sifon.....atunci se ducea sa-l umple. :)

mikafly 18-02-07 13:46

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 756130)
Te inseli.... Este un sifon.....atunci se ducea sa-l umple. :)

Lol...exact...o butelie de GPL....goala atunci.HIHIHIHIIHH
Am acasa si 2 sifoane cu aceleasi inscrisuri.

Cosmin255 21-02-07 15:30

1 Attachment(s)
Fratilor n-ati vazut asa ceva in viata voastra...un idiot cu un tractor....

mikafly 21-02-07 17:05

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 763107)
Fratilor n-ati vazut asa ceva in viata voastra...un idiot cu un tractor....

Fuarte tare....o proba de imaginatie si talent marca DSP Tulcea.

vlad_Mafiotu 21-02-07 18:15

hahahahah :))

mikafly 23-02-07 22:01

In seara asta o faza care mie mi sa parut haioasa.....am coborat in piatza sa cumpar ceva....si am trecut pe langa Fly...avea scris pe zapada de pe capota "williams".....ma amuzat faza...nu stiu cine ar fi putut sa scrie.
Probabil vreun copil de pe strada de la mine.

MauS 02-03-07 20:05

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 767713)
In seara asta o faza care mie mi sa parut haioasa.....am coborat in piatza sa cumpar ceva....si am trecut pe langa Fly...avea scris pe zapada de pe capota "williams".....ma amuzat faza...nu stiu cine ar fi putut sa scrie.
Probabil vreun copil de pe strada de la mine.

Cine NU stie masina ta bai ?
:lol:

mikafly 02-03-07 20:16

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 778166)
Cine NU stie masina ta bai ?
:lol:

e destul de cunoscuta...din pacate.......cunoscuta si de unii care nu ar trebui(oameni cu sapca)...asta e
mai tii minte cand o dadeam pe issacei...eu cu tine si cu seat-ul ala de grecia.....si te-a luat politia.....lool....eu am fugit....

DaViD TL 09-03-07 23:32

se vede ca ultimu doamne miluieste,oricum ceva ceva tot se intelege,frumoasa reprezentatia !!!felicitari pt cauciucuri fly ;)

raza 10-03-07 23:51

3 Attachment(s)
Am o poza tare. E faquta acum 2 ani cand eram in sc de pol. Mashina era a unui coleg. E reno 12 shi noi, ca prieteni shi baietzi de treaba ce eram, am decis sa o deschidem (cu o cheie de dacia 1310) shi sa i punem in portbagaj mai multe pietricele. Rezultatul il putetzi observa. A fost super fun pt noi. El nu a mai crezut asha a 2 a oara cand s a intamplat shi se plangea ca i am bulit amortizoarele. Ne a raportat la comandant....What the hell! It was great! :lol:

Alta faza tare, alt coleg. Am decis sa l pedepsim sarind 1 piq pe patul lui... Am ras de el toata noaptea cat a stat sa l repare!!! hihihi

Cea mai tare faza!!!Daca nu era bataie cu perne, era bataie cu apa. Eu eram "cameraman" shi am cazut victima la un moment dat. Nu se vede bine dar se intelege tot. Enjoy!:lol:

vlad_Mafiotu 11-03-07 00:35

hhahahah ce nebuni

mikafly 11-03-07 08:20

Panarame......

Eugen_TL 11-03-07 09:55

1 Attachment(s)
aici la 9 mai ... ne-au lasat pe jos ....=))) si mergeam noi 4 zici ca eram din filmele cu cowboys nasol nush dc nu a iesit sunetu :( in fine atunci a fost tare ei faceau urmariri pe acolo care pe care si noi pe jos:help: ... suparati... :burn: ce burta are Grecu' ba baiatule :evil_laug

raza 11-03-07 22:26

2 Attachment(s)
La facultate la buc nu se invatza, nu se doarme....:) Da se bia!!

Eugen_TL 11-03-07 22:29

looooooooooool =)))) chair tari pozele

Cosmin255 13-03-07 20:20

da tare rau:)...si acum mi-am dat seama ca te stiu raza ;)

raza 13-03-07 20:35

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 796423)
da tare rau:)...si acum mi-am dat seama ca te stiu raza ;)

hehe...asha e, ai vazut :lol:

Eugen_TL 14-03-07 16:19

https://www.youtube.com/watch?v=ICoH4eSSxnI

ete mihai ce am gasit :) ... amici de ai tai presupun.... mi s-a parut comic.. ati trezit vecinii.... ati facut mici a? =)))

vlad_Mafiotu 14-03-07 17:04

hahahaha ce tare :)) nu mai pot de ras :lol: vezi ca o sa cheme astia politia :)

mikafly 14-03-07 18:21

Saracii vecini ce au patimit de la noi....le afumamm rufele....se crease panica....

vlad_Mafiotu 12-05-07 21:09

https://www.dailymotion.com/video/x1t...vs-lamborghini - niste prosti care se cred zei cu bmw`u lui seria 5 de 215 cai (romania)

Eugen_TL 12-05-07 22:28

cum am spus si pe celalalt topic...se vede clar ca e caterinca! adica au vrut sa spuna ceva de genu " uite frate avem 215cp si totusi nici nu se simt ...parca stai pe loc la 230 " dar unii inteleg aiurea se pare ! chiar asa de prost sa fie romanu sa nu-si dea seama ca nu cu orice stai langa o asemenea masina?

M_Flow 07-08-07 11:32

varianta romaneasca 2fast2furios.....;)

M_Flow 13-08-07 23:37

3 Attachment(s)
Nu stiu care o fi proprietarul dar nu crek e intreg la minte:rolleyes2 ..........................totusi e o masina de sute de mii de euro

Eugen_TL 14-08-07 01:42

daca el asa si-a inchipuit-o ce vrei tu :) =))))

Cosmin255 14-08-07 13:03

O fi fan Hyundai omu=))

vlad_Mafiotu 14-08-07 13:29

crek a vrut sa aiba o masina unicat in lume :) si o are =))

Bogyciu 19-08-07 17:44

1 Attachment(s)
Am citit asta zilele trecute si radeam singur pe strada, cine m-a vazut ce o fi zis, de unde a scapat si asta:D :D :D :D :D :D

Eugen_TL 19-08-07 18:28

LOOOOOOOOOOOOOL =)))))))) FILIPS al 2lea =))

M_Flow 19-08-07 22:16

e bun dak avea si subufar filips...........:lol:

Cosmin255 20-08-07 17:16

tzaranush :)

Eugen_TL 20-08-07 17:19

noi cu 2 de ii a scris nebunu =)) tobe toate NOIIIIIII

Cosmin255 20-08-07 19:03

full fara piele:)

Eugen_TL 23-08-07 21:39

https://youtube.com/watch?v=18hA_l6rq...elated&search= nu stiam ca e sportu asta si la noi :) am gasit pe net.. acum ca e comic,ca e bun sau nebun ramane la atitudinea voastra :)

All times are GMT +2. The time now is 05:18.

- Copyright 2026 4Tuning