![]() |
Masini vazute in Tulcea
Cred ca ar fi interesant sa punem fiecare poze cu masini vazute la noi in oras , sa ne clatim ochii cu niste bijuterii:)
|
Re: Masini vazute in Tulcea
10 Attachment(s)
O sa incep eu cu o serie de poze
|
10 Attachment(s)
Alte poze ... enjoy
|
2 Attachment(s)
boboc :) ....... si de la mine o masina..ce mai aveam am sters :(
|
urca filmuletele cu 6aru` cand ai timp tuningboy
|
hmmm l-am mai urcat o data cand nu eram la ORASE! voi ura iar dar pt asta propun deschidea unui topic de genu " poze de grup,filmulete amuzante prieteni,masini" in care sa punem poze cand iesim noi in oras amuzante sau nu,si filmulete amuzante sau nu === deci nicidecum curse..pt curse alt topic strict speed si toate cele
|
pai cea mai tare masina care am vazut`o in tl a fost un m6 la delta . am facut poze si am postat la sectiunea masini tari vazute in romania da acu nu mai gasesc poza :(
|
1 Attachment(s)
masina ...
|
am vazut si eu in seara asta, calibra aia alba,nu mi se pare cine stie ce,am mai vazut un a4 q eleron mare,stie cineva ceva despre el ,avea nr strain,o sa urc si eu niste poze q masinile,da in alta zi !!!
|
daca vb de acel a4 model mai vechi negru cu nr straine il stiu arata misto masina ! se dadea cu 6arul intr-o noapte
|
vorbiti de a4 ala care il conducea o gagica ?
|
Mai putina vorba si mai multe poze , va rog;)
|
2 Attachment(s)
Fratilor am vazut eu una belea azi.....albastra.....marfa rau...si proprietarul era fotomodel......am si poze cu ea........hihiihhihihhih
|
masina asta mi`a spart timpanele odata cand mergeam pe mircea voda :))
|
Lool!!!...belea,nu?......
|
dap se aude super misto
|
Quote:
Fotomodelule..... asa iti bagi tu masina la sedinta foto? cu proiectoarele sparte? :lol: a ....da..... uitasem ca iti plac boschetii aia de la 21. :p :D |
Quote:
|
sal
ce mai faci Obraznick?nu ma stiu cum sa dau comment direct pe site!din pakte astea sunt masini vazute in TL nu din TL
|
EXACT! topicul se numeste masini vazute IN TULCEA! deci se pot pune si masini ce trec pe aici... nu neaparat sa apartina orasului ;)
|
sal
eu ma refeream mai devreme ca ar fi fost frumos daca avea si Tl masini delea!adica BMW M6 etc!o sa-i cer niste poze unui prieten cu Golfu ala modificat din Tl!il intreb daca pot sa ii pun masina pe site!
|
fratilor mai putina vorbe , si mai multe poze ... daca nu cer prea mult:)
Sunt si in tulcea masini care merita puse , si inca cineva ,am o tema pt voi , cine prinde maybachu` domnului Ciuleac sa-i traga cateva poze ;) |
Am eu o poza cu un autobuz.....si cu o rulota de inghetata.
|
nimeni nu a mai vazut masini misto in tl ? eu vad dar nu apuc sa scot celularu ca au si plecat :(
|
ba da...dar nu-mi sta in fire sa scot telu sa ma agit la o masina in fine...care scoate sa puna aici :)
|
1 Attachment(s)
Asta e mashina cea mai tare pe care am vaz in tl. Probabil ca il shtiti shi de prin buc. Era in parcare la delta. Am mai vaz noul g clas shi M5 E60 Hamman pe isaccei da nu am pozat...
|
:D super tare masina...dar de ce nu stateai mai aproape ? eventual sa pui si mana pe ea....aratati foarte bine impreuna ;)
|
LOL ! pt ce sa puna mana? =))) vai doamne
|
3 Attachment(s)
Abia acum am vazut ca este un topic cu masini din Tulcea...FLY: se aude bine...;)
|
E noua, luceshte, e frumoasa...nimik de zis :) plus...mai e shi semnul ala acolo care mi da fiori :)
|
Frumoasa masina , s-o stapanesti sanatos si fara incidente
|
sa o stapanesti sanatos masina e pe placul meu .. neagra ... angel eyes`uri .. daca o sa`i pui niste jenti o sa fie prea tare .. apropo esti din tulcea si faci facultatea la bucuresti ? sau ce te aduce pe topicul tulcea ?
|
4 Attachment(s)
Ala e CLS-ul lu' Dan Bursuc si poza e facuta pe vremea cand doar ce se lansase oficial CLS-ul... Corvet'-ul a fost p-aici la o gala K1. Iar linconul umbla intr-o vreme p-aci... Scuzati calitatea pozelor dar pe vremea aia aveam camera VGA la tel. :-P
|
Am si eu niste poze cu un Chrysler 300C super misto :peace::peace
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...995d3e63fd.jpghttps://forum.4tuning.ro/imagehosting...99597da013.jpghttps://forum.4tuning.ro/imagehosting...995980a938.jpghttps://forum.4tuning.ro/imagehosting...995984eb28.jpg |
tocmai am venit de la scoala si pe isaccei a trecut un S8 .. am ramas masca deoarece in romania mai mult de 5 nu sunt .. avea numere rosii de ilfov .. nu am apucat sa fac poze :(
|
ce , 300C ? cum dracu sa nu fie mai mult de 5 cand numai in Tulcea sunt 2:) Si nu are un pret foarte mare in echipare full option cu motor de 3000 diesel costa 35k cu taxe;)
|
se referea la S8 cred
|
Si eu cred ca se referea la S8........300c...e varzaaaaa.....la tot
|
la s8 ma refeream fratee
|
a sorry bro :) am citit eu aiurea .300 C e varza ? Dami-ar Dzeu si mie una, asa varza cum e:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning