![]() |
Bmw E34 M Packet
4 Attachment(s)
Buna seara, sunt mai nou pe-aici asa ca voi incepe sa-mi prezint masina:
BMW E34 525 TDS 11.94 M packet, culoare Originala Avusblau Metalic Masina are ca dotari: -Packet M -Shadow Line -Diferential 25% -Airbag sofer/pasager -Spoiler M -Perdeluta luneta electrica -Geamuri electrice fata/spate -Proiectoare ceata -Cruise control -Telefon Original BMW functional -HiFi speaker system -Suspensie M -Trapa electrica -Clima 2 zone -Ornamente interior negre -Trusa medicala BMW Originala -Si multe alte optiuni de fabrica.. De precizat este ca masina va ramane cat mai clasica. Astept pareri/sfaturi. In legatura cu Inmatricularea, cred ca o sa mearga pe Bulgaria. (Daca cunoasteti alte modalitati, Reply) |
Re: Bmw E34 M Packet
Felicitari !
Mai rar intr-o asemenea configuratie completa. Asa ceva ar fi pacat sa sfarseasca cu numere de TX,B,P sau ce alte litere or mai avea . Incearca totusi faza cu avocatul si statul :D ! |
Nu o vinzi cumva ?
|
Quote:
Quote:
|
La cum arata masina, placutele de inmatriculare reprezinta cel mai mic detaliu.
Totusi, exista 2 solutii, ambele cu avantaje si dezavantaje: 1-inmatriculare in Bg cu numele tau in acte (dureaza putin, insa costurile sunt destul de ridicate caci trebuie sa iti faci cetatenie bulgara + alte costuri, comisioane etc.) 2-inmatriculare in Ro prin neplata taxei de poluare cu ajutorul unui avocat (nu costa prea mult, insa procesul poate dura intre 3-4 luni intr-un orasel sau pana la 10-12 luni intr-un oras cu tribunal extrem de incarcat). Dezavantaje: RCA si impozit inutil de scumpe. Din punctul meu de vedere, aceasta este o masina pt care merita sa pui si numere de Singapore, importanta este masina in sine, nu cateva hartii si placute! |
foarte frumoasa masina :shock:
|
salut foarte frumos e34-le si cu muuulte dotari dar geamurile spate electrice nu prea vad comenzile sau interiorul din poza nu este acelasi sau le-ai montat ulterior??bafta in continuare
|
1 Attachment(s)
Multumesc, pozele sunt ceva mai vechi iar geamurile electrice spate au fost puse intre timp.
Are cineva idee de unde pot cumpara si eu o carcasa cheie Bmw E34 cu 2 butoane ca cea de mai jos? Una originala cu cip cu tot costa aproximativ 800 lei. |
frate unde a stat masina asta atatia ani...ca zici ca'i noua :D !!! mult succes cu ceea ce ti'ai propus !
|
Quote:
|
Am gasit si la noi in Ro cu 30 lei bucata, s-a rezolvat. Multumesc
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Becuri noi Xenon 3000k H1
|
Frumoasa sa ai parte de ea, super dotata...
|
Arata foarte bine.
P.S: Poate ma lasa vederea, dar eu nu zaresc decat geamuri electrice fata. |
Quote:
Multumesc, am precizat mai sus ca geamurile electrice spate au fost puse ulterior. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze noi:
|
Are cineva idee ce inseamna cele 6 valori de aici? https://www.youtube.com/watch?v=nMEDpJQ5jew
|
Quote:
Masina se inmatriculeaza pe FIRMA , IAR tu persoana fizica esti trecut in acte ca TITULAR si utilizator al acestei masini ATATA TOT ! NU ESTE NEVOIE de mutatie sau mai stiu eu ce tampenii aberati uni ..eu merg de 5 ani pe Bulgaria ..mai interesati-va inainte sa dezinformati oamenii !! FELICITARI pentru masina !!! |
Multumesc oricum, s-a rezolvat cu inmatricularea.
|
foarte frumoasa masina...se vede ca a trait prin tari civilizate
....ce iti dau pe bara de fata??8)8) |
1 Attachment(s)
Bulgaria let's go!
|
Quote:
foarte tare masina! |
Taxa nu este suspendata, ci amanata. Iar de la 1 ianuarie nu va mai cona anul, ci doar cat polueaza masina ;) m-am interesat crede-ma.
|
Quote:
|
[QUOTE=bcoupe;5225185]dc ai bagat pe BG cand taxa e suspendata pana la 1 ianuarie 2013?
nu este nici o taxa suspendata.alea au fost niste cuvinte aruncate aiurea,care se refereau tot la taxa pe masinile deja inmatriculate.m-am interesat si eu ca si ff multi altii!:) |
Masina asta ma lasat fara cuvinte.....este dementiala....eu cred ca este cel mai frumos E34 din romania....tot respectul....felicitari!!!
|
Am ramas fara cuvinte.
Cat de bine poate sa arate!..vopseaua..jantele..tot!...Felicitari!..ai grija de ea!....masina e in stare perfecta! |
Deci, cand am vazut pozele am ramas cu gura cascata :O ! Arata de-a dreptul incredibil, zici ca e noua! Este cu siguranta cel mai frumos E34 pe care l-am vazut vreodata, imi place absolut totul la ea, jante, culoare, interior... Toate respectele mele propietarului pentru felul in care a reusit sa o intretina!
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Dupa o lunga perioada de inactivitate, vin cu niste mici imbunatatiri:
-Statie Albrecht AE 6891 cu fata detasabila -Antena Ml145 ( Nu aveau Wilson 5000 pe stock :( -Reconditionat jante vara 16' (inainte-dupa) -Urmeaza o magazie Cd 6 + adaptor bmw pentru sistem Hi-Fi P.s N-am spalat niciodata masina iarna asta :D Astept pareri/sfaturi :) |
daca vrei magazie 6cd originala am eu
|
Magazia mea este pe drum.. trebuie sa soseasca zilele astea din Germania. Pe langa magazie imi mai trebuie si un Adaptor Bmw ... care nu cred ca exista prea multe pe la noi. Multumesc de oferta, oricum.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning