![]() |
Masina Mea ..!
Aici toti cei din VL isi vor prezenta propriile masini ;)
|
Re: Masina Mea ..!
6 Attachment(s)
Opel Astra F 92 1.6 75cp deocamdata..inca nu dau detalii ca e in proces de ,,tunarit'':))
|
3 Attachment(s)
Volkswagen Passat 1.9 TDI
|
2 Attachment(s)
OctaviaII,1.6Mpi/102Cp - aici ne-tunizata.
|
frumos frumos....ceva modificari pe viitor?
|
Daca o pun pe-a mea,fug toti de pe forum. Haha. Poate mai tarziu,cand o sa fie vremea ei.
|
6 Attachment(s)
Volkswagen Passat `97 1.9 TDI / 90CP ... e combi.. dar de inceput e numai bun :) ... tuning mai vedem... s`ar putea sa trec pe Seat Leon cat de curand... ramane de vazut :)
|
Frumusete :))
3 Attachment(s)
Muhahahaahhahhahaha
|
Welcome costine in comunitate ;)
|
Re: Frumusete :))
Quote:
ORICUM ne bucuram ca si membrii 4tuning din valcea se inmultesc. BINE AI VENIT... |
cum adika nu e mashina lui shefu ?:)))
|
welcome to the club .. ashteptam si noii membri sa-shi expuna mashinile .. fie tunate fie stock :)
|
2 Attachment(s)
suzuki swift 1.3l 85cp....800kg :twisted:
|
whaaa Thex ce nr ai :))))))am mai vazut vreo 2-3 in oras...io vl 88 nfs
|
v`a obsedat rau de tot seria "niid for spid" :lol: las k n`are nimik :D
|
da...deh 16 ani
ma amagesc si eu cu carbonu si volanu:twisted: mai am 1 an si 10 luni:)) |
2 Attachment(s)
Ford Focus 1.8 16V 85kw(116 CP) pt inceput
|
ooo./..welcome Bebitza:)) cum frate doar 116?:)
|
4 Attachment(s)
ma`ride.. una dintre ele.. Opel Astra F Caravan 1.4i 1993 ...mici modificari la el.. la motor.. pt putina putere un filtru aer sport si am scos catalizatoru :D.. de la 60 cai crec a mai luat 10 adik 70 :D...nu e mult.. da suficient.. am si umpic muzica p ea... un subwoofer de 400w in portbagaj(mi-a dezmembrat masina :D).. si doua boxe blaupunkt p`fatza cu un mp3 player Pionner 4x50w.. cam atat.. in rest e standard..
|
3 Attachment(s)
umpica tuning virtual.. by AaroNel
|
6 Attachment(s)
Ford Focus Turnier 1.8TDCi 90cai.. standard.. nici o modif..
|
3 Attachment(s)
Acesta este vestitu` LET care a dat rusine la multe masini atat pe liniutza cat si pe drum lung ;) .. fitzi pe faza k in cateva zile o sa atasez proiectu` de tuning ptr golf :D ..
Golf IV 1.6 benzina 105 cp |
1 Attachment(s)
sa pun si eu o poza cu masina mea :))
|
hai Ionita ca sunt curios..foarte curios ce proiect ai:D
|
9 Attachment(s)
Just VW Bora
|
Aaaa ... o stiu ;)) :D
Al tau e si New Beetleu si E-Klassele ? Sunt vecin cu tine ;)) :D |
poi TRAFY 116 ca nu am $$ momentan de cip !! a fost pus pe ea ! si se comporta bine ! ajunge la 168 CP dar imi ajung si astia 116 dar intai sa rezolv usile si apoi restu !!:arrow: ZX3
|
vw-ul ala cu 11LUX tras la xerox imi place si mie. Dar l-am vazut mai mult prin sb decat prin vl. Pe langa complexul studentesc. Merita sa pui mai multe poze cu el, nu numai din fata noaptea.
Sper sa nu-l confund :-s |
Quote:
|
da,asa e. e in parcarea de la real.
|
hai k se vede ceva miscare... deja avem catziva useri.. cu tot cu permise si mashini ;)) la mai multzi ;) bafta tuturor si " welcome on bord " :)
|
ce e tras la xerox ca nu inteleg???
|
o fi vrut sa scrie ,,tras la xenon"....:-s
|
sau o fi o copie a unui golf :-??
|
aaronele cam toate masinile seamana intre ele....n`ai cum sa faci o masina unica....poate doar pt cateva luni...ca dupaia....heh...uite cum eram cu nr NFS...cand am ales nr am intrebat daca mai exista si ala a zis ca nu..sunt singuru..si acuma sunt vreo 4 sau 5...:))\:D/
|
Quote:
Era un Passat din 1999 care avea NFS(3-4 ani) dar la radiat .. acu nici nu mai e in Valcea Numaru lu Petre(The_X) are 2 sensuri Need For Speed sau cum a zis tatal lui Noi F**em Steaua =)))))8) 8) |
2 Attachment(s)
s au cerut poze mai multe sa punem poze mai multe... dar toate vechi poze noi cu masina nu o sa pun curand... poze noi o sa faceti voi la salonul de tuning
|
cand am zis tras la xerox ma refeream la numar, care se vede ca nu e batut, ci scos la imprimanta,ceva
|
Quote:
|
salonu` de tuning organizat de 4tuning intre martie si aprilie :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning