![]() |
va place?
|
Re: va place?
faina beamvisca
|
cat baga, cat baga ?
|
putin deocamdata.dar cu putin ajutor o sa bage o sa bage
|
Du-te dracu ce fain beamveu... In cat face suta?
|
un competitor pt AR 99 BMW :D
|
nu ma dau ca nu mere cum as dori!!!cand mi-l prepar si eu un pic atunci ma dau.acum are cutie cu trepte lungi adica:1 se duce pana in 60 2 pana in 120 3 pana in 180 si tot asa.nu sunt modest sa stiti.E cum e cu autoblocantul nu stiti.e bine sau rau sa il ai.eu il am
|
frumos, frumos. nu-mi place numaru :sad:
|
Quote:
|
Frumoasa masina.Sa ai parte de ea.
Achim , masina lui Calin nu mai este ..deci nu are concurenta :P |
Frumos BMW'u...sa ai parte de el...........
|
Quote:
SPECTACOL... s-o stapanesti sanatos... cat despre 180 a treia si autoblocant am mari indoieli... |
unde vezi tu paket M ca eu m-am uitat de doua ori si nu l-am vazut
|
1 Attachment(s)
uite o poza cu un ///M adevarat... o sa vezi asemanari la spoilerul fata si la proiectoare... deci paket ///M
|
mah nustiu da cred ca tu ai o problema de vedere, ala e seria 3 coupe, d-asta are spoilerul diferit dar in nici un caz de M......uita-te mai bine poate te convingi
|
am zis M PAKET... asa arata la seria 3 coupe....
|
Quote:
|
proprietaru nu mai zice nimik sau deja s-o stricat jucaria? :rolleyes2
|
nu cred, bemveurile n-au moarte
iuresh frate |
Am vazut in seara asta beamveul la treaba - am ramas shocat!!!:shock:
Deci sa mor io ce stie masina si soferul, nu-i adevarat!!! Vand dracu golfu si-mi iau beamve din asta, sa moara |||emparosu de ciuda! Si pun o turbina/compresor ceva si dau fum si la aia cu subaru sau ce evo rosu o mai fost aseara!!! BRAVO! |
da faine masini...
mai ales EVO ala e belea... ROSU... pacat ca nu prea merge... e intr-un rodaj continuu... PS: cica si-ar fi luat-o nasol de la un BMW... vorbeste lumea... |
Quote:
|
nu stiu detalii... dar cica a plans ala cu EVO... saracu... :(
nemilosi astia cu BMW... :) |
mm dea foarte tare.
|
Pai ziceau baetii si mai are si ceva sticar colorat pe masina, un curcubeu, si la numar are ceva litere curioase
|
Da pe dracu ?! Eu inca nu am observat lucrul asta,dar maine la prima ora o sa ma interesez! I-auzi domle c fel de oameni mai umbla si prin clubul ala ...
|
Baiatu asta campion cu bmw de ce n-a venit la oradea la curse? is sigur ca batea peacolo
|
asta cu ALE ?
|
da,el,kiar el!
|
4 Attachment(s)
ceva pareri cu noile imbunatatiri!!!!!!!astept sugestii
vedeti ceva filmulete cu bmw-ul aici https://www.youtube.com/watch?v=hHEJYrE3yRM astept parerile voastre :twisted: :twisted: |
Faina beamvishca :) ce e ? 320 sau ?
|
Ce iai mai facut? Punei cip si toba sport k e pacat numa sa semene a M si sa nu mearga. Zicea unu cu un golf 5 gti k tzo da oricand. Eu nu cred e totusi BMW.
|
gti-u are 200 cp,eu am 150 si cu o toba pusa nu cred ca urca mai mult de 152 cp,dar mai un pic si vine kitul de turbo si atunci mai discutam,dar de proba ma dau ca ala cu golfu undei?sa vina la stadion sa vb.
|
4 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: pesta 2 saptamani va fi noul tm 46 ale reloaded:am ceva poze cu el dar nu sunt asa de clare va las pe voi sa decideti daca e bine sa treci de la bmw la nissan..........:pistoles: :ciggy: :peace: :peace:
|
ooooo daca e adevarat at belea :workout: sa ai bafta de el ;)
|
asta-i ala la care se rupe cardanu cand te bucuri de el...sau?
|
la care te referi?la bmw?sau la nissan?
|
Quote:
|
Mie 350Z mi se pare o masina "all show,but no go"...Spectacol k aspect dar in rest nimic impresionant.
|
da ai dreptate cu faza asta dar putin ajutat?ce zici?ar merge?
atunci ai si aspect si cox nu!!! :D :2gun: :peace: :chainsaw: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning