![]() |
4Tuning DAYS 2007
1 Attachment(s)
29 martie - 1 aprilie - fostul Metro Otopeni
Cine merge? |
Re: 4Tuning DAYS 2007
ACS Ghost Racing Team - Prezent !
|
Nsl - Prezent !!!
|
Quote:
ne intalnim acolo :D |
Quote:
|
INSANE prezent too !
|
multe surprize..si de la craiova....de nu prea vreti sa spuneti..
las ca ne auzim la tel... sa mergem... impreuna... care vreti....dar.. asa e frumos.. so..... |
Pai cine merge ... hai sa spunem niste ore si niste zile ! ! !
Eu as vrea sa stam toti aproximativ in acelasi loc .. iar seara sa facem cate o bauta daca masini nu avem :)) ! |
Plecarea concurentilor si a celor care trebuie sa fie din prima zi acolo (pt amenajat stand,etc) va fi miercuri ... sau cel mai bine anuntati voi o ora de plecare si un loc si le transmit si celorlalti care merg de miercuri ...
...iar pentru vizitatori vom fi cativa care plecam sambata de dimineata cel mai probabil pe la ora 6 din OMV ! va voi anunta in weekend ceva mai sigur si daca sunteti de acord sa mergem impreuna este binevenit oricine ! |
Quote:
|
Ba nu mergem ba duminica, vrem sambata sa prindem concursul de cerculete,drift,burn-out care o sa aiba loc sambata pe la ora 13 ! Asa ca daca te razgandesti da un semn de viata ... oricum avem timp, mai vorbim pana atunci !
|
Quote:
|
Quote:
Sambata - 31 Martie - Ora 6:00 - OMV (Pod Electro) Pentru toti ar fi de preferat sa fiti cu 10-15 minute mai devreme pentru alimentare, cafea, etc. iar ora 6:00 sa fie cea de plecare pentru a fi la un 10:00 la Otopeni (avand in vedere si opririle) ! Bafta ! |
Sambata la ora 06:00 ne intalnim la OMV sa mergem in coloana ... aduc eu girofarele de politie ! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
FRATILOR MERG SI EU .... DAR IDEEA E CA I NEED A RIDE !!! CINE SE OFERA SA MA IA SI PE MINE ? CU A MEA NU MERG CA NU ARE SENS SA DAU 170(RON) PE BENZINA .. .ADICA UN PLIN TUR-RETUR SI DE ASTA ZICEAM CA POATE MA LUATI SI PE MINE VRE1 . ASTEPT UN SEMN !
DE PREF SA MEREM SAMBATA CU PLECAREA LA 6 DIM !!! Quote:
|
Neaparat tre sa oprim la Albota ... deja nu mai am rabdare ! 5 mici si o portie de cartofi prajiti ! Doru stie ! :p
|
Quote:
@VLD : Nu ! Nu mi-am luat masina ! Mi-am tras niste Nike`uri cu suspensie rigida sa il alerg pe Vialy toata autostrada (ahhh cred ca facui si reclama, ma laud aiurea) ! Am boala pe el :P Vai de mine ce funny am fost :P |
Quote:
va asteptam..la stand :D |
Quote:
|
O sa iese misto ..... o sa mergem fara griji cu mana in buzunar ! ;)
|
Vineri merge cineva ?
|
io io plec la noapte da cu trenu :( la 5:00
|
Hai ca mergem si noi sambata , cred ! :D
|
Quote:
|
da cu trenu am fost :D asta e :) next time nu ma mai duc PS: cine nu a fost pana acum sa se duca urgent nu va regreta.
poate pun ceva poze mai pe seara daca vrea cineva sa mi zica. |
Quote:
|
Frumos salonu si concursu d "drift".... merita drumul ,cheltuiala si oboseala
|
pt o zi ... mi se pare foarte foarte obositor ! nu vreau sa ma gandesc la cei care si-au prezentat masinile si a trebuit sa stea langa ele de dimineata de la 10 pana seara la 8 sau cat tzine .... pt a le supraveghea sa nu vina un tzaran sa dezlipeasca autocolantul de pe capota sau sa dea cu cheia " sa se convinga el daca e sau nu autocolant ! "
Frumoase masinile .... si fetele ! .. " iar am vazut acelasi lucru ca si anul trecut ... toti fac poze la FETE ,,, foarte putini la masini " ! ...... Mi-ar fi placut mult mai mult ... sa fac poze la volanul unei masini decat cu o " tipa " ! |
:))) mie nu !
|
Quote:
|
:))))) si eu te-am vazut ! :P
|
eu am vazut chiar si masini, asta se observa numai de uitai cu atentie fff mare printre fete :D
in rest...m-am intors cu ceva amintiri :twisted: 8) alex si roby stiu :P si am vazut si ceva posibili adversari la cursele de anul acesta ;) |
Quote:
|
Quote:
Ma gandeam asa ca .. trebuie neaparat sa ai un garaj .. un loc ferit de "tzaranii care stiu sa dea cu cheia " ! Dar ce te faci cand iesi prin oras cu ea si tre' sa o lasi intr-0 parcare ..... si mai ales la gropi tre sa ai mare grija ... cu o garda de cateva degete risti sa musti din asfalt sau borduri ! Apropo am vazut ca Des'u avea un grafity pe capota realizat doar cu cheia cred ! Am mai vazut un golf negru saraca masina era de la un capat la altu facuta o linie cu cheia " ! |
Care baga niste poze de la tuningDay ca nu am reusit sa ajung http://dl9.glitter-graphics.net/pub/0/439chuwel84yx.gif[/img][/url]
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning