Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Mondeo MK3 - discutii generale (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/3336-mondeo-mk3-discutii-generale.html)

Fitzosul 18-01-05 09:00

Mondeo MK3 - discutii generale

La noi in romania la toti distribuitorii de tuning nu poti gasi nimik care sa fie legat de puterea masinii. Oare sa nu complice ei cu astfel de masini? :( :x :evil: [/b]

ZanDer 18-01-05 09:04

nu'n'tzeleg ... ce sa complice?! si ba se gasesc articole legate de puterea masjinii numa tra sa sjtii unde sa cautzi ...

Fitzosul 18-01-05 09:11

Asa se zice acum? Stai linistit ca unde te duci ca sa intrebi de ceva pentru mondeo toata lumea o da cotita cu tine. intrebare...daca aveam vre-un mertan!?!. Si daca tu zici ca se gasesc articole....unde?

Fitzosul 18-01-05 09:28

1 Attachment(s)
o poza cu masina...... :wink:

B12ZMD 18-01-05 09:34

MAMA ce misto arata :shock: :shock:
felicitari proprietarului !

Fitzosul 18-01-05 09:38

Merci....mi-a aparut si in revista anul trecut 8)

ffocus 18-01-05 09:49

FELICITARI! putine Mondeo tunate prin oras...am vazut si un ST :shock: :shock:

TheSinner2 18-01-05 10:31

pacat de eleronul ala... cand il vad ma gandesc numai la tramvaie si troleibuze :shock:

Bogdan_16v 18-01-05 11:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TheSinner2\"
pacat de eleronul ala... cand il vad ma gandesc numai la tramvaie si troleibuze :shock:

Corect, mult prea exagerat, in rest frumusica... :wink:

helljackbt 18-01-05 11:44

o mica intrebare !!1

masina e modif numai exterior sau i-ai facut ceva si la motor +interior !!??

cat tea costat toata afacerea ??? cai draguta rau de tot @@!!

Fitzosul 18-01-05 18:24

Mi-am cumparat alt eleron baietzi...unul competitional. In rest masina e modificata exterior si interior,si am bagat aproximativ 6000. :lol:

pimp_lex 18-01-05 18:32

6000 euro pt un body kit, o capota, un eleron si niste jante ? E cam mult parerea mea

io's curios daca reuseste sa-si ia zboru cu eleronu ala?

Corse 18-01-05 18:34

arata bine masina, am vazut-o prin bucuresti vara asta, dak imi aduc bine aminte parca are si un sound klumea.

Fitzosul 18-01-05 18:39

Dap, am bagat si ceva euroi in muzica

gigibecali 18-01-05 19:34

frate, mondeo-ul tau e demential
mi-am tras si eu un mondeo..si acum am o intrebare: unde gasesc pleoape ptr faruri?exact cum ai spus si tu, toata lumea o da la intoarsa, k o sa aduca k nush ce.

super masina monde-ul tau...mai pune plz poze

Fitzosul 18-01-05 19:49

In curand o sa-mi pun catalogul cu cele mai tari poze (cele care au aparut prin reviste) si o sa-ti spun maine de ploape. ok?

ZanDer 18-01-05 21:22

no bine ... daca tu zici ca nu se prea gasesc ... ma rog presupun ca evacuare, filtru si chip se gaseste sau nu ?? de aia am zis eu ce am zis ... la partea de propriu-zis pt mondeo acuma nu sjtiu ca nam avut inca de-a face cu masjini de genu ...

Fitzosul 18-01-05 21:46

Daca te duci la orice magazin de tuning, chip nu gasesti nicaieri, filtru de aer este d-ala universal (adica o minzerie), in schimb m-am scos cu evacuarea. Atat. Daca te duci la vre-un magazin de tuning cand aude ca ai ford ......stii ce spun? N-avem domne nimik decat genti, cauciucuri, tot felul de plastice (niste turcisme) neoane si alte minzerii. Singurii care au fost de treaba sunt cei de la color tuning....jos palaria! Daca ar fii toti asa ca ei, poate ar fii mai multe masini tunate, in adevaratul sens al cuvantului.

ZanDer 18-01-05 21:58

hmz ... pei da ... presupun ca de aia ca ii masjina cat de cat nou aparuta si nu se fac numa de firme scumpe sau ceva nush ... pei la filtre K&N zic io ca is ok ...

Fitzosul 18-01-05 22:13

Mda...poate ma risc cu un filtru de aer dar o sa ma stau sa mai caut ceva. Poate gasesc ceva mai bun :wink:

Bogdan_16v 18-01-05 22:51

Auzi, dar tu ce motorash ai pe ea de zici ca nu gasesti chip tuning? :?

Fitzosul 18-01-05 22:55

Pai e un ford mondeo 2003 cu face lift, 2000cm, benzina, 145 cp din fabrica

Bogdan_16v 19-01-05 00:36

E bunicel, insa pt Ford gasesti doar pt motoare diesel, din pacate, de parca doar tractoarele au voie sa fie performante... :evil:

Fitzosul 19-01-05 08:53

Daca stau sa ma gandesc mai bine, pentru cei 14 cp pe care-i da chip-ul si sa dau 400 de euri mai bine pot sa-mi fac niste serpisori sau sa-mi modific altceva la motor cu banii astia si as castiga mai multi cp.. :lol: :D

TNos 19-01-05 12:39

frumoasa masina..te-am vazut de cateva ori prin oras si am ramas placut surprins...dar mai fa-i ceva si pe la motor,ca are nevoie...nu stiu daca mai tii minte dar de la dimitrov la IGP s-a tinut cu tine o dacie break rosie fara probleme... :wink: si la cum arata merita si ceva performanta..iti doresc succes :wink:

Fitzosul 19-01-05 19:05

Salutare, nu-mi aduc aminte dar iti zic eu ca n-am dat in el ca, nu ma prindea de nici un fel. Are ceva modificari (recunosc ca nu foarte mari) dar dau rusinica la multe masini. Te asigur eu :wink:

Corse 20-01-05 10:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"
Dap, am bagat si ceva euroi in muzica

:lol: e bine si asta, dar eu ma refeream la sunetul produs de evacuare. :) ai doar finala schimbata, nu?

Mr.Nice 20-01-05 10:52

Mie mi se pare o MIZERIE masina ta, e prea taraneasca, sa-ti spun si de ce: ELERONU, PLASA DE LA SPOILERE (CARE O VAD PE TOATE DACIILE) macar puteai sa-ti pui si tu neagra cu gaurile mai mari, nu aia frate eftina din targ.si \"ACTIPILD\" de 20.000 lei pe capacu de la rezervor......
EU ZIC SA INCEPI SA SCHIMBI NISTE LUCRURI LA EA DACA VREI SA FIE ADMIRATA ,IN SENSU BUN AL CUVANTULUI, MASINUTA TA.

VREAU SA VAD DACA MAI ESTE SI ALTCINEVA DE ACORD CU MINE....

PEACE
:peace:

EvLSant0S 20-01-05 11:44

da , eu , am vazut de cateva ori masina , de fiecare data m-am speriat de eleronul ala . anyway , jante mai mari , neaaparat ... si schimbat abtipildul de la rezervor :) nici nu acopera tot capacul... bleah

Fitzosul 20-01-05 15:32

Nu am doar toba finala schimbata...am toata evacuarea facuta :wink:

Fitzosul 20-01-05 15:42

Re:

Daca tu zici ca e o MINZERIE masina mea, te-as intreba ce masina ai tu? Anul trecut cand mi-am facut-o,recunosc ca m-am grabit putin pentru ca a trebuit sa plec din tara si a trebuit sa improvizez ceva repede. Oricum fratioare cand ies cu ea lumea intoarce capul dupa ea. Eleronul recunosc ca-i mare dar mi-am cumparat altul competitional. Te mai astept cu sugestii :ballbounc

Corse 20-01-05 18:14

ok, atunci schimba-l repede.

Fitzosul 20-01-05 18:22

1 Attachment(s)
Cateva poze cu mondeo de anul trecut, acum iar e in modificari. Astept parerile voastre :pistoles: :pistoles: :wave: :wave:

pimp_lex 20-01-05 18:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"

VREAU SA VAD DACA MAI ESTE SI ALTCINEVA DE ACORD CU MINE....

PEACE
:peace:

pai n-ai citit postu meu de pe prima pagina, atata ca io am fost putin maim subtil ca tine :lol: :lol: :lol: :lol:

si in alta ordine de idei, vazand aceste poze de mai sus, imi dau seama menirea acestei masini: \"Snowplow\" - cred ca face o treaba excelenta iarna la dezapezire.

Acum ma intreb io, ce ti-a facut saraca masina s-o batjocoresti in halu asta?

Fitzosul 20-01-05 19:07

Ahhhhhhhh......ce rai sunt unii mai nene, n-ai vazut asa ceva :x

pimp_lex 20-01-05 19:23

nu poti sa te astepti sa ai numai comentarii positive! incearca sa vezi mesajul prin ce s-a scris mai sus

Masina e foarte \"flashy\", si daca vrei sa intoarca lumea capul dupa tine atunci laso asa. Eu unul nu vad cum cineva pasionat de masini si tuning ar putea sa guste ce ai facut tu la aceasta masina.

Eleroane gigantice, bodykituri supradimensionate, prize de aer enormice, astea nu sunt lucruri care sa te ajte cu ceva, iar in cazul unei masini ca a ta, ele pur si simplu nu se \"match\". Masina are o linie clasica, mai eleganta, insasi culoarea e mai sobra. Imagineazati-o cu un body kit tip \"St220\" (nu neparat identic, dar ceva asemanator), aceleasi jante (ca arata f bine) dar o marime mai mari, un eleron mic, subtil, cum e pe \"m3\" de exemplu, capota din fabrica, si suspensia lasata ca sa elimini distanta intre aripa si cauciuc (wheel gap) si ai sa vbezi ce masina superba vei avea, pe care orice cunoscator o va aprecia.

IMHO

Fitzosul 20-01-05 19:33

Mda....poate ai dreptate si tu in felul tau, parerile sunt impartite, dar oricum o sa tin minte si parerea ta si, o sa vad ce-o iesi din tomberon. Merci pentru sfat :shakefist

ZanDer 20-01-05 22:46

in legatura cu eleronu si eu sunt de acord da daca omu zice ca sio luat altu ... asteotam sa vedem poze ... da aratanu poza si cu dosu masjinii sa vedem si acolo cam cum si ce ... jentzile mie imi plac zic ca ii o alegere buna, merg bine pe masjina asta ...
mai lucri un pic ici-colo si ai o masjina superba 8)

gigibecali 20-01-05 23:34

bai nene

Mr. Nice: daca nu ma insel, u ai un passat mai vechi si o Fabia. si tot tu scrii aici k Mondeo-ul baiatului acesta e naspa. ACRI STRUGURII?

eleronul e intradevar maaaare, monteaza-l mai repede pe cel competitional

nu imi place ce ai facut cu plasa din grila. puteai sa iei una cu gaurele mai mari k sa iti intre cheia sa deschizi capota...

pana acum toate astea se pot rezolva

ce marca sunt jantele?si ce marime

omule, felicitari ptr aceasta masina. si ptr k ai avut tupeu sa o tunezi
e o masina unicat...daca nu ma insel nu sunt asa multe Mondeo (+2001) tunate prin bucuresti ,nu?:)

mai e unu gri sobolan, dar acela are numai pleoape (aduse de afar)si un eleron f micut

mai pune niste poze daca poti cu masina...

bafta

peace up

Fitzosul 21-01-05 07:52

Merci pt aparare domnul GIGI :dance: , mai am putin si imi termin masina iar, si o sa fii surprins cum a iesit. Oricum toata lumea spune de genti sa le schimb si sunt schimbate pe 17'\" si cauciucuri cu balon de 45. :D

All times are GMT +2. The time now is 10:14.

- Copyright 2026 4Tuning