Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/3333-club-renault.html)

ZanDer 17-01-05 21:14

Club renault

1 Attachment(s)
No deci io simt nevoia unui astfel de club ... sunt si altele deci WTF de ce nu ... caci io personal as avea o gramada de intrebari ...
deci ce am eu: renault 9 TX (spring edition parca sau asja ceva sjtii naiba)
motor 1.7 carb dublucorb (benzina)
niste modificari la exterior si ceva ceva la interior + ceva muzica
as vrea sa-i mai fac multe ... da cu timpu ... momentan lam bagat la vopsit 8)
va pun nisjte poze sa vedetzi shi voi :D is mai vechi da numa asja de idee ...

Toto - BOD 17-01-05 22:29

lasa k e bine venit si un club 'reno' kiar aici pe 4tuning... ca din cate am vazut s-au tot deskis totpicuri cu fel de fel de cluburi... ba nissan, ba ford! de ce nu ar fi si Renault?

ZanDer 18-01-05 08:00

da da asja ma gandeam si eu :D
deci io am niste intrebari ... da le pun pe alea mai universale ca reno 9 nush daca are cineva de p'aici inafara de mine ...
deci care poa sami zica cat m-ar costa si cam ce proprietazi are un motor de r 19 (asa am inteles) 2000 16v sau 1.8 16v ?

Morro 18-01-05 09:20

19 are 1.8 16v ~136 de cai parca
motorul de 2.0 16v exista in mai multe variante
O varianta cred ca e pe Clio Williams si are 150 de cai
2 variante se gasesc pe versiunea sport de la Megane 1 ... ( 8) ) 148 de cai pe prima varianta si 140 de cai pe varianta cu lifting

de costat ... se poate afla daca chiar te intereseaza

RoadRunner 18-01-05 12:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
da ... numa o problema ... forumu ala cam stinks ...

Adica ?!... ce-are ?!

ZanDer 18-01-05 21:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoadRunner\"
Quote:

Adica ?!... ce-are ?!

pei nu vreau sa supar pe nimeni da acolo din cate am vazut se cam posteaza din carciun in paste ... pote mi so parut mie da neh ...
Morro ... mersi de info ... da mar cam interesa si un pret ... da cred ca atunci o sa optez pt varianta 1.8 16 v ... acuma pt 2-3 cai in plus ca am intzeles ca motoru clio williams nu se prea gaseste ... da mar interesa un pret si la ala daca se poate :bunch:

Bogdan_16v 18-01-05 22:53

E la mine in Dr taberei pe un coltz de bulevard un Clio Williams roshu de vz, cel putin asa scrie pe el...daca vrei, ma duc sa ma interesez cat costa si ce poate. :wink:

mara 19-01-05 08:44

Costa 3400E, dar nu are discuri pe spate!? Oare nu ar trebui sa aiba? Poate gresesc. Yknot cred ca ar putea sa dea mai multe informatii despre motoare Renault.

Toto - BOD 19-01-05 10:27

clio williams, din cate stiam eu, are motor de 1,8 16v 150 cp...
Exista si un clio 2.0 16v 182 de cai...
Si mai existaun clio cu motor V6... dar la ce pret are nici idea de a stii cati cai dezvlta nu m-a mai interesat!!!

Morro 19-01-05 11:44

Daca nu are discuri pe spate ceva nu e in regula ... modelele mai sporty de la renault au discuri pe spate inca de la R5Gtt.

Motorul de 182 de cai e motorul nou de la clio RS ... noi vorbeam de modelele vechi.

peace :!:

ZanDer 19-01-05 12:06

hmz ... deci totusi care motor sar renta mai bine?
RS de 182 cai nu cred ca presupun ca ii si scump si RS prin dezmembrari ..... nu pre cred ... anyways io mam gandit la 1.8 16v sau ma rog si 2000 16v ii ok ... sa vad de care o sa gasesc ca nu sjtiu cat de dese is astea si pe unde gasesc ... tra sa ma duc sa ma interesez ca prin primavara imi tra neaparat ... oricum masjina azi am bagat-o la vopsit deci am timp ... datziva si voi cu parerea pls

Morro 19-01-05 13:57

am mers cu masini cu ambele motorizari (heh cu 2.0 16v merg in fiecare zi) si senzatiile mi s-au parut foarte similare ... eu zic sa iei de care gasesti mai ieftin.
O sa ma interesez si eu de preturi pentru motoare SH. Poate daca gasesc ceva interesant pt mine iti vand 2000-ul meu :)

ZanDer 19-01-05 16:02

:suspiciou :lemon: no hai ca esjti tare ... catzi cai ai pa el?
da mah daca schimb motoru tra sa schimb si frane si puntzi si de alea?? ca cutia aia sjtiu ca traba da tra mai multe???

Toto - BOD 19-01-05 21:46

Re:

Morro si u ce faci!? ramai fara motor? :) sau te gandesti la vre'un V6?

Morro 20-01-05 08:44

Eu am varianta de 148 de cai.
De gandit ma gandesc motorul RS de 225 de cai, dar nu am nici cea mai vaga idee daca se poate pune asa ceva la mine.

Toto - BOD 20-01-05 17:38

Din cate observ eu in avatar ai un Megane... (zuper Coupe-urile alea... si il ai si pe ala cu fata mai agresiva... :) )
Motorul ala de pe ce masina il iei (te intreb pentru ca eu chiar nu stiu pe ce masina este pus motorul de 225 cp, eu le stiu doar p-astea de pe clio de la renault)

ZanDer 21-01-05 23:18

no bine mah da daca vreau sa schimb motoru ... ce altceva mai tra sa schimb la masjina ... tra frane puntzi si de alea ca io nu le prea am cu astea ... am asistat la un schimb de motor da acolo numa cutia si motoru s-or schimbat, da am intzeles ca tra si altceva ... nush ... ma lamureste pls careva

Toto - BOD 23-01-05 12:50

pai daca iti pui motor mai puternic normal ca trebuie sa skimbi si franele... niste discuri mai mari si eventual ventilate pe fata... Pe spate presupun ca ai tamburi... in mod normal masinile puternice au discuri si pe spate...
Suspensia... daca ai motor puternic trebuie sa ai si stabilitate... iti trebuie niste suspensii mai tari... sport...
Planetarele trebuie innoite eventual... pentru a nu avea surprize cand pleci cu demaraj...
Si un scaun la sofer confortabil pentru a te simti bine... :lol: :lol:

ZanDer 23-01-05 13:10

:) hmmm ... pei da ... la suspensii am schimbat arcurile pe fatza, adica or fost cu 6 spire am pus cu 5 care is si mai tari ... nu cred ca is sport da is mai tari si pe spate am bagat la telescop distantziere ... acuma ii destul de rigida masjina si la curbe chiar nam probleme ...
la frane nuintzeleg ... da intradevar cre'ca tra schimbate da de unde sjtiu daca discurile is ventilate sau nu ... ?!
pe spate as vrea sami pun discuri numa ca tra sami gasesc ... poate merg alea de la r19 fara prea mari modificari, aici nu ma bag ca nu sjtiu ...

Toto - BOD 23-01-05 22:11

pai arcurile sport din cate stiu eu sunt galbene... daca ale tale sunt galbene atunci ai siguranta ca sunt sport...
discurile ventilate sunt usor de indentificat.... exista doua posibilitati... fie este un disc dublu... practic sunt doua discuri si intre ele este un spatiu pe unde intra aerul... Fie sunt ingaurite... :):)

alexutzu 25-01-05 16:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
E la mine in Dr taberei pe un coltz de bulevard un Clio Williams roshu de vz, cel putin asa scrie pe el...daca vrei, ma duc sa ma interesez cat costa si ce poate. :wink:

nu stiu sigur daca ala rosu e williams dar SIGUR e cocosat rau ala

in schimb e scos la vanzare si celalalt negru care sunt 100% sigur ca e WILLIAMS

ps: nu am citit tot din acest topic

ZanDer 25-01-05 17:06

hmz ... misjto ...
pei arcurile nus galbene ...
ma rog o sa vad io ce si cum cand a veni timpu ... oricum mersi de informatzii :D

aleks 28-01-05 10:12

stii ce te sfatuiesc referitor la modificarile pt renault? sa casti bine ochii la ce schimbari faci, pt ca pana la laguna 1 renault avea obiceiul sa faca in fiecare an cate o mica schimbare, de nu mai reusesti sa imbini doua componente nici o data
de ex. o cutie de pe motorul din feb 91 nu se pupa la prinderi cu aia din dec 91, etc. iti spun din proprie experienta

ZanDer 28-01-05 10:24

mersi aleks pentru sfat ... da daca fac schimbarea cre'ca iau toate de la o masjina ... asa presupun ca tot tre sa fie compatibile ...

aleks 30-01-05 18:27

Re:

Quote:

mersi aleks pentru sfat ... da daca fac schimbarea cre'ca iau toate de la o masjina ... asa presupun ca tot tre sa fie compatibile ...

e cea mai buna solutie, cel putin partile au lucrat impreuna, e doar un simplu transfer care n-ar trebui sa iti dea dureri de cap ;)

ZanDer 30-01-05 21:20

heh ... sper sa fie cum zici tu ... fara dureri de cap ...
tra sa ma apuc incet sami caut motor ca iese si masjina de la vopsit shapei cum fac rost de bani miam luat ...

Toto - BOD 01-02-05 23:11

sa pui si tu niste poze cu ea vopsita!

aleks 02-02-05 09:34

incearca sa-i pui si acum niste poze ca sa fie mai clara diferenta :)

ZanDer 02-02-05 23:23

pei mai avetzi de asjteptat din pacate ... cika mai lucra la ea vreo 2 saptamani ... :( da ce sai fac ... asjtept shi io cu nerabdare numa sper sami vina toate piesele pana atunci ... deja ma super manca'n talpa ...

yknot 03-02-05 10:06

pt Renaultul tau ar merge pus un motor de 1.8 16 v de la r 19, dar bine ar fi sa il iei cu tot cu jug, cutie de viteze, planetare, fuzete, amortizoare.
Cred ca aproape 140 de cai sunt deja prea multi....
See ya

RCS. 03-02-05 18:39

Re:

Quote:

Pe ce te bazezi cand faci asemenea afirmatii ?? :no:

ZanDer 03-02-05 18:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RCS.\"
Quote:

Pe ce te bazezi cand faci asemenea afirmatii ?? :no:

am mai raspuns odata la intrebarea asta ... vezi pagina intai

yknot de ce zici ca ar fi prea multzi?? io zic ca ii ok si chiar la motoru ala mam gandit in primu rand ... numa sper sa dau de vre'unu ... da daca gasesc de 2000 16v il iau pe ala ... nu prea cred ca o sa am de ales ca nu cred ca sunt multe motoare de astea prin dezmembrari deci cam ce gasesc prima data aia iau numa sa nu fie chiar dezastru ...

yknot 04-02-05 10:10

eu stiu unul de 2000 cmc turbo, de vanzare, dar nu cred ca reusesti sa-l grefezi la tine....
Mai poti cauta un motor ca al meu de 1.4 turbo, ca e mai apropiat de ce ai tu ca pozitionare, electrica, etc

ZanDer 05-02-05 01:15

pei 1.4 turbo nush daca imi ajunge ... mah imi tra ceva puternic :D
sincer nu sjtiu catzi cai are un 1.4 turbo da io zic ca motoru de pe r19 mi se potriveste ... sau daca mai sjtii tu ceva atunci zi si mie :wink:

John Smith 05-02-05 22:00

Eu m`as joinuiesc clubului :-)
R19 16v here :)

poze sapt viitoare :)

ZanDer 06-02-05 12:14

John Smith wellcome! :) si zici ca ai r19 cu motor 16 v ... hmz ... 1.8 sau 2000??

yknot 07-02-05 09:06

1.4 turbo are 115 sau 120 cp stock, la presiune de 0.65 bari

Morro 09-02-05 10:17

Renault power la curse
MGH (Morro) & BRU (BogdanRS) in action 8)
+ cateva alte curse
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=538

bogdanRS 09-02-05 14:25

Eu mai sunt pentru putin timp proprietar Renault pt ca tocmai l-am scos la vanzare.Il puteti vedea pe

http://www.insomniaracing.org/forum/viewtopic.php?t=829

inca mai am piese pentru Megane Coupe 2.0 16v (mot F7R) si Clio Rs172-body&motor.
Ma gasiti pe mail:[email protected]

Morro 10-02-05 08:21

WOW :shock: ai facut foarte misto clio ... nu arata asa.
Daca l-ai vinde peste 6 luni poate m-as baga :roll: .

Ai vazut filmuletele?

Ce piese ai pt Coupe?

All times are GMT +2. The time now is 22:28.

- Copyright 2026 4Tuning