![]() |
Cj 08 Jfa
M-am gandit sa imi arat si eu masinuta ... momentan nu a suportat nici o modificare din lipsa de fonduri dar m-am gandit sa va las pe voi sa imi dati idei si pareri despre cum arata si ce va deranjeaza la ea ... tot respectul
|
Re: Cj 08 Jfa
...za pictures??unde-s?:)
|
si pozele......:rolleyes2
|
Daca ma ajuta careva sa le pun ca nu prea le am cu pusul pozelor :( ... multumesc anticipat
|
4 Attachment(s)
Pozele ...
|
Nu is prea clare dar merg si astea
|
frumoasa...ce jante ai sub capacele alea?
|
Jantele originale :( ... nush mi-as pune flanse dar nush mai zz cineva pe forum ca is cam riscante ... dar cred ca o sa ma risc si pana la urma imi echipez Daciuta cu asa ceva
|
o solutie buna ar fi un set de jante super balon cu gume ceva mai late...da si bine pe masina si nici nu dai o caruta de bani pe ele....
|
Nu ai o poza cu jantelea alea ca nush cum is si un pret pe bucata daca imi zz iti sunt recunoscator
|
1 Attachment(s)
cam asa arata(scz ...e cam murdara...abia venisem de la tara) ...cum au daciile din 98+....sunt vreo 500 mii una parca....
|
sau dute pe str. plevnei la auto tronic la dezmembrari eu de acolo mi-am luat jantele sunt 2 canada de balon cam in jur de 40 de lei bucata si pui gume 175/60 sau 55 si le poti vopsi albe eu zic ca ar da bine pe masina
|
Asa le am si eu si m-am gandit sa le duc la nichelat dar nush cat ii pretu pt astfel de tratament ...
|
Quote:
|
Imi place masina e curata.
Grija mare cum incepi modificarile...altii au dat in k.... Multa bafta |
Mulumesc o sa am grija ... nu vreau sa o fac NFS ... vreau sa fie cat mai simpla mai curata si cat se poate de unicata ... momentan nu am bani dar vreau cat mai multe ideii ca sa nu incep cu stangul
|
bv frate ai ziso........respect!!!!!!!!!
|
Deci inca astept ceva idei sau rog Virtual tunerii daca ma ajuta cu un designe ... Multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning