![]() |
Lamborghini Versace Roadster
9 Attachment(s)
Lamborghini Versace Roadster Lamborghini Versace Roadster are la baza modelul LP640 Roadster, si a fost realizat intr-un singur exemplar de Lambroghini in colaborare cu Versace. |
Re: Lamborghini Versace Roadster
Masina e bestiala...doar e Lamborghini...si pretul la care a fost vanduta e bestial.
|
ce putea sa iasa la colaborarea a doua nume sonore decat ceva superb.interior exclusivist
|
super masina. din toate punctele de vedere e un supercar.
|
murcielago este o masina foarte foarte frumoasa iar in colaborare cu cei de la Versace a iesit o masina de fitze in adevaratul sens al cuvantului(in sensul bun) dar pretul le va vine de hac la multi cumparatori...si cred ca va fi si nejustificat de mare...
|
E unul singur.... si pretul a fost stabilit intr-o licitatie.
|
prea adv din toate punctele de vedere.....mai multe poze cu interiorul nu exista ???
|
performanta, stil si lux intr-o singura masina ! UNICAT!!!
|
Prea tare :) .... ceva exclusivist .... ceva ce proprietarul nu o sa vada prea multe pe strada :)
|
masina cu eticheta....VERSACE! putin 500.000 pt fitze la o licitatie...
|
Mashina este criminala :shock: Dupa parerea mea ishi merita totzi banii
|
criminala mashina intradevar,dar avand in vedere k a fost pusa la licitatzie cam ieftin a fost luata.
|
nu mai stie pe ce sa dea lumea bani fratilor:)
|
imi vine sa plang cand vad $500000 :(
|
mama cat stil si rafinament incrdibil bijuterie de masinutza nota 20
|
o colaborare care pe mine ma lasa rece! Masina tot aceleasi performante le are oricum (ceea ce ma impresioneaza) si nu as da banii astia doar pt. o tapiserie cusuta de Versace! Ca arata bine oricum si stock. Practic as strica filosofia lamborghini doar de dragul snobismului si eventual sa ma etalez cu masina la bonsai sau krystal ca sa se agite posesorii de cayenne, range s,sl, etc! Mai bine o faceau mai usoara si mai puternica as fi preferat mai mult! Nu prea are legatura cu tuningul topicul asta!
|
asa pret asa masina ..... :twisted: :twisted: :twisted:
|
Super eleganta si cu prezenta scenica de nota 10.
|
Quote:
As fi vrut yo8) |
superba masina!
|
capat de linie fratilor . asta exclusivitate , p*L* mea se termina totu .
|
uimitoare masina...pacat ca e EXTRAORDINAR de scumpa :) La fel ca multe altele!!!
|
dupa ce k e de la mama ei criminala shiau mai bagat shi dracii aia coada....shi a iesit dumnezeiesc de tare.....dar pretzul e exagerat de scump
|
Super tare ideea si masina. :-)
|
:shock: :shock: mda....imi place la nebunie.....negru....negru...negru....tot negru...o masina foarte reusita....pretul este pe masura.....masina pe masura pretului
|
Super masina ce bine arata evacuarea:!!!
|
1 Attachment(s)
cred ca pretul e unul corect..
Un murcielago lp640 roadster costa 350.000 $. Daca tinem cont ca masina este unicat (1 singura bucata) si a fost facuta in colaborare cu Versace.. |
i like unique cars...o masina superba si ceea ce m-a facut sa-mi placa si mai mult masina asta e culoarea...
|
intr-adevar o super masina.....evacuarea aceea imensa m-a omorat si tzinand cont de faptul ca este unicat, nu a au ajuns aia prea departe cu licitatzia :D
|
ce om fericit trebuie sa fie proprietaru cand are o asa masina.......
|
Quote:
|
faina masina.. si pretul .. e destul de bun pentru asa masina
|
masina e superba nu am ce zice, probabil peste cativa ani daca o s-o vanda ar lua dublu pe ea sau cine stie, oricum valoarea creste ,mai ales ca este unicat.
parca vad ca pe viitor o sa apara si alte combinatii de acest gen, de ex. Viper-Armani, Ford GT40-Dolce&Gabana, etc. sa speram ca NU...... |
masina arata foarte bine dar dutor are dreptate sa dai jumate din pretul masinii pe tapiterie parca nu merge. interior custom poti sa-ti faci oricand
|
Hai bai baieti terminati cu prostiile astea . . . N`a foat aia tapitata pt. mine si pt. tine ci pentru oameni care pe un ceas sau o perehe de pantofi arunca cateva mii si le poarta o singura data!
Masina de fite - ii da liber la un ENZO si e si tapitata de Versace . . . daca as avea bani m`as duce si io la Versace sa`mi tapiteze masina ca are calitate.Fiti siguri ca mai buna decat stock . . . si orikum daca se gasesc fraieri sa dea pe Enzo 1 milion de dolari sau euro ce naiba o fi , s`a gasit si pt. asta! Orikum care din voi nu si`ar lua`o daca ar avea bani ???? sa va aud . .. . . ca n`ai da pe ea nush cat in plus doar ca e tapitata de Versace . .. . . . n`ai da daca n`ai avea . . . daca ti`ai permite si adori Lambo ai da iti zic eu . .. . . Doar sa`ti permiti! Asta e . .. sa ai banu` dar nu`l ai ! Poti vorbi! :D P.S. E bestiala masina! As da si io bani pe ea daca as mai avea vreo 3 lambo si 2 yahturi! :)) Nu baieti ????? :) |
e CRIMINALA masina .totul e perfect si pretul nu mi se pare mare.cine are bani si se respecta isi poate scobi buzunarul si isi ia un Lambo.imi place mult chiar prea mult
|
super tare evacuare ;)
|
cum zice un prieten... 3 smarturi parcam acolo:D :lol:
|
Super tare masina asta, de fapt supercar-ul...
La ce te puteai astepta dintr-o asa colaborare....UNICAT... |
fiind unica si versace pretzul nu e mare deloc!
astept ferrari armani... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning