Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   incredibil (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3327-incredibil.html)

B12ZMD 17-01-05 11:32

incredibil

5 Attachment(s)
renault clio symbol prins intre 2 tramvaie si 1 stalp :cry: :cry:
soferul a scapat cu traumatisme grave (asa am inteles)

georgeb 17-01-05 12:25

soferul era o soferita.

Michael 17-01-05 12:27

iar eu am fost la fatza locului si am vazut moartea cu ochii :shock: :shock: :shock:

a fost groaznic !!! masina a fost prinsa doar de un tramvai

Michael 17-01-05 12:29

:lol: :lol: :lol: :lol: acuma am observat !!!

in poza cu numarul 2 sunt si eu acolo :lol: :lol: :lol: nu stiu cine a facut acea poza

B12ZMD 17-01-05 13:53

pozele le-am primit de la cineva prin mail!
daca stiam ca sunt si pe daciaforum.go.ro, nu le mai puneam aici!

Bogdan_16v 17-01-05 14:30

:shock: :shock: Incredibil!!! Si soferul/soferita a mai fost scos/scoasa intreg/intreaga??? Ce o fi fost in capul lui/ei???

EvLSant0S 17-01-05 14:32

din cate stiu eu a supravietuit .... chiar bine ...

georgeb 17-01-05 14:32

a fost o soferita ! care a iesit fara sa cedeze trecerea la tramvai , ea a taiat 2 benzi si a incercat sa vireze pe celalalt sens. a prins-o tramvaiul din zbor.

B12ZMD 17-01-05 15:08

Quote:

din cate stiu eu a supravietuit .... chiar bine ...
n-as vrea sa fiu in locul ei, oricat de \"bine\" a supravietuit !

santos, sincer, dupa pozele alea, nu cred ca e prea \"bine\" !

Michael 17-01-05 15:14

ZMD, am vazut femeia, nu prea avea mai nimik, avea doar cateva traumatisme. sincer era socata femeia cum statea acolo, era ca intr-o cusca saraca !

B12ZMD 17-01-05 15:30

sa moara cainii de pe strada, va dati seama ce SOC a avut saraca femeie ???

shadow 17-01-05 15:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B12ZMD\"
sa moara cainii de pe strada, va dati seama ce SOC a avut saraca femeie ???

\"SOC\"???
O singura intrebare: cat de PROASTA trebuie sa fii ca sa te bagi acolo???
Erau prea mici tramvaiele, sau ce???
E ca si cum ai zice ca te-a calcat avionul!!! :lol: :lol: :lol:

teddy 17-01-05 15:33

da, mare soc, cand a realizat cat e de proasta

Michael 17-01-05 18:11

dar si astia cu tramvaiu sunt mai jegosi ! apropo la tramvai era o maniPULAnta ! n-a putut sa opreasca deloc, a trecut cu tot tramvaiu prin ea

SpeedeR 17-01-05 21:22

ce ias bate ku lantul pe astia de pe tramvaie si dp autobuze.... se cred mari smecheri.... :evil:

Toto - BOD 17-01-05 22:00

:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:

Mancav-as! ala e Clio ca al meu! sau era... :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry:

MMihai 17-01-05 22:13

mai e si ala 1,4 8v daca observati dupa filtrul acela de aer care e sarit pe acolo pe jos intr-o poza :P :D .. numai tetierele alea ce mai sunt de ea.. apropo nu le vinde ca eu am din alea model mai vechi :P :? :D

Michael 17-01-05 23:08

masina nu cred ca mai exista! a fost urcata intr-o remorca de tractor cu un excavator si dusa departe,cred ca direct la groapa de gunoi

Toto - BOD 17-01-05 23:21

la fier veki cel mai probabil! Iar daca proprietarul avea casco intai la serviceu renault...

Piry 17-01-05 23:39

cum dracu a supravietuit ma ? pozele parca is dintrun film de groaza bine regizat... :lol: doamne feri .... io nu stiu unde so ascuns aia acolo ... ca toata masina arata de parca a fost in mixer :lol:

Michael 17-01-05 23:45

nu a fost viteza mare de impact ! a fost doar forta tramvaiului, atat !
femeia statea ca intr-o cusca acolo, locul ei era cel mai \"intreg\"

Bogdan_16v 18-01-05 00:54

A avut mare noroc! Prea mare! Bine macar ca a scapat...

Quote:

da, mare soc, cand a realizat cat e de proasta
LOL... :lol: Ca bine zici...

Quote:

ce ias bate ku lantul pe astia de pe tramvaie si dp autobuze.... se cred mari smecheri....
Conform legislatiei in vigoare, au prioritate aproape absoluta, asa ca tot ce tb sa faci e sa te feresti de ei...

aR99bMw 18-01-05 01:57

ai de mineee..... :shock: m-am tot uitat pe poze si nu imi dau seama cum poate arata asa masina aia.....zici ca e aruncata din avion :)

teddy 18-01-05 17:29

tramvaiul are prioritate in mers, ce vina are manipulatorul/manipulatoarea? de regula ei nu prea au nici o vina.
merita batuti cand trec pe galben sau chiar rosu si raman blocati prin interesectie...

Toto - BOD 18-01-05 19:54

Quote:

Conform legislatiei in vigoare, au prioritate aproape absoluta, asa ca tot ce tb sa faci e sa te feresti de ei...
da! dar mai exista acea chestie numita bunul simt... Chiar daca a gresit unu in fata lui... de ce sa-l omoare si sa-l aiba pe constiinta? Mai bine franeaza... ca d-aia are frana: sa se opreasca! Nu stiu daca era cazul aici... Dar de multe ori astia cu masini mari cand vad ca e dreptul lor nu-i mai intereseaza de altii!
Eu sincer mai fac glume proaste numai cu taximetristii... ii sperii un pic cand vad ca e dreptul meu... dar nu as da in vreounu, ma gandesc intai la sanatatea mea, si la masina mea! (eu nu suport taximetristii... de fapt unii dintre ei sunt de-a dreptul nesimtiti cand vine vorba de condus, cel putin in cr! Se cred regii soselelor... de obicei aia care fac pe masina firmei, nu pe masina lor, ca-i doare undeva de masina... se iau de mana cu shoferii de autobuze!)

Bogdan_16v 18-01-05 23:24

LOL, bun simt, la RATB-istii din Bucuresti? In ce film e asta? :lol:

SpeedeR 18-01-05 23:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Quote:

ce ias bate ku lantul pe astia de pe tramvaie si dp autobuze.... se cred mari smecheri....

tramvaiele nu au prioritate knd fac viraje la stanga...

si cu prioritatea lor cu tot, tot ma enerveaza... :D

Bogdan_16v 19-01-05 00:12

:lol: Te inseli, au si la stanga si la dreapta, in intersectii ele fac legea...asta e legea, blamati-i pe retardatii care au facut-o...

MC Mate 19-01-05 00:17

Oricum aceste poze au fost facute dupa ce echipa de descarcerare a mai taiat din ea k sa o poata scoate pe femeie, deci aia au facuto si mai varza

SpeedeR 19-01-05 00:21

Re:

Quote:

:lol: Te inseli, au si la stanga si la dreapta, in intersectii ele fac legea...asta e legea, blamati-i pe retardatii care au facut-o...

iti arat in legislatie k scrie k isi pierd prioritatea la viraje la stanga.... akum chestia e pur teoretica si deloc practica... :evil:

Bogdan_16v 19-01-05 00:42

Mda, se poate, inseamna ca au mai schimbat legea, cand am dat eu de carnet tramvaiul facea legea in intersectie...
McMate, nu cred ca bucatile alea insirate pe o distanta semnificativa sunt aruncate de catre cei de la descarcerare :lol: Masina poate, ca e facuta floare...

shadow 19-01-05 09:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Quote:

iti arat in legislatie k scrie k isi pierd prioritatea la viraje la stanga.... akum chestia e pur teoretica si deloc practica... :evil:

Data viitoare punete si tu in fata unui tramvai si spune-ne daca ti-a dat prioritate, sau daca ai patit si tu ca aia!!!

mara 19-01-05 09:57

Voi chiar credeti ca tramvaiul se poate opri asa usor,pui frina aici si te opresti dincolo de obstacol,clio sau ce o fi el! Asa ca mai bine feritiva!

bicosu 20-01-05 09:48

Ieri in intersectie la Unirea pe unde trece 5-ul, tramvaiul din sens opus care facea stanga mi-a dat pioritate :))

darkager 28-01-05 07:24

Cineva acolo sus o iubea .... ce sa mai zic :yikes:
Imprudenta la volan..... hmmmmm multe accidente din cauza asta :evil:

Psycho 28-01-05 07:50

daca nu ziceatzi k e clio nu`mi dadeam seama .. oricum daca a scapat a avot mare norok ... de obicei tramvaiu si troleele sau mashinile mari le opresk nenorocitzii ashtia f f greu ... cel mai bine e sa te fereshti ...

CT-03-ART 28-01-05 07:59

lasa ca sunt nebuni shoferii de pe transportul in comun...se cred mari shefi,se baga ...pelea mea...nasol...

All times are GMT +2. The time now is 07:17.

- Copyright 2026 4Tuning