![]() |
Pleoape pentru Punto
are idee cineva de unde pot gasi un set de pleoape de fiat punto 3 (2003) ?
am cautat peste tot si am postat pe la toate threadurile aferente, dar nimic. acu cateva luni gasisem un site de tuning care avea, il salvasem pe hard, dar am facut format :cry: ... stie cineva ceva ? |
Re: Pleoape pentru Punto...
www.special-car-center.at i-ti pot aduce la pret de catalog.Sper sa te descurci cu germana.
|
te pot rezolva eu daca nu vrei originale
|
nu ma descurc deloc cu germana ... daca ai avea un link direct la catalog sau la poze cu pleoapele mi-ar fi de mare folos.
@madicioco ai ceva in minte ? gen model sau ceva ... sau faci tu din fibra orice model vreau ? |
pai iti fac cum vrei dacxa ai poze punele aici si ti le fac dar sa fie ceva sigur sa nu ma pui sa le fac aiureasi, din fibra le fac ies chiar foarte bine am facut multe feluri dar in special de seat fiindca lucrez la o reprezentanta
|
pentru modelul de punto 2 la ce pret le faci? modelul acesta poate putin mai ingrosate http://www.*****************/standard...ts.php?id=1359
|
ideea e ca eu nu am gasit nimic (ca si model) nici macar pe net...
astept niste propuneri. eventual o prelungire a capotei poti face? (gen badboy look) |
1 Attachment(s)
am gasit asta ...
pare destul de ok, parca ar trebui un pic mai groase... si o idee mai "suparate" |
1 Attachment(s)
ca asaceva ... voi ce ziceti ?
|
4 Attachment(s)
uite niste modele
|
cele de pe cel alb ... la ce bani ma duc ? sunt exact ce vroiam ... mai ales ca masina este alba... :D
|
pai te duce cam la 1,5 -2 milioane maxim
|
din ce material ? plastic sau fibra ?
|
ti am mai spus fibra de sticla
|
ai pm......
|
|
am ajuns si eu pana la pagina asta ... dar nu inteleg o iota ... nu cumva tre sa ai cont ?
|
nu dragule suntem reprezentantii in romania a acestei firme!
|
nu ... nu ai inteles intrebarea :))
intrebarea era : "nu iti trebe cont la ei pe site ca sa poti vedea catalogul ?" ca la linkul care mi l-ai aratat tu e doar o pagina cu scris care zice cam asa... Wir freuen uns über Ihren Besuch unserer Website und bieten Ihnen auf den folgenden Seiten einen weitreichenden Einblick in die faszinierende Welt des Fahrzeug-Tunings! Als eines der österreichweit führenden Unternehmen im KFZ-Tuning- und Veredelungsbereich, sehen wir das Streben nach Perfektion als Versprechen an unsere Kunden. Typisierungen von Sonderzubehör werden hausintern und mit EINTRAGUNGSGARANTIE durchgeführt! Doch nicht nur das Tunen oder der Verkauf von Zubehör, sondern auch herkömmliche Service- und Instandsetzungs- arbeiten zählen zu unseren täglichen Aufgaben. Unser GRATIS-LEIHWAGENSERVICE, ist nur einer von vielen Vorteilen unserer Dienstleistungs- und Produktpalette! nu stiu pe nimeni care sa stie germana :) |
Monk iti trebuie numai pleoape sau si frontgrill färä emblemä
Fiat Punto anul imi trebuie si eventual motorul de cit il ai si väd ce gäsesc |
punto 2003, 1.3 jtd
momentan vreau numai pleoape ... |
http://www.merkur-tuning.de/indexa.html vezi aici
|
sau aici http://www.spoilers.at/shop/aerodyna...4333_4411.html
egal de unde comanzi ai grijä dacä pretul este cu tva si cit face transportul |
4 Attachment(s)
interesante pleoapele de le au astia...
dar parca ar fi mai marfa daca ar fi ceva mai late alea de sus.... iar cele de jos sa nu fie deloc ... ce parere aveti ? |
Monk pleoapele sunt separate nu este doar unul ,mä refer la foto de sus le comanzi extra adicä cele de sus sau cele de jos sau faci comandä la amindouä.
|
perfect...
oricum cred ca voi apela la madicioco sa le fac... dar is bune ca modele... :D:rolleyes2 deocamdata sa strangem banutii ... |
Ploape far Punto 3,cod produs CA4155,pret 44 euro+taxe de transport.Uitati-va pe WWW.************
|
de acolo le luasem pe alea din poze ... mersi oricum...
|
Quote:
|
nu este nimeni in buc sa iti faca niste pleoape???
din fibra clar !........ |
nu e nimeni :( ar fi madicioco la targoviste...
ciocone stii pe cineva in buc ? |
sorry chiar nu stiu :((
|
Quote:
|
madicioco ai pm
|
da am
dar parca am mai vb |
da dar acu m-am hotarat. si mai aveam niste intrebari. da-mi pe pm un id de mess.
|
monk suna la numarul asta de tel .......e in bucuresti , 400.000 de mii costa sa ti le faca din fibra ....0723.002.057
|
3 Attachment(s)
monk uite pozele cu pleoapele
|
super, abia astept sa le vad puse... interesanta oferta lu antonio74 ... (dar cam tarzie) :(
|
monk....mai bine mai tarziu decat niciodata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning