Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   VolF Mk3 G E K (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/332610-volf-mk3.html)

gekvr6 27-08-11 10:33

VolF Mk3 G E K

26 Attachment(s)
Am sa continui eu de aici topicul si am sa fac un scurt rezumat al fostei XNR actul GEK
Masina a fost cumparata pe 25.05.2011 si au cam fost probleme cu financiaru si nestiind daca voi scoate financiarul nu prea mi-a ars vreo 2 saptamani sa bag una de un leu in ea :lol:
Dupa eliberarea financiarului au venit si micile modificari in limita bugetului care l-am avut si care mi-au permis sa schimb cat de cat masina in 3 luni de zile
Au fost schimbate distributie (rola+intinzator) pompa de apa absolut toate curelele absolut toate filtrele (benzina+aer+ulei) ulei mobil super 2000 ( dar nu sunt foarte multumit de el si il voi schimba cu castrol magnatec ) , nu teu care venea pe blocul motor si facea legatura cu vasul de expansiune , au fost schimbat jantele dar au ramas si bbs-urile rx1 jantele actuale fiind azev tipe A 7.5jx16H2 et25 fata 195/45/zr16 spate 205/45/zr16 , masina a primit o suspensie reglabila inaltime fata/spate ta-technix nou nouta , rulmentii fata schimbatii , am schimbat pe la interior volanul am pus de g3 cu airbag normal schimbatorul si manivelele de inox cu unele normale , momentan masina nu mai are banchete fiind usurata de greutate :lol:
Si cam atat imi vine in minte acum peste vreo cateva zile voi schimba rulmentii spate si o voi cracana voi schimba uleiul + un filtru k&n ulei sport si voi face unghiu de fuga
Pe viitorul apropiat masina sper sa primeasca niste jante pe 15" sa pot sa o las "blana" jos , 2 scaune recaro (ca mai multe nici nu imi trebuie :lol:) si nu in ultimul rand cand va fii trasa la garaj va primi in aceasta iarna binemeritatul bot de vento
Voi mai reveni cu noutati

RideTheRiddle 27-08-11 10:50

re: MK3 - G E K

Din pura curiozitate, t-ul ala l-ai schimbat pentru ca era spart? sau de ce? l-am schimbat si eu asta vara, si rulmentii pe spate la fel.
Ulei pune-i luqui moly, pe magnatec am mers foarte mult timp pana m-am prins ca mananca foarte mult din schimb in schimb, am incercat si mobil si era motorul galagios, dar cu liqui moly e si tacut si nu mananca mai mult de 200 de grame pe schimb.
bafta multa cu masina, ma bucur foarte mult ca a ajuns la tine :-)

retro_renault 27-08-11 13:35

foarte frumos ai prezentat masina si ce ai facut la ea, si va asigur ca live arata mult mai tare decat in poze :D

stefiPJJ 27-08-11 14:24

cat de bine arata... SUPER ! :shock:

NXdev 27-08-11 15:45

Arata foarte bine, l-am vazut de cateva ori in oras. Ma bucur ca a ajuns la un pasionat ...

gekvr6 28-08-11 00:29

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4549134)
Din pura curiozitate, t-ul ala l-ai schimbat pentru ca era spart? sau de ce? l-am schimbat si eu asta vara, si rulmentii pe spate la fel.
Ulei pune-i luqui moly, pe magnatec am mers foarte mult timp pana m-am prins ca mananca foarte mult din schimb in schimb, am incercat si mobil si era motorul galagios, dar cu liqui moly e si tacut si nu mananca mai mult de 200 de grame pe schimb.
bafta multa cu masina, ma bucur foarte mult ca a ajuns la tine :-)

Teul l-am schimbat ca imi dadea cu antigel pe acolo curgea nu foarte mult dar ca sa fie treaba treaba l-am schimbat , rulmentii deja i-am comandat imi vin luni si ii schimb cred ca cu zak ca o si cracanez daca tot schimb rulmentii uleiu merg pe castrol sa vad cum se comporta si daca nici asta nu imi place o sa incerc si luqui moly .....
Mersi de urari si bafta si tie cu 5-aru :lol:

gekvr6 28-08-11 00:32

Va multumesc la toti pentru urari va doresc asemeni si ii multumesc si colegului din golf-club pentru asigurarile live :lol::lol: bafta si tie cu masinuta ta frumoasa

redrider 28-08-11 15:47

foarte frumos...sa ai grija de ea ca si milioane de km fara incidente:)

t1grul 28-08-11 21:52

bafta cu ea, bine ca a ajuns pe mana unui pasionat

gekvr6 01-09-11 11:18

3 Attachment(s)
Astazi am schimbat rulmentii spate si aici ma refer la tot chitul pentru ca sincer imi era scarba sa mai merg cu masina din cauza zgomotului produs de rulmenti de altfel cel pe partea dreapta era aproape blocat cel din interior

gekvr6 01-09-11 16:27

Rog un moderator sa schimbe numele topicului din Golf 3 - 1.8 in Mk3 G E K si ii multumesc anticipat !!!

andi_cimpean 01-09-11 17:43

Īmi place felul īn care īngrijeşti maşina!

Culoarea asta, nu cumva a fost metalizată? Mă refer la vopseaua originală.

Ar trebui să īţi deschizi un thread proaspăt, dar să faci referire şi la ăsta :)

P.S. Cānd te referi la un ansamblu de piese, cuvāntul potrivit este "kit" şi nu "chit"! :)

gekvr6 01-09-11 18:14

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4559021)
Īmi place felul īn care īngrijeşti maşina!

Culoarea asta, nu cumva a fost metalizată? Mă refer la vopseaua originală.

Ar trebui să īţi deschizi un thread proaspăt, dar să faci referire şi la ăsta :)

P.S. Cānd te referi la un ansamblu de piese, cuvāntul potrivit este "kit" şi nu "chit"! :)

1.Nu a fost metalizata e culoarea ei
2.Nu cred ca este cazul sa deschid un thread nou , am thread-ul meu pe golf-club.ro
3.Mai se si greseste nu stiam ca pe forum sunt si la lb. si literatura romana sincer nu e cazu si chiar nu am facut niciodata astfel de comentari legate de anumite greseli pe care le-am vazut in anumite topicuri dar in fine asa suntem noi romanii .........

andi_cimpean 01-09-11 18:34

N-am zis-o cu răutate şi nu īnţeleg de ce percepi astfel?!

Faptul că ai fost corectat īntr-un mod politicos, trebuia să ducă la o cu totul altă reacţie şi nu la o generalizare cu privire la a noastră naţie!

gekvr6 03-09-11 00:06

6 Attachment(s)
Si ca sa fie treaba treaba ne-am mobilizat si ne-am pus Stiker Bomb si io si fratele ZAK .........:lol:

RideTheRiddle 03-09-11 00:11

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4561693)
Si ca sa fie treaba treaba ne-am mobilizat si ne-am pus Stiker Bomb si io si fratele ZAK .........:lol:

hm, interesant, m-am chinuit vreo 2 luni sa gasesc stickere pentru a face treaba asta :lol:
dar trebuie sa o faci complet, da ciudat asa pe jumate

gekvr6 03-09-11 00:13

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4561705)
hm, interesant, m-am chinuit vreo 2 luni sa gasesc stickere pentru a face treaba asta :lol:
dar trebuie sa o faci complet, da ciudat asa pe jumate

N-am vrut am avut cu zak o carte intreaga nu era vorba ca nu am avut sa o pun toata buza :lol: sa nu creada lumea ca nu am mai avut :lol::lol:

retro_renault 03-09-11 11:55

da cool, dar unde am mai vazut eu asa ceva..... glumeam, e deosebit

NightDevil 08-09-11 00:55

Quote:

Originally Posted by retro_renault (Post 4562300)
da cool, dar unde am mai vazut eu asa ceva..... glumeam, e deosebit

da cea mai proasta investitie din ultima luna ! :))

gekvr6 08-09-11 01:06

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 4572054)
da cea mai proasta investitie din ultima luna ! :))

Adevarat FITZA dar mai bine deschideam geamu si ii aruncam ca tot aia era si oricum nu mai rade Bebitza ca si tu esti in oala cu mine :lol::lol:

gekvr6 09-09-11 10:11

3 Attachment(s)
Unghiul facut + ulei si filtre din nou :lol::lol:

NightDevil 09-09-11 10:16

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4574760)
Unghiul facut + ulei si filtre din nou :lol::lol:

nu ai stare bai baiatule .... :lol: foarte bine ..!

RideTheRiddle 09-09-11 16:17

dar aripa aia din dreapta e infundata sau mi se pare mie?

gekvr6 09-09-11 17:17

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4575466)
dar aripa aia din dreapta e infundata sau mi se pare mie?

Da man a intrat Bebe in mine :lol::lol: ia scapat picioru dupa ambreaj :lol: ! Glumesc nu nu este infundata aripa asa se vede nu am avut nici macar o tentativa de ceva cu masina asta de cand e la mine nu degeaba scrie Low & Slow merg incet si am grija si pentru alti :lol:
GEK vs. WUW picture ......

RideTheRiddle 09-09-11 20:48

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4575618)
Da man a intrat Bebe in mine :lol::lol: ia scapat picioru dupa ambreaj :lol: ! Glumesc nu nu este infundata aripa asa se vede nu am avut nici macar o tentativa de ceva cu masina asta de cand e la mine nu degeaba scrie Low & Slow merg incet si am grija si pentru alti :lol:
GEK vs. WUW picture ......

bine de stiut :D mai stergem un motiv de panica de pe lista :))

gekvr6 11-09-11 00:50

Rog pe cei care vizualizeaza topicul si au cunostinte de ceva BBS Mahle sau BBS RM 15 4x100 la pret de bun simt sa imi lase un link sau un nr. de telefon ! Va multumesc anticipat .

RideTheRiddle 11-09-11 16:16

1 Attachment(s)
ia vezi astea ti-ar placea?
au et destul de mic, sunt drepte, cauciucurile sunt de iarna in stare foarte buna 195/50/15 au toate capacele pe ele, singurul defect e ca trebuie polishate buzele. Am vorbit cu omul si le lasa la 200 de euro

gekvr6 11-09-11 16:19

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4579007)
ia vezi astea ti-ar placea?
au et destul de mic, sunt drepte, cauciucurile sunt de iarna in stare foarte buna 195/50/15 au toate capacele pe ele, singurul defect e ca trebuie polishate buzele. Am vorbit cu omul si le lasa la 200 de euro

Ce jante sunt astea ca Mahle nu sunt RM nu sunt ???? si 200 de euro cu buzele alea jalnice si cauciucurile n-am ce sa fac cu ele ca vreau 45 in talon intra pe mess sa vorbim

b08ygs 12-09-11 09:46

Re: MK3 - G E K

Uite un set de BBS, le vinde cu 6 mil:-P https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...ai/page-9.html Colegu cu tine pe forum

andi_cimpean 12-09-11 13:12

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4580189)
Uite un set de BBS, le vinde cu 6 mil:-P https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...ai/page-9.html Colegu cu tine pe forum

Frumoase si foarte ieftine dar din pacate au prindere de BMW, 5x120!

gekvr6 12-09-11 13:32

Da are dreptate colegu Andi va rog sa citit bine nu ma intereseaza modele de jante 5x100 sau alte prinderi chiar daca sunt cu flanse de adaptare vreau strict doar 4x100 . Va multumesc

gekvr6 13-09-11 16:18

7 Attachment(s)
Vento stile........ Multumesc Zak , Balllooo , Abdul , Elefantu , Kap si nu in ultimul rand lui Dani Nos pentru scule

b777kap 13-09-11 17:11

2 Attachment(s)
a iesit prea tare omule , daca reusesti sa faci si dunga la girla in culoarea masinii o sa fie prea tare. uite si pozele facute de mine .

retro_renault 13-09-11 17:43

uite ca si tu ne surprinzi tot timpul! am vazut yo ca aveai la status "la Zak" , dar nu ma asteptam la asa ceva, prea tare, vorba lui b777kap, linia de la grila in culoarea masinii si e forta !

Felix_Arad 13-09-11 17:49

Frumos. Felicitari pentru trecerea la botul de vento. Bafta cu volful ;)

RideTheRiddle 13-09-11 19:26

Quote:

Originally Posted by b777kap (Post 4583308)
a iesit prea tare omule , daca reusesti sa faci si dunga la girla in culoarea masinii o sa fie prea tare. uite si pozele facute de mine .

sincer mi chiar nu imi place...

stefiPJJ 13-09-11 21:10

WTF...ce schmbare... :shock:

NightDevil 13-09-11 21:52

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4583600)
sincer mi chiar nu imi place...

fara stikare se schimba masina ... exista o doza de invidie ? :))) baiatu asta chiar investete in masina si in lucruri bune si de caliatete ... isi face si damblaua dar si aduce masina si pe linia de plutire din punct de vedere tehnic unde era praf masina .. majoritatea pieselor erau oem .... usor usor o imbunatateste si tehnic nu numai estetic ..daca va surprins pana acum sa vedeti incontinuare ce are in cap ..! :))

RideTheRiddle 13-09-11 23:57

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 4583918)
fara stikare se schimba masina ... exista o doza de invidie ? :))) baiatu asta chiar investete in masina si in lucruri bune si de caliatete ... isi face si damblaua dar si aduce masina si pe linia de plutire din punct de vedere tehnic unde era praf masina .. majoritatea pieselor erau oem .... usor usor o imbunatateste si tehnic nu numai estetic ..daca va surprins pana acum sa vedeti incontinuare ce are in cap ..! :))

posibil sa fie invidie, cine stie?! :shock:

Adrian-Stefan 14-09-11 00:49

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4583202)
Vento stile........ Multumesc Zak , Balllooo , Abdul , Elefantu , Kap si nu in ultimul rand lui Dani Nos pentru scule

Vento frumos ma Gek ! Bafta in continuare !

All times are GMT +2. The time now is 05:11.

- Copyright 2026 4Tuning