![]() |
E39..CBZ..
Dupa cativa ani de stat pe forum m-am decis si eu sa prezint 5'ul meu de spania:D.Masina este din dec 2002.Ca dotari nu prea are cine stie ce
Dotarii de fabrica: -model exclusiv edition -piele -dsc -2xclimatronic -pachet fumatori Masina o am de aprox 5 ani,cumparata cu carte service de la primu propietar cu 147k in prezent are 240k.Nu sa schimbat mai nimic la ea decat ulei,filtre,gume,2 bielete,vascocuplaj Ca dotari pe parcurs au fost: -folie -suspensie sport fixa amortizoare KONI sport galbene reglabile pe duritate+arcuri sport VOGTLAND(ma costat in jur de 1000e cu flanse dar am vrut o susp fixa si de calitate) -xenon |
Re: E39..CBZ..
7 Attachment(s)
cateva poze...:)
|
s-o stapanesti sanatos!arata ff bn masina!si eu am jante ca ale tale(style 50) numai ca sunt pe 17"!:D
planuri de viitor ai pt ea? |
Quote:
Ca planuri pe viitor jante 17 care vor fii in cateva zile pe masina Rondell 21 8.5j toate 4 cu et 13 si cateva pareri in legatura planurilor sunt binevenite oricand:) |
frumoasa masina!!!imi place volanul tare..da ce motor ai pe ea??la un pachet M nu te-ai gandit?succes in continuare cu masina si cati mai multi km fara incidente!!
off..marius u ai masina pe forum ca nu te gasesc.. |
pfoaiii......ce n-as da pt un set de Rondell 21.abia ast sa le vad pe a ta!:D
http://www.google.ro/imgres?q=rondel...w=1280&bih=744 |
Quote:
Pachetul M nu cred ca o sa pun deocamdata arata bn si in FL Merci de sfat oricum. |
Quote:
|
sunt ff bune si astea!sunt mai late decat ale mele!style 50 pe 17au doar 8j si ce ma nemultumeste ff mult p mn este ET de 47.:|
|
Quote:
|
cam asa ma gandeam si eu: 30 pe spate si 15-20 pe fata,dar mai dureaza putin treaba asta ca sunt in procesul de inmatriculare acum,iar toti banii sunt directionati acolo!:D
|
1 Attachment(s)
o poza de asta iarna inzapezit :d
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Punei paket m schimbarea e mare , uite poze cu a mea dupa ce iam montat paket m |
Quote:
Arata bineee :) |
Quote:
Apropo ai trecut vreun itv cu suspensia actuala ? a trebuit sa o omologhezi ? eu am blisten b8 cu arcuri eibach pro kit sunt omologate am un certificat , dar am inteles ca mai cer si factura de la un service de montaj , eu cum sunt mecanic miam montato, eu de asta te intreb |
Poi momentan sunt in romania.Cu suspenia am trecut cand aveam doar arcurile de 2 ori si nu mi-au zis nimic...pentru amortizoare nu are ce sa zica...Treaba e doar din arcuri daca sunt omologate.Si ale mele sunt omologate dar nu am hartie de service stiu ce zici..F buna si suspensia ta.Am vrut sa merg si eu pe b8 dar m-am decis pe koni care face treaba buna cu arcurile mele .pana acum sunt 100% multumit de ea
|
Masina nu ramane cu rondell 21 intr-un final....
Jantele noi sunt deja puse pe masina: style 32 oem pe 18 cu 8j-9j.Gume 225-40-18 respectiv 255-35-18 Poze in curand.. |
Quote:
|
Frumos 5, felicitari
|
Quote:
e39 235 si 265 |
Quote:
|
4 Attachment(s)
poze noi...
|
Quote:
|
Quote:
urmeaza sa vopsesc etrierii in argintiu ms :) |
arata f bn cu jantele astea!eu sper sa gasesc totusi niste Rondell 21 in stare f buna!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
atasez 2 poze de la intalnirea din bucuresti :)
sper sa va placa e39 rullz |
+1 pt masina,care arata ff bn si pt intalnire care pare sa fi fost suuuper. :D
|
Quote:
da intalnirea a fost suuuper si persoanele de asemenea |
4 Attachment(s)
poze noi..
|