![]() |
Logan ... in viitor :))
5 Attachment(s)
bancul zilei
|
sigur nu are xxdadixx vreo legatura cu pozele alea ?? :lol:
|
Ce imaginatzie bogata da nu cred ca o sa se intample ... da oricum bine lucrat
|
:chew: Acum le vad pentru prima data!
|
Aia cu Starsky & Hutch e mortala, bravo :wink:
|
Sa-l plangem de pe acum pe 007, pt ca sigur va muri innecat... :lol:
|
LEGAL RACING
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=5040
|
aia cu 007 arata bine... ca are colturile mai rotunjite... daca o faceau asa inr ealitate era kiar dragutza... dar n-au facut-o!
Starsky & Hutch parca er un serial pe vremuri... Cre'k o sa se reia filmarile ca doar au masina noua... (au iesit misto jantele)... Marf pozele! rad si acum!!! |
A 3-a mi se pare cea mai sugestiva. Mi se pare ca se apropie cel mai mult de realitate (caruta de masina)!!!
|
Astea chiar sunt SF-uri .... Logan nu o sa ajunga niciodata in postura de mashina de curse... poate ca Safety car dar ma indoiesc :twisted:
|
Safety car??? buahaha! nici macar!!! Majoritatea sunt mercedesuri! Sa stii ca organizatorii nu dau bani pe masina aia... Safety car este un fel de reclama!! Si ca orice reclama se plateste!!!!
|
si nu orice mercedesuri! parca erau AMG
|
Pai da, dar poate apare Logan-AMG! :lol: :D
|
Nu AMG... o sa apara Logan ANG... :)
|
voi nu stiti de solenza amg?!?!!?!?!?!?!?!?!
e o poza p aici pe site :D :D :D |
|
Re:
Quote:
|
xxdadixx... tu ce sansa crezi ca ar avea Loganul la WRC? sau chiar daca u baga-o la wrc va fi skimbata complet... de la motor la chedarele de la usi... numai forma ce va ramane de ea (despre care nu am o parere ca ar fi tocmai buna pentru raliuri... dar in fine...)
Si in plus pentru a avea o masina cu un anumit motor inscrisa in campionat... acea masina cu respectivul motor trebuie sa fie fabricata ca o masina de serie... si nu cred ca un motor de 1.6 ar fi tocmai potrivit pt wrc.... :) Eu unu m-as bucura daca as vedea Loganul la wrc... dar sincer nu prea cred ca va fi! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:24. |
- Copyright 2026 4Tuning