![]() |
paint ball
paint ball intre cluburii .cei interesatzi sa zica aici .campionatul deja a inceput
|
Re: paint ball
Clar ca va facem, cel care are paint ball-ul imi este si prieten poate discutam cu el sa ne faca si o reducere. Si mai interesant este sa facem o taxa de inscriere si sa dam si un premiu la locul 1.
|
Pai zi si tu detalii ce, cum, cand, cat?
|
pai presedintzi cluburilor sa ne punem de acord si sa vedem cum facem.
|
deja a jucat x-team si anonymous si scorul; este de 1-0 ptr x-team.
si duminica jucam iar daca mai sunt cluburii interesate ii asteptam:))))))) |
A fost 1-0 , dar noi am jucat cu rezervele :-P
Duminica venim cu altileria grea :)) |
Sa inteleg dom' presedinte ca e nevoie de intariri?
|
Dum sunt liber ...asa ca traule pune-ti shuba pe tine ca te iau la tir
|
Quote:
|
Quote:
|
....iar ii sare adidasu lu pia..sau imi iau vreo bila in oua :)))=)))
|
ba daca au jucat cu pia normal ca au pierdut ... el la anpuscat pe propiu presedinte si asa mai departe :-)
|
vrem sa va gaurim bucile :evil: :twisted: :evil:
|
Quote:
|
Mamaaaaa pia sniperu'.
|
Statzi linistitzi ... ca vin si eu de data asta ...
La Bucuresti am facut macel cu Profesionistii ... Cu amatorii astia din X-Team o sa joc la pielea goala ca am auzit ca nu prea diclesc bine la distantza ... :D PeFe am auzit ca o sa vina sa joace cu bilele de pe mertec ... |
Quote:
|
deabia astept :))) :D
|
vin si io dum , am fost plecat la buc acum ultima data cand m-ai chemat andule , da data viitoare vin cu bazuka dupa mine :))
|
Ma mir ca pia n-a luat pietre in buzunare sa dea dupa voi.
|
Quote:
|
Quote:
Bah ... nu mai fi rau cu el ... cum sa vina cu pietre ? Daca ar fi dupa el ar veni cu 4-6 cu aer comprimat ... dar asha ... |
Quote:
|
Am fost si eu duminica....dar mi-au ramas barile pe drum :)).....si de nervi ca erau gropi pe cama am dezertat....dar duminica vin cu camionu cu tot regimentu...
|
Quote:
Daca vine EVO si PIA o sa ii punem pe teren in locul capitzelor de fan si al butoaielor ... ca au 240 de kile si 370cm inaltime impreuna ! Nu faci treaba cu ei ... |
Ai "ranit" masina?? sper ca nu...
oricum, accesul la teren (daca e vorba de terenul de vis-a-vis de carrefour) este destul de dificil din cauza denivelarilor....am patit-o si eu cand am fost prima data, noaptea...va recomand sa lasati masinile in parcarea carrefour/bricostore si sa mergeti ~1 km pe jos, si in felul asta ajungeti gata antrenati! :lol: cand va mai adunati acolo? as veni si eu saptamana viitoare. hint: neaparat puneti un sort de vara, sau chiar doua-trei pe sub echipament, pentru ca nu vreti sa stiti care e senzatia cand primiti o bila in zona aia...de asemenea va recomand ceva de protectie in zona gatului, am un prieten care a incasat o bila acolo...si nici asta nu prea e placut.. |
Quote:
|
mama ma ce de planurii ca ne batetzi dar pana una alta e 1-0 ptr x-team.
|
dk mai avetzi nevoie de om eu sunt liber si dornic :P
|
Quote:
|
primiti si "fete" nu???:D
|
3 Attachment(s)
Hint:sunt pe ebay :)
|
Quote:
NU :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
De data asta poate megem pe zi sa vad si eu ceva. Ca data trecuta am fost in intuneric :D - sa-i ia draq de ochelari.
|
ti-e friiiiiicaaaaaa ! numai in c**r o sa-ti indes bilele alea elefantelule !!!!!!
PS: de`aproape k sa te doara!!!! Ps2 :eu imi iau pantaloni de ski ! sac! |
toygun.ro :D
|
lasa ca sunt bune armele alea de acolo numai sa stii sa le folosestii :))))))))
|
Oricum...sper ca de data asta o sa fie fara headshoturi....ini nici un fel de head....k ?
|
sper sa nu mai ploua si michi daca vrea sa mearga lasatio o sa fie tinta seri :twisted: :twisted: :twisted:
|
Tinta serii pe draq....sa te vad eu cum o nimeresti la cat de scobitoare este...:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning