![]() |
Ce poate face un om cu un Mercedes!!!
1 Attachment(s)
Uitati SLK-ul
|
shadow tu stai akolo pe decebal ? akolo stau eu mi s`a parut cunoscuta macaraua aia
|
bey... ai vazut cumva ce nr. avea slk'ul ala??? :lol: :lol: era cumva AG 11 JAF??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Nu stau pe Decebal, a fost doar o intamplare.
Si in legatura cu nr., nu l-am vazut. Cu toate ca avea bagajele alea \"alerga\" destul de repede!!! :D |
Cand vad masina aia... nu ma gandesc decat la o singura persoana... dar as refuza sa cred k e el... nu cred k a ajuns atat de penal... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Nu ne mai tine in suspans!!!
Spune-ne si noua!!! PLS!!! |
penallllllllllllllllllllllllllll :lol: :lol: :lol: :lol:
nici mort nu as pune asa ceva pe masnina aia oalelle olelelel :lol: :lol: :lol: cica e si el SLK , doamne mai bine punea sacii in masina macar nu se vedea asa rau da ce este in sacii aia ? |
probabil varza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ca la cat de varza e omu.. si'a luat cu el niste semeni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
poza e trucata. uitati-va la conturul masinii mai ales in partea din fata, la jantele care sunt in blur, iar capacul de la portbagaj este prea mare . de unde ai poza asta ? ca pun pariu de unde ai luat-o. a fi frumos din partea ta sa pui si sursa .
|
1 Attachment(s)
cautati greselile , ...eu am gasit 2
|
Frumos trucaj, mai ales ca suspensiile Mercedesului sunt fenomenale, nu sunt inclinate deloc... :lol:
|
se vede clar cat de mare e capacul portbagajului + ca mai sunt saci si deasupra in spate :lol: :lol: :lol:
|
Posibil sa fie B-**-RAU pun ** ca nu mai shtiu exact pe akolo stau eu shi`l vad des nu cu sacii :P
|
Re:
Poate n-o fi trucaj frate....o fi vreun carbune care si-a luat mertz ca sa mearga cu el la piatza :lol: ....sau poate cara covoare....
|
chiar ca sunt niste saci intre capota spate si luneta... cum asa ???
|
Re:
Quote:
|
Nu a mai avut loc in porbagaj!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Chiar nu am luat-o de acolo!!!
Sorry, nu am vazut ca ai pus-o si tu!!! My mistake!!! :oops: |
Bine bine, hai ca-mi calc pe inima si te iert! :oops:
Dar totusi nu ne dezvalui sursa? Poza e chiar funny :lol: |
funny, funny, dar pacat ca e trucaj.. :( eu unu` daca`as avea SLK.. n`as face asa ceva cu el..
|
mey eu nu cred ca e trucaj. omul o fi avand niste boarfe, le-a pus pe masina, ca avea nevoie sa le care si n-o fi avut cu ce, le-a legat frumushel si asta e...
|
Nu inteleg de ce nu poate fi p bune???
Poate omu a avut niste rude la tzara sau a vrut sa ajute pe cineva...nu cred ca trebuie sa iti iei inka o masina daca ai o urgenta si trebuie sa cari ceva... |
numa in romania mai vezi asa ceva.............penibil
|
Re:
Quote:
Si nu mi se pare a fi trucaj. |
ROMANIA TREZESTE-te :P !!nu trebuie noi sa-l atacam..poate a avut un motiv intemeiat sa injoseasca asa de tare numele SLK :lol: :lol: :lol: :lol:
|
tare de tot. :lol: :lol:
|
Caterinca. Daca e adevarata poza, e dezastru :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:33. |
- Copyright 2026 4Tuning