![]() |
E46 - coupe FMP
5 Attachment(s)
Dupa neplacutul incident intamplat cu golful (mk4 KYS), cautand alta masina de cumparat timp de vreo 2 luni si jumatate in fiecare zi (telefoane, drumuri, net etc.) am reusit in sfarsit sa gasesc ceva care sa imi placa si anume e46 320Ci facelift. masina se afla intr-o stare foarte buna din toate punctele de vedere lasand la o parte mici zgarieturi nesemnificative de pe caroserie. ca dotari are: trapa, scaune de piele cu incalzire, volan si frana de mana in piele, climatronic, oglinzi electrice, geamuri electrice fata-spate, xenon, jante 17" si cred ca asta e tot. masina este in totalitate stock.
pe viitor urmeaza jante pe 18" sau 19" (probabil bbs ch), suspensie sport reglabila, evacuare sport, kit M3 si posibil cateva modificari la motor. Sunt relativ nou in ceea ce tine de marca BMW asa ca astept sfaturi in legatura cu modificari, probleme, pareri, sugestii etc. |
Re: e46 coupe FMP
Arata foarte bine masina :D sa o stapanesti sanatos si fara alte incidente
Bafta |
Multumesc. Sper sa nu se mai repete ghinionul :)
|
Este foarte frumoasa se vede ca a fost ingrijita, s-o stapanesti sanatos si sa dea Domnul sa ai parte de ea fara incidente neplacute.
O intrebare... Cutia de viteze cum se comporta se schimba treptele mai usor fata de VW?:D |
Vitezele se schimba mult mai usor decat la golful meu. Oricum a mea si agata putin deci nu iti pot spune daca e general valabil. Multumesc pentru aprecieri! Bafta si voua!
|
sa stapanesti sanatos masinuta si bine ai venit printre BMW-isti!:D
am vazut pe topicul celalalt ghinionul avut cu golf-ul,dar stii vb aia;tot raul spre bn pt ca acum te-ai acel cu un CI de invidiat!;) |
Multumesc pentru raspuns!:D
|
Frumos.:shock:
Sa ai grija de ea...cat ai dat pe ea? |
Quote:
|
e46 + coupe + facelift = sex
e marfa rau masina sa o stapanesti sanatoss:rolleyes2 |
Multumesc pentru urari. De abia astept sa fac rost de bani sa "imi pun amprenta"!
|
Superba masina ... ceva asemanator am patit si eu cu a mea .. faza cu accidentul, macar bine ca tu ai avut finante de ceva calumea. Succes cu ea si spor la modificari, ce frumos e..
|
3 Attachment(s)
am facut jantele de iarna:) love or hate!
|
Love'it :-P:lol:
|
Foarte tari jantele:D
|
Re: E46 - coupe FMP
4 Attachment(s)
4 bucati jante M originale 18" styling 72 in stare execrabila. trebuie duse la reconditionat inainte de a fi puse pe masina. au venit cu niste gume care trebuie sa fie aruncate.
Fata: 8j, et47, o sa pun cauciucuri 225/40/18. Spate: 8,5j, et50, 255/35/18 |
Foarte frumoase,sa le invarti sanatos:D
|
Multumesc! Sa vedem cum o sa arate cand vor fi gata...
|
frumoase rau de tot style 72,dar e pacat ca nu ai pus poze si cu cele de iarna.tare curios sunt cum arata pe masina.
|
Este tipla masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente ;)
|
7 Attachment(s)
am doar pozele astea cu jantele mov pe masina dar o sa mai fac zilele astea si o sa pun. jantele de M sunt gata. indreptat + mici reparatii +vopsit in camp electrostatic + gume. eu sunt multumit de cum au iesit.
|
2 Attachment(s)
Am mai gasit o poza cand era la ceruit si una din spalatorie
|
Quote:
|
au iesit fain jantele ! Unde speli masina dupa ce o ceruiesti sa nu foloseasca spuma activa (sa nu se ia ceara) ???
|
E o spalatorie in militari pe moinesti
|
super jantele...
|
acum va trebui sa urmeze un kit de suspensie ca e cam inalta masina. pana una alta nu mai am niciun ban deci va mai astepta:))
|
frumoasa masina, felicitari si succes in continuare.
spune-mi te rog cat te-a costat sa vopsesti jantele in camp electrostatic si ce cod de nuanta ai folosit? au iesit superb. |
4 Attachment(s)
multumesc pentru aprecieri! vopsitul a fost 650 de lei. codul de culoare nu il stiu. tipul care mi le-a vopsit are nuanta aceea pe stoc oricum. daca vrei sa te duci la el da-mi un pm sa iti las numarul lui de telefon.
iata noua freza:) |
cat de bine poate sa vina jantele pe masina:shock:
|
Arata super masina cu noile ''rotile'' :D
|
arata tare masina :D trebuie lasata pe burta urgent 8)
|
I know. Cred ca initial o sa imi iau doar niste arcuri sport cu drop 40mm pt ca suspensia cu totul e foarte scumpa si nu as vrea sa imi iau ta-technix...
|
Salut. Frumoasa masina si jantele. Ai pus cumva si distantiere pe spate?
Eu am pus arcuri Eibach PRO Kit si ti le recomand daca nu intentionezi sa schimbi si amortizoarele de fabrica. Din pacate am am luat cu drop 25/10 si masina este inca inalta. 40/30 cred ca ar fi un drop de senzatie. Multa bafta! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
upgrades:
- Cd player BMW Professional (cel care vine cu boxele Harman Kardon) - Am completat trusa de scule din spate ca imi lipseau diverse de pe acolo :d - Am comandat arcuri sport Eibach Pro Kit cu drop 30mm pe fata si 25 pe spate (trebuie sa vina in vreo 1 saptamana) - am schimbat valva DISA (inlet valve) pentru ca incepuse sa scoata un sunet ciudat deoarece avea joc in clapeta |
caterinca cd-player 8) am cautat si eu foarte mult si nu am gasit, sunt destul de rare. m-am lasat si mi-am luat unu normal pana la urma.
cat ai dat pe arcuri si de unde le-ai comandat? daca este confidential trimite pe whatsapp sau pe pm. te astept si pe la intalniri :D bafta |
Arcurile au costat 707 lei si le-am luat de pe www.coastadeest.ro. Nothing confidential about parts prices:)
|
5 Attachment(s)
updates again:)
- montat arcuri - auxiliary input - nari negre + vopsit enjoy! |
fa ceva cu dopu ala :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:35. |
- Copyright 2026 4Tuning