![]() |
Masina mea- prezentare
aici va puteti prezenta masina ! modificari aduse , poze cu ea inainte si dupa modificari!
|
Golf lll Vr6
9 Attachment(s)
-Motor-2.8L vr6 CAII?....are!
-Exterior-Un kit micutz,faruri HELLA,jante 17"WOLFRACE,masca faruri,stopuri spate tuning,pictura capota.. -interior-volan MOMO,pedale OMP,audio underconstruction... |
Golf lll Vr6
Urmeaza sa postez si alte poze
|
Ford Sierra 2.0 Dohc
7 Attachment(s)
-Motor 2.0i DOHC + evacuare cap-coada borla + blocant
-exterior-jante 15" RS,amortizoare RS Ford reglabile + arcurii -Interior-Full option,Mp3 blaupunkt.4 boxe blaupunkt + statie si tub... |
Re: Masina mea
16 Attachment(s)
Vw MK2 1.6 D deocamdata ! cateva modificari aduse, o sa se vada din poze! multe planuri de viitor si o sa va tin la curent cu modificarile pe care o sa le fac!!
|
2 Attachment(s)
no comment!!!!!!!!!!!
|
ce motor are pisicuta oare ???.............:rolleyes2
|
1.8 :))))))
|
:rolleyes2
|
mihay_yfr
chiar nu aflam nimic de pisica cabrio????
|
super Aix-u. mereu il vad cand trec de la scoala sper casa. chiar e frumoasa masinutza. felicitari proprietarului si multa bafta clubului Dark Angels. Numai Bine ;)
|
multumim pt urari!!! te asteptam sa te faci mare si sa iti iei masina !:))
|
Bai astia mai usor cu pisicutza ca mai avem nevoie de ea. Dar deocamdata e ste la spital pentru improspatare ... :twisted:
|
Masina mea
3 Attachment(s)
Actuala carutza
1.6 carburator 75 BHP jante 15" KM (195/50-205/50) restaurarea abia a inceput cam atat deocamdat :oops: |
Masina mea
4 Attachment(s)
ROVER 416, motor de Honda 1600 cmc, 120 CP
Kit tuning UNICAT, amortizoare Koni, arcuri H&R jante DBV, tot interiorul de piele, neoane undercar :)) si in viitorul apropiat vreau sa schimb toata evacuarea, spoilerul pe fata si filtrul de aer (cand il iau de la Orlando) :D altceva... ma mai gandesc ;) |
:-P -Ce masini frumoase!!:-P
|
Masina mea
si sunt ale clubului nostru .... dar lasa alex ca venim noi astia mai mici cu masini mai frumoase :D
|
Masina mea
:lol: he... he...:lol:
|
vr6
razi tu dar vedem noi cand va rade fratetu.............:lol: :lol: :lol: :lol: :shock:
|
Aha aha aha!!!
|
:sad: so sad ...
|
and so mad....
|
mihai te`am vazut prin tgv cu vr6:D:Dare un super szound de calitate::D:Dcati sunteti in club?decat masinile care au fost prezentate??baftaa ast. mesaj
|
da doar ce se vede deocamdata ansa eu am plecat la un alt club si chiar daca am plecat sa nu creada uni ca am uitat de ei am ramas cu sufletu la DARK
|
dar dc nu vi mai des prin tgv:p k `mi place mult vr6 tau:P:Dcrek o sa ma orientez si eu tot la unul :Ddar golf 4 vr6:P:D;)
|
Quote:
|
salut!!! voi nu aveti un loc de intalnire??dak aveti as vrea sa stiu si eu.
|
Quote:
http://myscreensavers.info/lindsay***** |
poi miam schimbat userul.nu il mai am pe asta cu emynem27.bye.am vb cu cei de la nsl.mai vb.salut si sa aveti drumuri bune
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning