![]() |
Seat Fun Club!
Salutari ,
Ce ziceti de un fun club Seat ? Daca sunt si oameni seriosi , o intilnire in mai multi , o bere (fera alcool normal) ...Daca sunt destui facem si site si ce mai trebuie. Rog pe cei care nu au ce face sa nu posteze aiurea doar sa puna un smile pe aici. Eu vb serios , 'glumarii' in alta parte. Merci Ma uitam la cei de la Ford , intilniri , mici ,bere , sute de participanti etc..... Noi de ce nu ? Excludem VW ca noi avem Seat Si Pagani Zonda are motor de la mercedes ....dar e Pagani :) Si ca o prima impresie ca sunt nou pe aici ..mai mult o dezamagire ... cam putini experti ..fiecare isi da cu presupusul dar omeni dupa motoul "nu stiu sigur , tac" nu am prea vazut. :( Acum sa nu sariti ca , critic , dar am citit 6 ore pe aici in speranta ca poate, poate si 50% numai impresii ,pusti de bani gata si chibiti... PS: New Seat Leon , 1.6 102CP (stylance) 2007 Bafta la toata lumea.! (azi nervos si iritat , de obicei baiat f vesel si de treaba:) |
Re: Seat Fun Club!
Suna bine ideea ta..dar dupa cum ai zis si tu destul de putina lume serioasa. Eu unul sunt dispus sa te ajut.
|
o idee super buna....sa vedem cum o punem in aplicare
|
Ok , pai o sa ma ocup si eu mai mult , dar dupa saptamina asta ca ma mut cu firma si am f. mult de lucru...
E inbucurator ca am gasit deja 2 oameni interesati ... Ps: sa-mi iau si masina din service ca o am de 2 saptamini si am fost de 3 ori in service (nu se incuie usa spate..merge 2zile dupa service si iar nu se incuie) |
Se pare ca m-am bucurat prea repede ...doar la 2 raminem ? :(
Ps: Tot in service si mai dureaza 1 saptamina cica (angry) |
hai sa facem niste intalniri saptamanale... vinerea e misto..ca din adunare merge la fapte :)
|
imi surade ideea de un Fun Club Seat !!! Ajut si eu cu ce pot .....
_______________________________ Cordoba 2007 1.4, 16V 100cp |
da e chiar buna ideea cu seat club...ma bag si eu cum pot...pacat ca anul asta am bacul...dar dupa ce termin...seatul meu o sa primeasca si el niste tuning pt ca ma dus la sc..:))
|
suna bine ideea ,dar deocamdata nu pot face nimik
sunt plecat si tocmai la vara vin acasa.mai vedem noi ,oricum succes baieti |
Si eu si eu.Foarte interesat.Precizati prin ce cartiere locuiti sa putem stabili un loc de intalnire cat mai comun.Eu Titan
|
Salut. Eu am alta idee..hai sa lasam aici ID-urile de mess si sa putem sa ne facem acolo un grup si sa vb mai usor si sa stabilim intalniri.
P.s eu stau in bucurestii noi. ID mess: Theo_vlad911 |
YM:iancu_florin2005
|
Deodata vad ca nu mai e nimeni interesat.Nici macar initiatorul ideii si al topicului.haideti mai cu curaj
|
Sal. Ma bag si eu in Fun Club Seat:peace:. YM: Codytza23
|
YM: Catalinvlad85
|
heloo....si eu ma bag....id mess: gabyucl
bucurestii noi |
Salutare natiune ... am avut atita treaba incit nici nu am mai deschis PC-ul :( .. ma bucur totusi ca v-ati strins singurei ... :D
ok,hai si eu cu ID-ul : [email protected] Haideti si altii , ca vad ca a inceput sa fie plin orasul de seat-uri :P |
salut iustin...dc mai cunosti si alti posesori de seat anuntai si pe ei sa fim mai multi....
|
DA , pai asta e si ideea ... acum,mai greu cu timpul , ca nimeni nu-l mai are , dar usor usor sper sa mearga treaba ...
PS: miine seara , de la 19 , e prezentare Altea XL (pe linga altele), la PBA ... poate mai vine careva .... |
foarte tare ideea...dar eu ce fac?..ca sunt din curtea de arges si masina urmeaza sa fie livrata in 3 luni(noul cupra).....poate sa vb doar pe mess ca sa ajung la intalniri cam greu...;) mafia_arges ID bafta multa...
|
Quote:
|
Degeaba faza asta cu id-urile...vad ca am dat add la cativa oameni si sunt muti...pacat...
|
Quote:
|
sal baieti !
daca vrea cineva jante 17 de seat leon fr2 2006+4anv brigestone potenza+2 iarna http://www.caradisiac.com/media/imag...eon-fr-11g.jpg pret 680 euro contact 0722211150 |
pai teo911 ... sorry , dar mai greu cu timpul mai ales ca e Pastele,soare afara ... cam greu de stat in casa pe chat :) .. be patient ...
Si OctaviRS , nu-i nimic , vedem noi cum facem,poate tragem o fuga intr-un weekend daca ne arati orasul, fetele si unde se bea cea mai buna bere :D |
Foarte buna ideea cu fan clubul.Sunt nou pe forum,adica nu prea am postat pana acum,dar o sa devin mai activ.
Acum am si motiv ca saptamana asta imi iau masina de la reprezentanta si pot sa vin si la intalniri.Ar fi chiar frumos sa ne intalnim - posesorii de Seat ! Si pentru ca a venit vorba de masina este vorba de noul Leon Cupra - nu mai pot sa dorm de 2 nopti,abia astept sa o iau :D yahoo id: danieltanase79 |
Quote:
|
cam liniste pe aici.... mai facem fan clubul ala sau nu????????
|
Cam liniste,intr-adevar,chiar ma gandeam acu ca mi-a venit si mie masina ce fain ar fi fan club ...
|
doar bucuresteni ?
|
Sal`tare :)
|
4 Attachment(s)
ma bag si eu in fan club.doar spuneti-mi ca sa fac:lol:
sa va prezint si masina mea:lol: Seat Leon Cupra ll 2,0 TFSI 240 CP |
Vreau si eu :) id da0s5
Ati facut pana acum vreo intalnire ? |
help me:D
vreau sa imi cumpar un seat leon sport -up 2.0 fsi de 150 cai.da imi este cam frica de consum.are cineva ceva asemanator si poate sa imi spuna si mie cam cat consuma si in oras si in afara?ast reaspuns.Altfel ma bate gadul sa imi iau pe motorina ..lucru care nu vreau sa se intample mai ales din cauza zgomotului motorului.
|
Quote:
|
Quote:
Fane ce Cordoba e a ta ? Aniversario ? |
ionutze este agressive.. 1.4, 16V... 101 cp sau cati are
|
Quote:
ai si aceeasi Culoare ca mine :) |
hehe cu boxele am cam luat teapa .. sau a fost gresita exprimarea din oferta .. scria cd-player cu 4 boxe si am zis ca are boxe pe usile din fata si in din spate .. dar avea numai pe usile din fata si 2 tweetere, deci numai pe usile din fata am boxe ( philips )
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning