Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Ceasuri pentru bord cielo albe (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/33204-ceasuri-bord-cielo-albe.html)

Fast_wheels 12-02-07 20:46

Ceasuri pentru bord cielo albe

1 Attachment(s)
Am vazut pe undeva (nu mai stiu sigur pe unde ) ceasuri de cielo pe fundal alb si cifre negre.Din ce am putut afla am inteles k cea mai simpla metoda ar fi sa tragi la imprimanta ceasurile si sa le lipesti peste celelalte.Acum intrebarea:
1 Oare daca pun si eu cum o sa se mai vada lumina de la cifre ?? k daca decupez cifrele de pe foaie ramae fundalu alb si cifrele.
2 Voi ce parere ati avea despre asta ?? Cum vi se pare ideea ??Si cu iluminarea se mai poate face pe neon.Daca cineva e interesat de ceasuri am facut rost de el si am pus poza ;)

DACIA-Wrc 12-02-07 20:55

Re: Ceasuri pentru bord cielo albe

mi se pare obositor albul....mai ales ziua ma enerveaza imi distrage atentia...si la cat conduc eu.
ideea ii sa fie ceva odihnitor pentru ochii nu ceva strident care din 5 in 5 secunde sa-ti atraga privirea, parerea mea.
daca ti-ai face masina pt show-uri da, ar merge, dar pt zi de zi...mai bine lasa verzui-ul acela ca-i mai odihnitor.

bobohtml 14-02-07 15:35

io zic mai bine sa le cumperi din vitan ;) nu sunt asa scumpe

Fast_wheels 14-02-07 16:45

Cat costa daca ai idee??k eu stau departe si nu se merita sa vin la buc numai pntr alea.

bobohtml 14-02-07 16:47

nush` nu am idee pana in 2-3 sute cred... sunt ca niste tablete de blastic cu diferite culori...

B-64-KTL 14-02-07 19:43

Pe unde mai exact ai vazut in trag? Daca poti sa-mi spui. Mersi.

bobohtml 14-02-07 22:57

erau puse pe capota unui cielo ;) si presupun ca nu de prost le punea doar sa le admire lumea .. plastic* scz

Fast_wheels 14-02-07 23:27

Cu cine poate sa ma ajute si pe mine ??Si-a pus cineva "tablitza" deaia?Daca a iesit cu cine pot vb sa imi trimita si mie ??

Puya 10-05-07 13:39

salut. eu am asa ceva pe cielo iar lumina este albastra care provine din 4 leduri si acele sunt rosii,iar noaptea se vede super albastru acela pe fundal alb....fata de cum era inainte becurile alea verzi..........am dat 1,5mil ca sa mi=l faca cu tot cu montare...dak te intereseaza am sa-ti arat si poze sa vezi cum vine.

Fast_wheels 10-05-07 15:37

Pai ma-r interesa pune si tu niste poze sa vad cum sta treaba

Puya 10-05-07 17:28

oki o sa-ti fac pozele in seara asta sa vezi luminile si le pun.pa pa

I5@k 18-05-07 23:35

io park am vazut intrun catalog de masini....un spray ...special pt asa ceva....
numa sa te interesezi unde ai putea gasi un asemenea spray...

Puya 19-05-07 00:40

17 Attachment(s)
nu e mane spray sunt leduri si folie..uite cum se vede.uite mai multe poze cu masina mea

DACIA-Wrc 19-05-07 08:51

hmmm nici la tine nu mai coboara antena?

BGD_NNE 19-05-07 16:50

Toate ***urile astea de antene se imbolnavesc de cancer si nu mai vor sacoboare complet :((.
E foarte dragutza treaba ai cu ledurile , daca stii ceva pe un verde daca se gasesc anunta-ma si pe mn pls si daca ai putea sa imi spui si un pret ar fi perfect.
Ecranu ala de pe bord e de la senzori de parcare???
Si ink o chestie , parerea mea , scoateti bandourile alea de pe spoilere ca strica tot aspectu masinii , doar nu esti femeie sa nu apreciezi distantza cum trebe :P.Scz pt toate doamnele si domnisoarele care nu fac parte din categoria asta de femei :D

Puya 20-05-07 01:55

antena cred ca e a 3-a care o schimb..la una s-a stricat motoru iar la 2 le-am rupt din greseala sau altcineva...nu conteaza.referitor la ceasuri se pot face orice culoare ledurile si sunt in jur de 1,5mil(atat am dat eu acum 2 ani).
Da ecranu e LCD de la senzori de parcare,iar bandourile le-am pus sa se asorteze cu partile albe de pe usa si cu eleronul si ca o face mai agresiva (parerea mea)...stii tu gusturile nu se discuta...ms pt post oricum.salutare

BGD_NNE 20-05-07 18:41

Puya vezi ca ai un pm de la mn ;)

BogdanBmw 23-05-07 19:21

lasi un numar de telefon?M-ar interesa si pe mine...

BogdanBmw 23-05-07 19:22

tot pt un cielo

Puya 24-05-07 00:04

0722616451

B-63-WZD 25-06-07 03:54

Banuiesc ca inca mai este valabila treaba. Sincer , chiar imi plac cum arata. Nu am bani de plasma acum si astea dau chiar bine. Pot sa te "deranjez" cu un telefon Puya sa imi spui si mie unde si cat?

Puya 25-06-07 09:39

mane eu te trimit la un tovarash...el ia 1,5mil cu montare cu tot....si mie imi faci o cinste acolo:P tel 0722616451

B-63-WZD 25-06-07 21:27

Ok , am inteles ideea . O sa te contactez eu telefonic imediat ce fac rost de banuti. Mersi!

Fast_wheels 21-09-07 16:27

Salut.Fara montaj cat costa ?Se monteaza greu?Sunt ceasuri plasma nu ?K mai stiu pe cate unu care le face din hartie plastifiata.Astept un raspuns ms.

I5@k 21-09-07 18:18

cand o sa apara ceasuri de bord cu plasma in tara sa ma anuntati si pe mine

Fast_wheels 21-09-07 18:20

Alea de logan pe ce sunt ?

nucu_as 01-10-07 10:11

cat costa foliile alea albe ca ma intereseaza....poate cineva sa mi le trimita prin posta??? sau spuneti-mi unde gasesc....eu am cielo alb si cred ca ar da bine la bord sa fie alb...treba cu ledurile mai incolo ca nu sunt bani...ma asteapta distributia acum...

Geo_ZGA 29-11-07 10:19

Am gasit eu ceasuri cu plasma pt Cielo pe net ;) Acum am dat peste ele, pe 3 decembrie au zis ca le aduc si o sa-mi trimita poze, sa le vedem. Pretul este de 200 ron, dar pt mai multe bucati poate negociem un discount.
Cand primesc mai multe detalii si poze, o sa le pun aici, sa le vedeti toti.
Cine e intersat sa ma anunte aici, sa negociem cu omul :D

DACIA-Wrc 30-11-07 08:08

da dar o plasma nu merge bine fara asa ceva :P

http://tuning100.ro/products.php?id=1184

BGD_NNE 30-11-07 08:49

dacia pe rand !!! daca le vrei pe toate deodata nu ai nik :D .
@geo : I`m in !!!

B-53-S R L 30-11-07 12:40

Salutare tuturor !

@Geo : Am o dilema in legatura cu ceasurile cu plasma de care vorbesti,in seara asta trebuie sa ma duc sa imi schimb ledurile la bord dar te intreb acum.... crezi k merita sa mai astept 2-3 zile pana faci rost de ele ? :| ?? :?:

Geo_ZGA 01-12-07 10:03

Dacia, cam scumpe, nu crezi? Sunt aproape jumatate din valoarea plasmelor... si cum a zis si BGD... pe rand.

DACIA-Wrc 01-12-07 14:09

sunt nu contest dar da bine ziua si noapte :P
ce numa masinile astea noi sa aiba crom prin bord? :d=))
mai zi`mi de plasmele alea ca si eu am incercat dar mi`o iesit un rahat si m`am dat batut

BGD_NNE 01-12-07 17:22

Dacia asteapta sa primeasca omu poze si atunci o sa le vedem si noi !!! Ce mama dreq te grabesti ca mireasa la pat ??:)) . Si inele intr-adevar dau bine iar daca tu ai $$ sa le iei pe toate o data e ok ....eu personal o sa le cumpar pe rand intai ceasuri apoi inele .:P

Geo_ZGA 01-12-07 18:04

@SRL: stiu ca e cam tarziu acum pt un raspuns, dar... daca plasmele astea arata si se comporta la fel ca cele de pe alte masini, atunci merita mai mult decat doar schimbarea ledurilor. Poti pune ceasuri cu plasma si sa schimbi ledurile de la consola + poti sa mai pui leduri la manerul de deschidere a usilor, pe coltul de jos al usii, sa se aprinda cand deschizi usa... depinde si de costuri; plasmele sunt 200 ron, ledurile nu stiu cat mai costa... dar stiam cam 150 ron.

@ Dacia: eu habar n-am cum ai incercat u sa-ti faci plasmele, nu cred ca se pot face acasa... o fi posibil, dar eu nu-mi dau seama cum ai putea cu doar cateva "ustensile casnice".
Nu stiu ce sa-ti mai spun de ele... sunt la fel ca cele ale oricarei alte masini... se direct peste ceasurile originale, nu se scot acele, au potentiometru pt intensitate, au doua culori pe care le poti schimba dintr-un buton (pe verde si pe albastru), cand sunt stinse sunt albe...
Ai rabdare sa-mi dea omul ala niste poze si atunci le vedem si discutam. Ti-am zis, daca ne strangem mai multi, poate negociem un discount... eu as avea alte prioritati (xenon, evacuare, sunet, filtru, cip.... ar fi multeeee :lol:), dar daca scoatem un pret bun merita.

DACIA-Wrc 02-12-07 07:38

am incercat sa fac din plastic de folie de dosar. 2 suprapuse, luminate intr`un colt dar nu se propaga lumina.
apoi am incercat cu plexic subtire si dat cu smirghel sa iasa mat...da cum am zis a iesit un mare nimic :P

royall24xxx 02-12-07 10:34

Geo .. I'm in!

Geo_ZGA 02-12-07 10:51

Vorbim peste cateva zile... cand aflu mai multe.
Manhattan??? :) Cred ca te costa transportul mai mult decat fac ceasurile...

B-53-S R L 02-12-07 18:02

1 Attachment(s)
Cam asta a rezultat prin skimbarea led-urilor....se putea si mai bine dar o perioada le las asa.....astept sa vad plasmele astea si poate imi fac cadou de Mos :lol:

Fast_wheels 02-12-07 18:51

Daca imi plac ma bag si eu

All times are GMT +2. The time now is 16:34.

- Copyright 2026 4Tuning