![]() |
Audi Coupe
In momentu de fata masina este in lucru ...prea multe nu se pot vedea lla ea...dar ca sa va faceti o idee am sa pun cateva fotografii cu ea in stadiul in care este acuma:D
Atept parerile voastre ....io o sa va mai tin la curent cu evolutia ...o sa mai pun poze...;) |
Re: Tuning by Alin --- Audi 80 Coupe
6 Attachment(s)
o sa vedeti mai jos in poze ca priza de aer de pe capota este acoperita....sa stiti ca ea a fost acoperita intentionat pt ca se vrea a fi o surpriza ... sa stiti ca nici mie nu o vrut sa imi spuna despre ce ii vorba...se va vedea doar cand va fi gata masina...:D
|
a cui e masina????
|
Quote:
|
mey..masina e super :D am si eu 2 bucati acasa :D deci..kiar imi plac masinutzele astea..
afla si tu ce motor are pe ea.. k mai mult asta ma intereseaza :D eu am unu de 2 si unu de 2.2 ...si urla aman2 de le ia mama dracului :twisted: dar inca nu am actele in regula...si deci..nu bag bani .. INCA !!! :D mi-ar place sa imi aranjez si eu putintel masinutza.. si m-ar interesa ce preturi are tipul care face audi-le asta... tare curios si cum o sa iasa.. :D sper sa vad inca o masina veche...legendara..pe strazi :D eu cel putin ..pe a mea.. tot o fac.. nu o las acolo ;) ce mi-as face eu la audi-ul meu.. ar fi doar sa o evazez un pic pe lateral.. aripile fatza..si spate.. + praguri.. numai bine si spor la treaba..alin...tre sa vb ;) bafta |
Quote:
Din cate se vede io zic ca o sa iasa super masina....omu are talent...o sa pun si niste poze cu un Opel Astra facut de el care nu-i terminat ...inca...;) |
pe proprietar il cheamaCEZAR,motorul va fi de2,2 sau 2,4
|
Quote:
|
cam pe cand e gata proiectul asta:?:
|
...la peste 380CP e nevoie mare...
|
Quote:
|
nu,nu la motor...spoilerele alea porcesti,eleroane,prize...ascund peste 250 CP...n-ai sa pui asa ceva pe 120CP...!!!!!!...
|
Quote:
|
...nu stiu...au vreun rost?!...sau sunt eu un prost exagerat?!
|
Quote:
sunt show car-urile care nici macar nu au motor pe le dar in ceea ce priveste style-ingul sunt OZN-uri....sunt 100% sigur ca stii de existenta acestor proiecte... |
nu le inteleg...privim diferit treaba asta...ar fi buna o sectiune pt domnisoare...pe alte site-uri sunt...acolo si-ar prezenta ele cutiile din fibra multa...fara motoare,in SOCOTEALA goala!...pe dinauntru,bineinteles...
|
ce-a fost 1...ou' sau gaina?!
|
...si-au pus "fraierii" spoilere si eleroane k s nu decoleze...sau au marit motoarele k sa justifice porcelile optice?!
...cum o fi inceput totul???!!! |
ma Tin-Tin,Dute un nitel si cauta un "site" Cu motoare,poate te plictisesti pe aici!
|
:lol: :lol: du-te tu la scoala,periculosule!!!:lol:
|
Quote:
am inteles ca nu iti place dar las-o mai moale cu afirmatiile astea....gen "domnisoare" si alte alea... |
da' nu scuip,doamne fereste!...totusi, prea e plina tara de fente...voi,moderatorii,ar trebui sa-i educati!
|
Quote:
noi moderatorii suntem aici ca sa moderam discutiile ...sa nu apara posturi la fel ca unule din cele puse de tine.... nu este de datoria moderatorului sa ii bage omului in cap sa nu isi ia "hasdei"sau sa ii invatam sa faca tuning |
Quote:
|
fiecare cu ce-l doare...hai va las, atunci!!!sanatate si succes!
|
2 Attachment(s)
mult succes si sa nu ajunga ca asta de jos. cand e gata a voastra abia astept sa arat astuia de la mine ca totusi se poate si exterior:D
|
Te asteptam cu detaliile....ce s-a mai facut la masina? Cum decurge proiectu? Poze....
|
Quote:
copartimentul motor va fi vopsit in alta culoare de cit cea a caroseriei barele + pragurile + eleronu sunt de la RIEGER prizele de pe capota sunt 2 pt. climatizarea din interior si una pt a raci admisia priza din aripa dr. este pt filtru de aer portierele se vor deschide tip'fluture' electric din telecomanda capota va veni unita cu grila si pleoapele la faruri am sa pun foto cind ajung acasa (acuma astept vopseaua la Paris) |
Re: Audi 80 Coupe
Deci sa inteleg ca e gata de pregatit pt vopsit a?
|
hai shefu ... baga poze aici... ce naiba?
doar prezinti un proiect.. nu?? sa fie si din timpul lucrarilor..sa vada lumea cat e de munca..sa nu comenteze apoi.. :D eu cel putin sunt super curios cum arata :D by the way.. am si eu nevoie de un sistem electric pentru coupe-ul meu.. aveti idee pe unde pot gasi..?? :-? multzam frumos.. si spor la treaba..cu masina :D abia astept sa o ved terminata.. poate vii cu ea la Iasi pe 15 sept :P sa o admire lumea.. :D p.s. : daca vii ..fac o categorie noua la care sa iei premiul I :)) :lol: :D va salut... si va astept pe toti la iasi (se lasa cu gratare, corturi si casutze :D ) bafta |
Quote:
dar o sa ajunga si la iasi cind o sa fie gata cind ajung acasa bag poze;) |
Quote:
|
am inteles...eh.. te asteptam oricand ;)
oricum neamtzu si iasul ... sunt apropiate si se discuta intre comunitati ;) asa k .. atunci cand o termini.. ori ajungi cu ea la iasi.. ori faci o invitatie.. si ma prezint eu cu Old School Motorsport la voi.. in vizita :D pana atunci spor la munci..si multa bafta.. succes |
Quote:
|
Stiu si eu ...foarte faina ideea ...si sunt cat se poate de functionale ;)
|
Quote:
mai ales ca au inceput sa apara elementele de tuning la el;) |
Asa zic si io ... facem sa arate frumos...fara certuri si vedem si noi ceva frumos ...avem pan acu doua masini la prezentare :)
|
dar u byAlin cand ne onorezi cu prezenta ??
|
Quote:
|
aline....(scuze moderatorului pt offtopic)... ai gasit tot pt mine ?? stau k pe ace pana vii...ashea ca zi'mi din timp ce ma asteapta :-))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning