![]() |
Arcuri MATIZ
Aduc la cerere arcuri sportline pt. Matiz
Din Olanda: 180E coboara garda cu 30mm Din Germania, marca H&R: 210E garda micsorata cu 30mm sau placute de frana FERODO Racing : 50E |
Re: Arcuri MATIZ
dai si factura pe ce vinzi?
|
nu am firma deci nu am cum s dau factura , sry
|
1 Attachment(s)
...........
|
dar de tico nu aduci? :P
|
abea se gasesc de matiz.....nustu nu promit nimic dar incerc problema e ca nu se prea gasesc...
|
pe mine ma intereseaza niste arcuri.....totusi mi se pare putzi doar 3 cm....cum facem daca vreau si eu....?cum se face comanda?
|
putzin 3 cm ??? yo zik k e destul am masurat p al meu....tu vrei s dai cu burta p jos ??
|
intra p ID-ul meu si vbim Leech_careech
|
oricum matizu nu-i masina de raliu. -30 mm conteaza, ca poate nu te rastorni ...da mno prefer tico decat matiz, sincer.
3cm ii ceva eu la cielo l-am lasat jos 2 acuma si mi se pare enorm de mult |
da.....dar de bine de rau pt. matiz mai gasesti cva si il poti inbunatatii cat de cat dar tico.....
|
Quote:
|
dak tu zici.....yo nu bag mana in fok...p ele scrie k sunt de matiz
|
sunt la fel arcurile...;)
|
atunci puteti venii cu cereri si cei care aveti tico :P
|
joi sau vineri dau comanda, dak mai sunt doritori astept cererile voastre
|
astept comenzi noi , UP
|
care mai doreste ?? se potrivesc si p tico
|
salut as dori si eu arcuri pt un matiz...eu sunt din gl cum facem cu livrarea?
|
curier rapid plata ramburs, care din cele 2 variante de arcuri doresti ???
|
astept comanzi noi
|
ce inseamna arcuri Matiz?(la alea Olanda ma refer)...2 sau 4 bucati?
si care este ultimul pret ptr cei care mai si cumpara nu doar intreaba? ....,"x" euro e la cursul BNR?...Livrarea prin curier? De unde sa stiu eu ca sunt ptr matiz si nu ptr alceva? Te intreb ca sa nu am supriza sa nu se potriveasca la proba,iar banii mei deja sunt in drum spre tine prin ramburs...asta iti zic ptr ca nu ai firma si ca sa fac o plangere cui o fac?..te mai prinde "sulea spataru'! ", nu? argumenteaza-mi si mie ptr ca ti-am zis vreau sa cumpar, sa se potrivesca si sa fiu multumit, mai apoi poate iti fac si reclama pe site+poze puse sa vada lumea ce si cum a iesit! Bafta! |
deci...sunt 4 bucati,pretul este acelas dak vroiam alt pret puneam mai mult si scriam negociabil, da este la curs bnr se livreaza si prin curier. momentan sunt mici probleme la firma din olanda care am inteles de la ei ca se muta si momentan nu mai dau comanda pt. arcurile respective decat cele H&R pt. a te convinge de ele poftim un link http://www.h-r.com/bin/29407.pdf , la faza cu bani si sa fi tu sigur k nu fac magarii te las pe tine sa vi cu o idee care sa te multumeasca
|
aduc evacuare sport (Powersprint,Supersprint,HJS) , filtre de aer pt. fiecare model de masina in parte sau universale (K&N,Sparco,Sandtler), arcuri (Eibach,H&R), bucsi (POWERFLEX) , bari de rigidizare (Sparco, No name), furtune motor din silicon (Saco Sport sunt pe culori), volane tuning sau racing (Sparco , Momo, Omp) , centuri de strada sau de curse cu prindere in 4 puncte sau aprobate FIA (Sabelt,Sparco)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning