![]() |
Interior Cielo cu vopsea
2 Attachment(s)
Vreau si eu sa-mi vopsesc ramele din interiorul masinii .....da nu stiu ce culoare sa fac:?: M-ar bate gandu sa il fac gri un fel de imitatie de aluminiu.Masina mea e visinie.Va rog sa ma ajutati !!!Sunt la ananghie.Ce culoare sa fac ??Am pus si poze sa aveti idee ce vreau sa vopsesc(ceea ce e cu GRI)Mercis mult
|
Re: Interior Cielo cu vopsea
najpa culoare oricum :(
stiu eu...unde-i interioru ala cu rosu unde-i rosu sa visiniu culoarea masinii si unde-i gri fa negru sau invers negru foloseste mat-ul ca sa nu reflecte :P |
E o idee buna da nu stiu cum ar veni.Nu cumva ai vreo poza cu exemplu tau??Da ce spui e deja prea mult...tre sa dau bordu jos de tot eu ma gandeam doar la ce e cu gri ca e mult mai usor.Dar nici ideea ta nu e de uitat.Mersi
|
vb pe mess alecs_rg ca mi mult mai usor si mai repede pozele decat pana le pun pe forum :P
|
e super bordul ala rosu
|
cum poate sa-ti placa asa ceva?
la atata rosu dupa 5 minute de mersa cu masina te dor ochii ii mult prea multa culoare, exagerat pentru condusul zi de zi a unei masini, parerea mea ca ce-i prea mult strica |
sa nu ti-l vopsesti rosu..m-am uitat 20 de sec la bordul ala si ma durea capul..
rosul, si nuanta aia mai ales..(adica asa de aprinsa) are un efect f ciudat..te face sa fii nervos asa..nu CALM, CUM AR TREBUI SA FII LA VOLAN! si griul ala..da un aspect asa de ..ieftin..nush dc..nu se potriveste nici unul cu interiorul tau daca vrei ceva mai interesant la interior..strange niste bani si imbraca-l in piele;) (daca nu ai a/c, scaunele sa le pui in piele partiala , k vara te faci varza inauntru-de transpiratie) si iti imbraci volanul si bordul( trebuie unul mai talentat asa sa faca treaba calumea cu bordul) dar ar trebui sa iasa frumos cat despre culoare.. alege un negru sau un albastru inchis spre gri,daca intelegi ce vreau sa zic..stiu ca suna ciudat..dar asa vad eu nuanta aia..se pune in mercedesuri;)poate ai vazut-o dar nu rosu! |
poi rosu te omoseste
un galpui sau un verde linistitor, nu de alta dar sa nu facem racing prin oras :P |
Mai nu ati inteles.Eu nu vreau sa imi fac bordu rosu sau orce alta culoare.Eu vreau sa vopsesc DOAR CE E CU GRI la ambele poze da nu sunt hotarat ce culoare.:shock:
|
pune o poza cu interioru masinii tale , si exterioru si sa vedem ce sar putea face ;)
|
Uite maine o sa pun poze cu masina mea din toate unghiurile si exterior si interior.:D Abia astept sa vad ce idei imi dati mersi mult .
|
Quote:
Asteptam pozele |
pune poza si o modificam in photoshop si vedem ce iasa
|
Abia astept ideile voastre!!!!:lol:
|
pune poze cu masina si cu interioru
|
9 Attachment(s)
Haideti k am pus pozele promise:....
Sa vad acum sugestii si pareri |
tu ce dracu faci cu ranga aia in masina?
acuma ma duc pana la facultate sa ma uit de 2 restante....apoi viu si-ti fac alea |
Ranga aia o folosesc k sa agatz fetele:twisted: .De fapt nu se stie cand e nevoie de ea.;)
|
Eu zik ca ar merge ceva cu un spray crom ... sau cu folie de carbon ;)) :D ptr ca bordu e negru si nu i`ar sta bine in visiniu .. parerea mea
|
Aham deci sa nu imi fac bordu visiniu.Da ceva nergu mat ar merge ??Chiar si gri-ul este in discutie.Sincer cromul nu prea ma atrage mult mai ales la interior.Ceva aluminiu mai ales carbon.:rolleyes2 Deci negru,gri,si imitatie de carbon raman in discutie.Daca mai are cineva alte idei sa nu ezite.
|
Ce atzi facut cu photoshopu ala??Ati dat inapoi :sad: .??
|
Quote:
Incearca sa pui poze cu o camera digitala ;) |
Am facut eu aiurea poza(aia cu bordu ) am uitat sa mai umblu pe la luminozitate.Da pe exterior nu se poate??k au iesti pozele destul de bine.sau e rezolutia prea mica??thanks
|
Quote:
Ti-am spus .. fa pozele cu o camera digitala .. iar rezolutia de preferabil sa fie de la 1024 in sus ;) si atunci vom putea lucra pe poze ;) |
Da.......o sa fac si niste poze la rezolutie mare.Da nu stiu exact cand,cred k nu curand dar o sa vad.Nu mai ai si u alte idei de chip tuning la exterior??Sa imi pus si eu coditza aia de rechin??orce altceva ??:rolleyes2
|
Quote:
La exterior coditza aia de rechin da in kitch k au totzi pe masini... un body-kit .. niste jante ... geamuri fumurii ... ceva de bun gust ... acu depinde si de cati bani dispui |
Ai vazut k am scris acolo intre ghilimele " " si apropo dispun de foarte putini bani momentan deci......:cry: Apropo fiind nou pe aici poate poti sa imi raspunzi si mie la o intrebare:
Ce inseamna kitch?? |
si eu sunt curios ce inseamna treaba aia ca nici eu nu stiu cum s-o definesc
coada de rechin ii specifica bmw-urilor pozele is de prea mica calitate...n-am reusit sa fac mare lucru...doar 2 pete de culoare si le-am sters ca o iesit najpa... meri pe bancheta din spate si incearca sa cuprinzi tot bordul la rezolutir ff mare si dami-le pe mess ca-ti fac ceva frumos. folia se poate pune, jenti ok, capota umpic modificata cu spoilerele si cam atat eventual faci usile shaved :P |
Da cam am mai spus o sa pun poze de mai mare rezolutie da nu shtiu cand k aparatu il am pe la cineva.Dacia WRC sa inteleg sa nu pun coditza deaia ??
|
ce codita?
de rechin? fa ma o data pozele la rezolutie cat mai mare...poa sa fie si de 5mb o poza ca nu ma deranjeaza cu atat mai bine si mi le trimiti pe mess da nu maine ca maine modific ceva prin aripa spate :P ca si azi toata ziua am slefuit...de la 9 dimineata pana pe la 6 jumate dupamasa...si apoi nevasta-mea mai avea chef de iesit in oras :( maine din nou...maine seara iti fac desenele ca stiu ca ti-am promis si sa nu zici ca nu vreau sa te ajut :P |
Quote:
|
ma daca veniti cu codite de rechin pe masina....mai bine v-ati impusca decat de distruge-ti o masina frumoasa.
pune alte poze ca-s foarte proaste si nu-mi iasa nimic...ai sa vezi mai incolo ce-o iesit ca acu plec sa-mi slefuiesc aripile :P |
Daca fac pozele de rezolutie mult mai mare are ceva??sunt bune?? (aceleasi poze ) daca nu....nu prea am posibilitate acum,pe weekend incolo.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cine se lauda ca stie sa umble cu photoshopu?? Ia sa vad de ce sunteti in stare!!!:D:lol: :o
|
daca mai vreti si alte pozitii sa imi spuneti ;)
Pe lista s-a inscris Dacia WRC....mai vrea cineva ?? |
ma inscriu si eu ;)
dar e cam intunecata poza :) |
Mersi Aronnel deci lista este:
Dacia WRC Aronnel Altcineva??Va tine ??Sa vedem care e cel mai bun ;) |
incerc sa fac ceva mai pe seara un pik .. sper sa reusesc
|
bine ma
ada masina la mine si i-ati 4 spray-uri 2 de o culoare 2 de alta culoare, cum iti place tie si hai ca paote-ti fac si ceva unicat :P din pacate zilele ce urmeaza sunt "umpic" ocupat sesiune de restante...tre sa-mi i-au restu examenelor :P si pana in prezent mi-am luat 1(unu) restu urmeaza saptamana asta :P apoi iti fac alea daca vrei pe mess iti arat ce m-am muncit azi |
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning