![]() |
Sticker 4Tuning in format vectorial
1 Attachment(s)
am deschis topicul asta deoarece toata lumea cere stickere 4t pe alte topicuri si din 5 in 5 pagini este uploadat sau se da un link... ce , ce doresc sa-si faca singuri( cei din provincie , sau care nu gasesc deloc) il downloadeaza , se duc la o agentie de publicitate si rezolva problema...mai mult de 5 lei...nu cred ca are cum sa va ia pe bucata...
|
Re: sticker 4t in format vectorial
Idee buna matza! bv`o !
|
Quote:
|
vad ca-l ia lumea , e bine. Daca a scos cineva sa spuna si un pret...poate am gresit eu...
|
costa 200.000 lei vechi si nu iese ca cel original.. al meu e aproape portocaliu
|
Cu ce program se poate vizualiza edita..?
|
cu COREL DRAW mai mare de ver. 9 parca :rolleyes2 sper sa te vad pe 3 martie cu el lipit :-P
|
Quote:
sau sa-ti dea banii inapoi... |
in ce prog il pot deschide c asta nu ai zis.corel 11 merge?
|
de la corel 9 in sus
|
Am auzit eu bine, daca iti faci abonament la 4tuning(revista), vine si stickerul moca? Un format jpg se poate?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
tnx.
costa aprox 7 ron . m-am interesat la o firma ( Craiova ) |
Eu l-am scos la imprimanta si a iesit super,dat cu foaie speciala.
|
Quote:
culoare depinde de colant ... si poti sa iti alegi tu culoarea ... pt stiker 4 tuning ai putea sa ceri galben 021 ....asta e codul ... |
Re: Sticker 4Tuning in format vectorial
Foarte tare ..ideea ..poate fac mai multe si le vand :D....da nu prea cred doar celor care sunt foarte pasionati de masini...
|
repede sa faci bani pe munca altuia...defapt clar asa`i romanul, cand prinde ceva gratis face ce face numa sa nu lucre ff mult dar sa`i vina banii
|
nu costa 70 000!!! acuma depinde si de calitate.p mine m-au costat 12 stickere 200 000 cu relatii(nu se fac decat la comanda si in numar mare,peste 50).un pr f bun lucra acolo p imprimanta si m-a ajutat.dk vrea cineva ii pot zice unde sa se duca..........in craiova..........
|
:x :x hmmm.....de cand caut revista:x shi nu o gasesk :x
|
daca vreti mai multe - drum la o firma de productie -> serigrafie -> prest super, cred ca max 1 -1,5 leu/buc minim 100 buc.
daca nu si vrei pentru tine -> drum la aceeasi firma -> taiat colant pe cutter-plotter -> iese super dar pretz mai mare, cred ca in jur de 8-9 lei pe buc (e multa munca si migaleala). doritori pentru cta ->prv si va trimit la firma, eu nu imi pun parte:P |
Dar sticker-ul nu vine odata cu revista??Eu de acolo il am........:?:
|
de unde iau si eu revista ?! ... ca am cautat-o peste tot:( ... vine si cu sticker-ul 4tuning?!
|
Din revista il am eu.Am gasit-o la OMV am vazut ca acolo se gaseste cel mai repede.;)
|
multumesc
mutam baietilor de la 4 tuning!la serres mi-au dat si mie un sticker sa-mi tunez frigiderul.na..dak masina nu am.poate la anul o sa il transfer de pe frigi pe vre-o masina!:D
|
cand au inceput sa apara stickerele in reviste am cautat cred ca in 10 locatzii si ma saturasem sa vad ca defapt stickerul nu exista in revista, la inedit era nebunie mare...am preferat sa il "fur" am luat o poza am vectorizat-o eu si am facut stickerul....
problema era ca nu stiam ce galben folosesc baietzii, am cautat un pic nuantza dar se aduce cu acel galben. am folosit un avery504 mi-a placut cum se vede si o nunatza de negru usor sablata... in principal am ales serigrafia, avand in vedere ca printerul de outdoor necesita cerneala mai scumpa... in fine ma bucur ca a aparut vectorizat asa pot sa ma mandresc ca nu l-am mai furat si rog dtp-ul sa imi dea(daca poate si vrea) un pm cu marca si codul acelui galben cred ca e vb de oracal. pretul este in functie de cantitate si de freza fiecaruia:D oricum normal pt o singura bucata pretul ar trebui sa fie in 10-25 lei cel mult 25. Peace! |
in Tzara nu trimite nimeni???(la stickere ma refer...)
|
In primul rand,va rog sa nu radeti,ce inseamna vectorizat? si in al doilea rand,de unde fac si eu rost de sticker,sunt din ploiesti,va rog sa ma ajutati,daca puteti
|
costa 5Ron buc........shi le vinde maskatu_dias
am luat eu 3buc de la el:D |
Quote:
PS daca vrei sticker vb pe mes ca fac lista cu cine mai vrea sa vad cate sa mai fac la urmatoru stoc Quote:
|
ma intrebasei acu cateva seri dak mai iau alea,bineinteles!0746131680,da-mi un mesaj si te sun eu!servus numa bine
|
Quote:
|
si cum ne vedem ca sa-mi dai si mie 2 stickare?
saptamana viitoare e ok? |
Un sticker mare cat un monitor de 17 inci de calc nu are nimeni?
|
sa spuna cineva sigur daca se gaseste in revista plsssssss
|
o sa fie stickere gratuit pentru primele mii de vizitatori de dimineatza
care ce o sa viziteze oare? |
Quote:
|
unde se poate face in Craiova???
|
am luat si eu de la salon cu revista acu la mine in masina miaroase a 4tuning si cand am pus stickarul parca are aere de tuning
|
Quote:
|
Fac stickere pe autocolant, pret in functie de marime si cantitate
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning