![]() |
Ford Fiesta
4 Attachment(s)
Ma numesc Gabby am un Ford Fiesta din 2005 cu motor 1.4 TDCI.
Deocamdata iam pus o folie omologata,niste jante OZ RACING r15 cu gume Continental 195/50/15. Urmeaza bari fata spate si praguri custom. |
Ford Fiesta
1 Attachment(s)
Fotu Cu Jante
|
Re: Ford Fiesta
frumoase jantele .. si vine mai bine rosul acesta pe tamburi decat culoarea anterioara ..;) spor la treaba si succes pe viitor la urmatoarele modificari ... ca dupa aceea te asteapta bucuresti-ul pt CIP :))
|
BV...sa vedem si partea de styling.......cica o sa fie tare...sa speram
|
Super faina masina .. sa o stapanesti sanatos si bafta la tunat ...
Asteptam un KIT pe ea ;)) :D .. mai pune si u poze cu jantele si ziua ;) |
Ford Fiesta
5 Attachment(s)
Astazi am mai facut cateva poze la masina..se vad si jantele in poze...
Masina pare albastra... cred ca nu au fost bine facute reglajele sau.. prea intuneric afara... |
Quote:
|
Este o masinutza f dragutza.....si jantele sunt dragutze.....dar scuteste-ne de amatorisme.....vrem sa vedem hard core...ma refer la styling
ca d fugit...nu prea fuge |
Fly-ule... in 2-3 saptamani.. o sa vezi pe masina si... bari si praguri... eleronu o sa vina putin mai greu pt. ca... o sa fie conceput de la 0...dar asta e.. o sa vina si ala.. ma gandeam sa fac capota si plafonu cu negru.. ce zici??? si sa nu uit...sa mentionez... urmeaza si pleoape... :P :D
|
Quote:
|
este ceas autoturismul :-)
|
2 Attachment(s)
O varianta rapida cu capota si plafonu negru .. ;)) sper sa nu te superi ...
E facuta la repezeala si nici pozele nu erau prea bune ... P.S: Pune si din lateral .. si fata si spate si ziua ;) Masina a fost lovita in partea stanga .. in usa din spate .. ?? ca din pozele de mai sus usa stanga spate e mai inchisa la culoare decat restu masinii |
Ford Fiesta
1 Attachment(s)
Masina are mai multe noante(este vopsita in reprezentanta....)am avut cateva zgarieturi pe ea si se pare ca.. n-au reusit sa imi nimereasca vopseaua... asta e.. oricum acum o sa o vopsesc pe toata cap coada...poze cu barile.. nu am cum sa pun... pt ca nu le-am facut poze....dar... bara pe fata.. pot sa o arat pt ca am vazut-o montata pe un focus si.. arata f. bine
|
Cu ce ti-ai inegrit stopurile? Am si eu o fiesta din acelasi an numa benzinar tot cu folie...si tot cu proiecte de viitor
|
Quote:
Stopurile le-am inegrit cu un spray special.La tine probabil sunt doar proiectele... la mine pragurile sunt gata...( azi le-am vazut) si in doua maxim trei saptamani o sa avem poze cu masina terminata, numai ca... am renuntat pentru moment la o chestie... am renuntat la capota si plafon vopsite negru...asta e.. momentan.. :D |
faina mashina!!!cat ai dat pe jante?
|
Si de unde ai luat spray-ul?
|
A si inca ceva daca ai nevoie de niste baieti intr-adevar profesioisti in ale vopsitului te pot trimite la cei care au contract direct cu Romcar pentru vopsitorie...lucreaza super bine si poti discuta cu ei dc nu iti trebuie acte...la un pret ff bun (ex aripa fata 250 ron)
|
Ford Fiesta
Spray-u l-am luat de la piese auto...
Inteleg de faza cu vopsitu dar... eu o sa vopsesc toata masina...si mai ales ca... tu baietii probabil ii ai in bucuresti... eu stau in CT...deci.. putine sanse... Pe jante.... nu pot sa spun cat am dat.... pt. ca le-am primit cadou.. :D |
gabytzule :))
|
gabytzule baga niste poze cu masina .... ca este aproape in faza de vopsitorie....
|
cine e interesat de un add-on pt spoiler fatza din fibra... sa dea un IM
|
3 Attachment(s)
poze..
nu am decat cu pragurile... si cu bara fata... bara spate abia s-a apucat sa o toarne in sera asta(vineri seara) Si pazea ca vin si pozele :D |
Super marpha ... curios sunt cum va veni bara spate ... imi place kitu asta ca este finutz ;) ... succes si abia astept sa vad gata buburuza ;))
Bafta :peace: |
Frumoasa masina felicitari se imbina perfect spoilerele ! Succes
|
Ford Fiesta
Ce am uitat sa spun..este ca bandourile si manerele urmeaza a fi vopsite in culoarea masinii....
Bara pe spate.... si eu abia astept sa o vad.. sper ca pana in weekendu viitor...sa fie masina gata cu totu... si sa pot pune poze cu ea...daca ma ajuta si vreamea... |
salut, am si io un ford fiesta ca al tau numa pe benzina si m-ar interesa daca ai putea sa-mi spui cat te-au costat foliile si aplicarea lor. A trebuit sa dai fetele de usi jos pentru aplicarea lor?(io nu ma prea pricep:D). Mersi
|
10 Attachment(s)
Foliile m-au costat 3 mil...si a fost nevoie sa dau geamu jos.. pentru a le aplica perfect.Ce pot sa zic.. manevara este super simpla... fata de usa are doua suruburi, o siguranta la manivela de la geam ...si un surub pe macara...dupa toate acestea...gemu iese f. ushor...
Iar acum o sa postez niste poze fierbinti...ca masina....din timpul vopsirii.. |
6 Attachment(s)
ce sa zic...Masina este aproape gata... postez acum niste poze cu 70% din lucrare gata... sper sa va placa...
|
e scumpa imi place :dance:
|
a ieshit bine ;) bvoo
|
Dragutz...finutz.....frumos lucrat...cere totusi jante mai mari..parerea mea
|
uh... hey sexy ...
dragutza si cu gust, sa ai grija de ea si sa nu te opresti aicea... si cum zicea mikafly niste jenti putintel mai mari ar fi bine venite :) |
trebuia sa-i faci si grila... face diferentza... aia neagra de plastic ink ofera masinii aerul de clasa mica cu finisaje ieftine
|
Quote:
Deci.. in concluzie.. si cu grija asa cum e.. si cu grila schimbata... eu zic ca.. tot clasa mica o sa fie.... |
ce sa zic.. bara pe spate....o sa fie gata abia sambata...deci.. saptamana asta.. iar umblu cu curu belit... ;((
|
jantele sunt prea mici si parca ar merge si o suspensie mai coborata in rest e f. ok!
|
Quote:
|
Eu zic sa o tii ca o a 2 masina si sa ti iei orice altceva si sa o modifici.
Mama are una la fel , poate schimbati idei .Ea a zis ca a bagat cel mai mult la ora 140 km/h . A ta fuge mai mult???? |
Quote:
=))))))))))))))) prea tare =)) esti mortal junior =))) =)) hahahaaaaaaaaaaaaaa cat de tare =))) Hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: =))) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning