![]() |
mg zs180 cut out
Salut.Am deschis acest thread in speranta de a gasi o rezolvare cu ajutorul vostru .Sunt detinatorul unui MG ZS180 2.5 v6 de aproape 5 ani si sunt foarte multumit de masina.Problema este urmatoarea; as fii interesat de achizitionarea unei evacuari cut out dar problema este ca nu prea gasesc pentru modelul asta de masina.Formele nu prea corespund.Daca ma puteti ajuta cu sfaturi sau chiar niste magazine aftermarket unde as putea gasii asa ceva ,v`as fii recunoscator.Multumesc :)
|
Re: mg zs180 cut out
custom-borla
|
Custom topgear-longlife bucuresti
|
Multumesc.Am sa sun maine la cei de la LoNGLIFE sa vad ce rezolv.mai astept si alte pareri.
|
parerea mea, pt bucuresti platesti si drumul,pe cand ai totul aici la borla(doraly).
m am uitat de curiozitate o evacuare completa dedicata nu de la o firma de renume care contine serpii + intermediara si finala depaseste cu putin 900 de lire...deci?are rost? |
sa inteleg ca si aici la doraly pot gasii un cut out ? :)
|
fac lucrari expetionale, mai e si Laur care nu ia multi bani si face si serpi.
in spate la magazinul lui fixu in mamaia |
deci sa inteleg ca odata cu montarea cut out`ului trebuie sa schimb si serpisorii ? intreb pentru ca nu am avut de a face cu asa ceva pana acum.si pretul e de 900 lire ? cam scumpa lira ...
|
http://www.ebay.co.uk/itm/MG-ZS-180-...item43ab797980
uite doar serpii ce pret au :)) lira e vrei 5,6ron acolo ai cel mai mare castig ideea e ca poti sa incepi cu ei si sa faci totul pe rand in functie de buget |
pai din cate am auzit eu merge sa montez cut out`ul si fara sa umblu la serpisori ..acum nu stiu daca e adevarat sau nu..de aia am deschis topicul:))
|
acum tu faci cum crezi, eu am montat serpi la 3 masini o aspirata de 90 de cp s a simtit uimitor de tare diferenta si apoi la 2 masini turbo.
dai un ban dar stai in fata. ai catalizatorul original pe masina? |
stiu ca se simte diferenta..dar mie imi ajung cei 180 cp stock ai masinii .momentan ma intereseaza doar cut out`ul.deci ..pana la urma merge sa montez cut out`ul fara a mai schimba ceva nu ? si da ..catalizatorul este original :P
|
in prima faza poti elimina catalizatorul, il inlocuiesti cu o teava la aceasi dimensiune poate il vei folosii vreodata , apoi vezi cum merge masina origum vei avea flow mai bun ...
am un prieten bun in Bucuresti are una ca a ta la 231cp la motor :D |
sa inteleg ca prin eliminarea catalizatorului si inlocuirea lui cu o teava la aceeasi dimensiune ar putea creste puterea motorului fara a il afecta ?
|
crestere mare nu o sa ai nu te gandi la cine stie ce, cred ca la motorul tau va fi vb de 1-2cp, dar fluxul de curgere al gazelor va fi mai usor, motorul va merge mai degajat,afectat...in nici un caz.dar daca degajezi gaze mai repede pune si o admisie sport sa traga aer mai bine
|
Am inteles.la inceputul acestei veri am vrut sa ma apuc de ea..am vazut una la fel ca a mea pe net..cu compresor (sprinitex) ., si asta imi urla in cap.Dar am avut niste probleme si banii s`au cam dus.iar acum m`am axat pe un cut out fara alte modificari.deci in mare ;pot monta si fara sa schimb nimic altceva .corect ?
|
corect, am inlocuit de curand la o masina cu teava catalizatorul 100 ron a costat totul
|
Iti multumesc mult pentru ajutor.eu sunt seara de seara pe la lacul Tabacarie .Poate intr`o seara ne intalnim si stam mai mult de vorba .
|
mai trec si eu dar mai rar . doar cand e vb de gratare sunt prezent
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning