Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dj-87-bmi (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/32705-dj-87-bmi.html)

umf_student 06-02-07 22:44

Dj-87-bmi

asta e ce fac cu ea sa arate mai bine modifikri ascult ceva rapid si ieftin sa fac niste prelungiri d bare ceva cum unde cand? astept sfaturi si propuneri ajutatima va rog k sunt p dinafara merci fac cum ziceti voi sa vedemc iese

umf_student 06-02-07 22:47

Re: Dj-87-bmi

cum postez k nu reusec

giubau_v8 06-02-07 22:52

dai la go advanced....manage attachements......browse.......dupa ce incarci pozele dai upload.....astepti putin.....si post reply

umf_student 06-02-07 23:16

5 Attachment(s)
as mai merge

B-83-DAC 07-02-07 01:41

masina e chiar intretinuta si arata destul de bine...sper sa rezolvi problema cu caldurica ;)

umf_student 07-02-07 01:56

Masina e in satare buna de functionare:motor,directie,aproape tot.
Problema- tablaria foarte proasta, au parut pete de rugina in unele locuri.
-vecinu d la unu kre mi-a arunkt cu acid d baterie p kpota(se observa in poze, zona k o pata)
-kldura, da' o rezolv pana duminika(astept si alte sfaturi si poate ceva concret, poze si date mar ajuta)
E intretinuta si d aceea vreau sa o salvez, va rog ajutati-ma cu sfaturi pt exterior.
Sa o modific IEFTIN SI RAPID

ro.maniak 07-02-07 12:44

Nu te apuca sa o modifici la exterior fara un set de jante. Vb cu baietii de aici care au facut trecere pe 4 prezoane sa te ajute cu niste flanse sau fuzete+punte. Uite aici un baiat care vinde jante noi cu tot ce le tebuie la preturi bomba :
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...hlight=MM05XDF .
Dupaia e mai usor, poti sa te apuci de praguri, spoilere, nebunii.
Uite si flanse: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ht=vand+flanse .
Ah inca ceva ! Sa nu te impinga pacatul sa iti pui eleron !

umf_student 07-02-07 13:36

Jantele sunt dragute, am sa kut ceva si prin targ la seknd sa vad c gasesc.(sunt primele in plan).Nu am nici o idee cum sa fac cu prezoanele,sa le modific(din3 in 4).As aculta kteva idei cum ati procedat voi, ceva concret as dori.
Eleron sau o prelungire a geamului din spate, nu stiu c e, cum ii zice,da nu p capota(spate), prelungire a plafonului ceva d genul asta.
Jante seknd nu aveti d vanzare?(in 3-4 prezoane)

das_Erste 07-02-07 14:09

Colega, intai de toate eu zic asa...

rezolva-ti probleme cu tablaria... am vazut-o si stiu. Du-o intr-un service shi pune-i p-aia sa incerce sa scoata toata rugina de prin ea... se taie frumos si se sudeaza in loc tabla 'sanatoasa' :lol:

bineinteles, procesul asta implica si revopsirea... ar fi o kestie sa faci asta inainte sa te apuci sa lipesti pe ea tot felul de accesorii...
nu trebuie sa treci mai departe fara sa o antifonezi...

dupa asta ai putea s-o si recapitonezi, cum ziceai ca vrei sa faci...

stiu ca astea costa cam mult, dar oricum, sunt niste pasi care tre` facuti inainte sa treci la alte aspecte cum ar fi jantele sau eleron...

ramane sa discutam.

umf_student 07-02-07 15:03

Inteleg ce vrei u dar,eu ma gandeam k mai intai sa ma ajutati sa gasesc niste prelugiri d bari,niste praguri,jante,eleroane k atunci knd o duc la aia la servis sa l si montez, nu sa l dau d multe ori jos(o duc pt reinoire si pun tot).Knd o vopsesc sa o vopsesc peste to la fel cu multe nuante.Sper k mai inteles.
Vreau sa-mi dati idei cum s face,vreau poze,dak s poate.
Merci colega!

B-83-DAC 07-02-07 15:57

sfat de la un om care deja are tot ce ai enumerat acolo:NU eleron, NU prelungiri si NU praguri GTI...restul adica jantele le gasesti ;)....mult spor si intradevar nu te grabi

umf_student 07-02-07 16:29

Dac exact asa as vrea sa am si eu prelungirile(asemanator).Cum le-ai facut?
Sunt faine si mie imi plac.Kt teau costat?De unde le ai?Eleron la geam ai?
Ajuta-ma, t rog!
Idei pt jenti imi puteti da?
Merci DAC!

umf_student 07-02-07 23:23

7 Attachment(s)
Baieti asta e interiorul d la masina,Imi dati varog niste sfaturi?Sa fie mai atragator.Astept cu nerabdare.
MS

umf_student 07-02-07 23:37

Baieti am ktva probleme d as dori sa le rezolv urgent, dar vreau nuste sfaturi dak s poate:
1.gurile de aer din stanga si drepta d la bord sunt nasoale si inutli cred(dak bagi mna prin spatele bordului s vede mana)as vrea sa l modifc,voi c ziceti c sa l fac?(ideea mea e inlocuire cu cele d la bordul d oltcit,dar s nimersc oare)
2.bordu in dreapta torpedoului are o gaura imensa si naspeta, cum o astup, sau cei fac?(nu am nici o idee)
3.un argintiu prin anumite zone?(p la butoane,la usa la deschizatori)
4.tot plasticul din jurul manetei as vrea sal inlocuiesc.Da' c sa pun in loc?(nici aici nu am idei)
AJUTATI-MA VA ROG!

dogy_10 08-02-07 02:01

o sa fac cand am timp niste poze cu dacia unui vecin care arata destul de binisor, are in fatza bara model nou (d-aia zambetul lui iliescu sau cum s-o chema) si sub lipita fusta de cielo, taiata dintr-o bara de cielo, doar partea aia cu proiectoarele, pune-i si tu semnalizari fatza albe, stopuri spate albe, se gasesc de cumparat prin targ

umf_student 08-02-07 02:23

Proiectoare am avut pana d Craciun da' m-au usurat d ele.
Merci, eu am vazut cu model d bara k al meu ceva frumos, da' nu mai dau d masina aia.Astept pozele de la tine!Stopurile si semnalizarile mele nu pot sa le fac transparente?Nu exista o metoda?Nu stiu intreb!

Mallus 12-02-07 15:45

Quote:

Originally Posted by umf_student (Post 737341)
Baieti asta e interiorul d la masina,Imi dati varog niste sfaturi?Sa fie mai atragator.Astept cu nerabdare.
MS

Am o masina asemanatoare cu a ta...aceasi problema o aveam si eu cu interiorul..URAT CU DRACI!!:lol:
Spala-l bine,Cumpara niste silicon deala pt luciu ..aspira masina si lucstuieste bordul cu silicon...o sa iti vina sa dormi in masina cat e curata:oops: !

D.K.Smoke 15-02-07 21:52

Inca o idee daca iti este de folos prelungeste si tu capota sa vina peste faruri (pleopae) ... la faza cu stopurile sar mai putea pune si folii pe sticle dar presupun ca vrei transparente ... spor la tunarit

MOUZE 15-02-07 22:06

mie mi-ar fi fost rusine sa postez pozele...DIN INTERIOR MAI ALES...
macar spalai si tu presurile alea...siliconai calu' ala de la schimbator...etc...
asa murdar e si la tine in camera ???

umf_student 16-02-07 00:17

Da iti dau dreptate, poate pozele nu sunt docmai din cea mai buna perioada a masini(nu mam ocupat d ea in ultimul timp, datorita sesiuni, iar cine a folosito nu a stiut dekt sa se urce si sa plece, nimic alt ceva).Dar de la faptul k nu am dat cu silicon sau nu am scuturat un pres, pana la a spune k asa am in kmera e drum lung.Ksa e ksa iar masina e masina,cunosti sper diferenta.Dak t crezi superior nu o arati prin baza sau mistouri ci prin sfaturi.Sincer sa-ti zic auzisem d silicon,mam tinut sa iau dar am uitat,iar knd stergeam cu krpa cu apa mai rau se imbacsea.
Critici da tot omul sfaturi da cunosktoru!

As avea nevoie d niste poze cu stopuri transparente(foarte detaliate),sau makr sami mi le descrieti mai in amanunt(sticla e 100% transparenta).Mia zis un prieten cum putem sa facem aksa o pereche(pret d nimic).Vreau amnunte k nu stiu dak ideea e buna sau proasta si nu vreau sa ma fac d kk.Intai o incerc eu si dak merge va promit k va dau ideea(mok).Dar vreau sa vad dak imi iese ceva!
Apropo cum s prelungeste kpota peste faruri?

umf_student 19-02-07 14:34

Baieti, c credeti consola centrala d la nova pot sa o montez la bordul meu?
A incerkt cineva?S potriveste?
D unde fac rost d una,k azi am kutat in tot targu si nu am gasit!
Are cineva d vanzare?

All times are GMT +2. The time now is 22:49.

- Copyright 2026 4Tuning