![]() |
King Of Europe Dragster 2012 - Brasov 21-22 Iulie
1 Attachment(s)
Dupa cateva probleme la nivel de organizare, KOE Dragster, Brasov 2012 revine in calendarul King Of Europe.
Attachment 2491955 http://www.kingofeurope.net/2012/ind...-highwaytohell Asociatia Romana de Drift impreuna cu King of Europe cu sprijinul Primariei Municipiului Brasov organizeaza in data de 21 si 22 Iulie 2012, Concursul European de Accelerare pe 402 m - King of Europe Dragster 2012. Locatia: Iesirea din Brasov spre Cristian ( DN73 ) unde sunt asteptate cele mai performante masini de drag din Europa. Sambata: 08:00 - 18:00 Inscrierea pilotilor si inspectia tehnica Duminica: 10:00 - 12:00 Antrenamente libere 12:00 - 14:00 Calificari la toate categoriile 14:30 - 18:30 Finalele pe categorii; Finala KOE Drag 19:00 Festivitatea de premiere Se premiaza: Cea mai buna masina European Street FWD Cea mai buna masina European Street RWD Cea mai buna masina European Street 4WD Cea mai buna masina European 12sec Cea mai buna masina European Diesel . In curand mai multe detalii ! |
Re: King Of Europe Dragster 2012 - Brasov 21-22 Iulie
Deci doar masinile street? Sau iar se amesteca?
|
Din pacate numai street , data trecuta eu nu am vazut nimic "amestecat" , nu stiu ce ai vazut tu ca fiind de categorie pro acolo..sau poate nu ai citit cu atentie regulamentul koe legat de categoria pro versus street ..mda.
|
Intradevar doar street, sub si peste 12sec.
|
Quote:
|
Daca a mea masina este goala cu doar doua scaune si cusca are rost sa bat drumul pana la brasov?
|
Vin si ceva masini din afara Romaniei? sau este King Of Romania?
|
Quote:
Silviu a avut gume cu DOT si interior la masina . De acolo si ET-ul slab. Nu mai arunca afirmatii daca nu ai verificat tu personal...sau asaa...dupa ce ti se pare ;)...Ar fi util deasemenea, sa stii si care-s criteriile de incadrare http://www.kingofeurope.net/2012/index.php/drag/rules .. Cu placere ! |
Quote:
|
Eu ma refer la etapa KOE de anul trecut, nu de cine stie ce alte curse care nu-s subiectul discutiei noastre, iar acolo silviu a avut GUME de STREET , ceva din gama asta http://www.mickeythompsontires.com/s...ETStreetRadial ! MT si Hoosier PRODUC si foarte multe anvelope ce echipeaza masini de strada, insa in mod evident ca nu-s foarte populare in europa continentala ! O sa intre maine sa spuna exact ce gume avea acolo...
|
|
Se pot face inscrierile si duminica dimineata?
|
Quote:
|
Din partea mea poate sa vina si fara volan.. Era o simpla discutie dar ca deobicei te agiti aiurea.. Succes..
|
LOL ... se vede clar. Erau usi de fibra si geamuri de plexic.
Ideea este sa stim toti daca se accepta usurari sau nu ... sa stim cum venim pregatiti. P.S.: din regulament reiese ca au voie masini usurate atat timp cat au cauciucuri DOT. |
Quote:
Acum ca si parere personala, anul trecut s-au facut si duminica dimineata, cred ca vor fi exceptii si anul acesta. |
Quote:
Quote:
Legat de regulament, vad l-ai citit cu mai multa atentie decat altii de mai sus in pagina precedenta :) Toate cele bune si succes celor ce vor participa ! |
Quote:
programul dat aici zice sambata doar inscrieri??fara curse?? king of europe zice de brasov sa sunt si sambata .... |
Anul trecut la acelasi eveniment KoE Dragster Brasov am mers si eu ca si altii fara banchete si scaun dreapta.
|
Quote:
|
|
se tin si sambata curse sau doar duminica????????????
|
Necronometrare pentru cei inscrisi
|
Quote:
concluzie se tin curse si sambata ?sau doar duminica? |
Anul trecut s-au tinut si sambata... dar fara cronometrare...
|
pai dc fara cronometrare...?pai care mai e farmecul fara...
si trebuie sa se faca inscrieri si duminica ca sa nu trebuiasca sa venim de sambata in brasov doar pt inscrieri...cu start la mana si fara cronometrare se poate face oriunde.lumea vine la o legala sa afle un timp. exista o taxa de participare?? |
BAI OAMENI BUNI!!! CE EVENIMENT E ASTA CARE CU O ZI INAINTE NU POSTEAZA NICI UN ORGANIZATOR AICI DETALII SI LAMURIRI....??????
|
are perfecta dreptate ascona78..
nu se oboseste nimeni sa raspunda la mail.. detalii- taxe de inscriere, organizare .. etc. nu as vrea sa bat 200km degeaba.. |
am gasit un link unde era si o fisa de inscriere
http://www.fr*********/ro/component/...dragster-2012- acum nu stiu daca e valabil sau nu mailul.. astept raspuns.. |
Quote:
|
Am primit un raspuns la emaiul trimis lui Mike@...
Se pot face inscrieri si duminica, intre 7:30 si 8:30 maxim. Iar ma culc cu gainile sambata seara :) |
Acum am aflat de eveniment,desi bat site-urile de domeniu destul de des.Pacat de slaba promovare si de lipsa de interes a organizatorilor.Ma gandeam daca sa vin sau nu(ca spectator) iar topicul asta ma impinge catre nu pt ca e clar ca nu se stie ce va fi.Sa dea Domnu sa ma insel si sa fiu combatut intr-un post oficial,sa vin cu drag si sa avem cu toti ce vedea. Bafta !
|
Quote:
acum fara nici o chestie dar este enorm pentru 1 zi de liniute. cred ca o sa vina vreo 10 masini si aia e.. |
Quote:
Poate ne spune totusi cineva mai pe seara,cineva care a fost acolo,cum decurg lucrurile... |
la 50 euro as participa.dar 100e e cam mult..
|
100euro sa ma dau pe strada si sa vad niste timpi enormi din cauza aderentei...bataie de joc.sau sunt premii de 3000euro si noi nu stim?
la fel ca la gtt drag racing de anul acesta, informatii 0 si nerespectarea regulamentului. cica curse pe 2 zile dar azi nu se da nimeni este doar inscriere :shock: |
sunt aici cu Mike... Taxa e de 50 euro... restul minciuni
|
Quote:
|
Quote:
check out our website there are all the infos :) Best Regards, Mike Procureur. President and founder King of Europe Series President and founder World Drifting Association Mobile : +33.6.76.66.30.54 - Alternate Mobile : +381.6.13.13.2011 Skype ID : kingofeurope.net www.kingofeurope.net www.wdrift.com www.youtube.com/koetv www.facebook.com/onlydrift www.facebook.com/koeseries www.facebook.com/kingofeurope.net www.vimeo.com/channels/koetv Follow us on twitter On 21/07/2012 02:39, Cristian wrote: Hi there, i'm interesyed of your dragrace event. How much will be the tax to join it? Also what will be the classes? All the cars are mixt up? Sent from my iPhone On 20.07.2012, at 16:42, Mike Procureur <[email protected]> wrote: ti se par minciuni urmatoarele de mai sus? o zi buna ... |
m aminscris eu... 50e.. pa pa
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:05. |
- Copyright 2026 4Tuning