![]() |
KTM X-Bow
5 Attachment(s)
KTM X-Bow KTM X-Bow va fi prezentat in premiera in cadrul salonului auto de la Geneva din acest an. |
Re: KTM X-Bow
absolut genial kart-ul asta
|
As vrea si eu o "jucarie" din asta...super belea.
|
adevarat . rau. tare jucaria:))
|
Domneeeeeeeeeeee ce tare poate sa fie :shock: :shock: Oara cat o costa? :D
|
Intradevar o jucarie cu care te poti juca non-stop :P
|
Fioroasa rau masinaria asta.
|
Pt un kart arata ff tare...
As vrea si eu sa ma dau o tura cu ea.. |
daca asta e kart eu sunt Traian Basescu....de unde ati aparut mah?
ktm e producator austriac de motociclete...printre cei mai buni ( daca nu chiar cel mai bun ) de motoare enduro,cross oare o fi fost facut sa concureze cu ariel atom? |
lolz , de la motociclete la masini , sunt buni cei de la KTM , oare cate kg are masina ??? e super tare si cred k fuge de rupe !
|
sa depasesty cu asa ceva pe unu cu o masina dupa 2002 =)) pare ea mica dar la 200-300 de cai rupe :)
|
foarte mishto "mashinutza" asta....sunt curios ce pret o sa aiba......motor destul de puternic....imi plac jentile....:D
|
... o sa apara si pe la noi nebunii din astea. Sunt sigur. 700 kg... 300 CP. O sa se complice treava la grupa de pana la 300 CP. ;)
|
Quote:
|
Ce tare te-ai plimba cu unul pe strazile din Ro!;)
|
"masinutza" aceasta a fost facuta impreuna cu cei de la audi dak nu ma insel (sau cu componente de la audi, ceva de genu')
|
arata super bine si daca fuge ca Atom e grav rau am vazut un test facut de cei de la Top Gear ca ajunge de la 0 la 100 in 2,6(la atom ma refer) iar o masina de f1 face suta in 2,8 :twisted: ........vreau si eu una:D
|
foarte interesanta jucaria,sa faci o liniuta intre 2 masini din astea,ar fi foarte frumos !!!
|
@ fasterman...pretene se zice janta shi pluralul este JANTE
este intradevar o realizare ff interesanta...dar cu siguranta nu cred k va aparea cu gumele alea...ptr k pe dak nu e uscat pe jos eshti mancat....cat despre colaborarea cu audi este ff posibil intrucat JANTELE...sunt aproape identice cu cele de pe rs4 este ff reusita ... arata foarte brut , inspira cox shi frica celor care vor fi fericitzi sa o vada in retrovizoare...e belea rau sh cu sigurantza k va alerga intrun mod gra de tot...dak va avea o manevrabilitate f buna il va bate pe arie atom...asta depinde in mare masura de prezentza sistemelor shi de greutatea mashinii...oricum nota 10 ptr KTM....sa speram k de la colaborarea cu audi dak a fost asa...ceid e la ktm sa scape de problema cu umblatul cu trusa de scula dupa tine asa cum se face shi la motociclete... numai bine la toata lumea intradevar e sora mai mik si mai urata a conceptului nagare care de altfel era mult mai reusit shi mai interesant...la felu in care arata baietzii aia pe acolo cu siguranta k e facuta de nishte gay ptr gay...asa k dak nu va incadratzi in curent lasatzii pe bietzii nenorocitzi s ao cumpere shi sa o placa ptr k yo unu ma pish shi pe ei shi pe ea...hiade ciao....numai bine |
Quote:
chiar am citit ce postezi tu si sincer spui numa tampenii, ca aia e rahat, ca pe aia te pishi, etc. Esti cam suparat pe viata ,baiete. Te droghezi cumva? incearca sa-ti spui parerea si atat, nu mai spune emotia traita de tine in momentul acela... esti varza, impushca-te scuze de off-topic |
f criminala masina...
|
impresionant kartu doarte frumos
|
De aratat arata mai bine ca Ariel Atom ,acum daca o fi si mai rapid ca el!!. Cu una de asta simti viteza la bani putini.
|
intr-adevar e facuta sa concureze cu Ariel Atom.....foarte tare masina. oricum k design ii mai reushita decat atom :)
|
super tare masinuta!superi tari si constructorii!
|
"va avea o putere intre 220 si 300 de cai."wow si cam cat va prinde.. ??(km/h)
|
foarte misto, parca m-as vedea coducand asa ceva pe pista :)
|
Primul prototip la scara reala a fost construit
6 Attachment(s)
Masina va cantari sub 700 kg (~680 kg), varianta de baza fiind propulsata de un motor cu 4 cilindrii de origine Audi ce va oferi 220 CP. Se pare ca va exista si o varianta de 300 CP. Va fi oferita atat o cutie manuala cu 6 trepte, cat si una DSG.
Conform spuselor KTM, X-Bow va ajunge de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde. Pretul pentru varianta de baza se va situa in jurul sumei de 40.000 euro. |
KTM X-Bow costa 54561 de euro
5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...afd5f674a1.jpg
KTM X-Bow costa 54561 de euro Roadsterul X-Bow e gata de productie, si aproape toate exemplarele au fost deja rezervate de clientii care au platit avansuri serioase pentru a fi proprietarii unei asemenea masinute exotice. Pretul lui X-Bow va fi de 54561 euro. Pentru acesti bani, cumparatorul se va bucura de un roadster cu doua locuri care cantareste 700 de kg si alearga cu un motor de 2.0L TFSI de 240 CP. E probabil ca versiunea de 300 CP sa apara anul viitor, bineinteles la un pret mai mare. X-Bow nu se joaca in privinta acceleratiei: 0-100 km/h in 3.9 s si o viteza maxima de 240 km/h. KTM adopta si actuala moda a editiilor speciale, oferind si un X-Bow "Dallara" in 100 de exemplare. Acesta va fi vopsit in alb perlat. Oficialii KTM au declarat ca X-Bow-ul de serie va fi construit in circa 1000 de unitati pe an. |
Re: KTM X-Bow costa 54561 de euro
tareeee :D
|
foarte interesanta jucaria ;)
|
n-as da banii aia pe el....e un kart cu 270hpw.....simpatic d felul lui;)
|
:shock:... e bomba masina....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning