Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   4Tuning Days - Ce Aveti De Gand?? (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/32627-4tuning-days-aveti-gand.html)

frost_dani 05-02-07 23:01

4Tuning Days - Ce Aveti De Gand??

M-AM GANDIT CA DACA TOT VINE 4TUNING DAY SA NE ORGANIZAM UN PIC....
AM VRUT SA STIU CE AVETI VOI DE GAND SA FACETI.....VETI MERGE LA BUCURESTI SAU NU?! EU UNU O SA FIU PREZENT ACOLO CA SI ANUL TRECUT.DAR EU ZIC CA DACA NE STRANGEM MAI MULTI SA PLECAM TOTI DEODATA DE AICI DIN GALATI CU STICKERE LIPITE PE MASHIN CU NUMELE CLUBULUI....SHI ASA FACEM SHI UN PIC DE RECLAMA LA CLUB:-)..
mai sunt 2 luni la mijloc...shi e bine sa fim punctuali ca sa ne simtim cu totii bine.
ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE SI PARERILE

tEkA_Paul 05-02-07 23:56

Re: Ce Aveti De Gand??

Pff.. nu am auzit de asta.. dar e o idee buna Dani ... 8) ia zi .. na bagam la grafica ?? putem sa la facem tatuaje .. de costat nu ne poate costa mult ...

Azerty 06-02-07 07:52

eu zic sa facem tricouri cu sigla si numele clubului, iar de mers, nici nu se poate altfel decat in haita :)

Alkatraz 06-02-07 14:14

Cel mai bine e sa imprimam tricouri cu sigla si numele clubului ... akuma sa dea ala de sus vreme buna ca sa putem merge in tricou ...
Si mersul in haita e bun ... ca facem alta impresie cand se vede un grup din acelasi club ...

frost_dani 06-02-07 19:10

ideea cu tricurile e foarte buna.
anu trecut fiecare club avea propriul model de tricori...shi anu asta o sa ne numaram si noi printre ei:)
am vazut ca deja sa dat drumu la numaratoarea inversa...:) acum asteptam detalii de la organizatori...sa vedem de ce sunt in stare

Alkatraz 06-02-07 19:52

Eu nu ma uit la numaratoarea inversa ca mai sunt inca 53 de zile ... :D Si trece mai greu timpul daca stau sa numar fiecare secunda ...
Or sa vina si detaliile ... dar mai asteapta pentru ele :D

tEkA_Paul 06-02-07 21:18

True True :lol: 8)

ciprian_the_1 07-02-07 16:39

Quote:

Originally Posted by mafiotul (Post 736423)
cine ma ia si pe mine pe 1 aprilie??????:D

mai vedem mai e pana atunci bft

tEkA_Paul 14-02-07 22:26

Hmm .. da forumu asta moare sau mi se pare mie ?

m4x 15-02-07 10:21

f mijto ideea.dar imi este cam frica ca batranica mea nu se tzine dupa voi.nu cred eu ca shadow o sa mearga cu 80.

shadowro 15-02-07 11:20

eu nu cred ca o sa merg la bucuresti asa ca nu itzi face probleme in legatura cu mine :)

m4x 15-02-07 12:01

pacat.poate te vedeam in actiune

tEkA_Paul 15-02-07 12:04

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 750875)
eu nu cred ca o sa merg la bucuresti asa ca nu itzi face probleme in legatura cu mine :)

eee nu merge .. vrajeala :lol: :-P

shadowro 15-02-07 12:09

pai 4tuning day si buzau sunt 2 lucruri diferite ca si data si ca si continut.

tEkA_Paul 15-02-07 12:10

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 750964)
pai 4tuning day si buzau sunt 2 lucruri diferite ca si data si ca si continut.

ok so ?! tu vrei sa te duci la amandoua sau ce ?!

sas-gl 15-02-07 13:34

pana la treaba cu buzau si bucuresti facem tricouri sau nu ca....cam trece timpul...

shadowro 15-02-07 15:30

nu vreau sa ma duc la ambele , doar la buzau :) nu am cum sa fiu in ambele locuri momentan din anumite motive.

tEkA_Paul 15-02-07 19:57

Quote:

Originally Posted by sas-gl (Post 751086)
pana la treaba cu buzau si bucuresti facem tricouri sau nu ca....cam trece timpul...

chiar.... deci ?!

ciprian_the_1 15-02-07 23:28

pai hai sa ne gasim sa punem bani si swa facem si tricouri si stickere ca daca mai stam mult o sa facem o p..a va zic eu cu proverbu "nu lasa pe maine ce poti sa faci azi" sunteti de acord?????????

sas-gl 16-02-07 10:30

pai hai sa ne gasim sambata.Stie careva de ce suma tre sa dipunem?

tEkA_Paul 16-02-07 11:58

Quote:

Originally Posted by sas-gl (Post 752736)
pai hai sa ne gasim sambata.Stie careva de ce suma tre sa dipunem?

Chiar asa... hai sa ne vedem toti sambata :D :lol: :shock:

reptile 16-02-07 20:05

sal baieti.apropos de intalnirea de sambata ca tot veni vb de intalniri nu stiu eu sau chiar nu exista un loc al nostru unde sa ne intalnim si sa mai punem tara la cale?
caci eu de cursa de la buzau am aflat din intamplare de la maus cand a trecut pe la service .stabiliti si voi un loc de gaseala dar nu neaparat in aer liber ca ne putem foarte bine aduna si la o carciuma undeva sa mai vb vorbe.sa stai pe vremea asta sprijinit de masina la faleza eu zic ca nu e tocmai placut.si inca ceva ca am citit un post al cuiva nu mai retin baiatul zicea ceva de un garaj in care niste baieti au un inceput timid de a face ceva mai mult decat vorbe.fratilor lumea e satula de asa ceva,si ar trebui incurajati si ajutati .era unu ironic pe acolo care din punctul meu de vedere nici nu are ce cauta pe forum.am venit si eu cu o asemenea idee mai ales ca sunt de meserie si cred am ceva habar de masini si tot asa s-au gasit mistocari care sa faca caterinca.eu zic ca initiativa baietilor trebuie tratata cu seriozitate si sustinuta din toate punctele de vedere .deci concluzia mea este sa fiti mai seriosi sa ne adunam cu totii si sa vedem cam ce stiu sa face ce au de gand sa faca si sa punem umaru si noi la treaba.

shadowro 17-02-07 08:14

asa e.
te-am trecut si pe tine pe lista posibililor participanti la cursa de la buzau.
daca vrei sa participi o sa trebuiasca sa completezi un fisier in format electronic care o sa ajunga la organizator si v-a fi printat de el si semnat de tine cand vei ajunge la fata locului.

sas-gl 17-02-07 12:13

diseara ora 20:30 in Place(potcoava)e bine?
vreau sa vad post-uri!!!

Alkatraz 17-02-07 14:18

Eu nu pot sa vin oriunde ar fi ... :cry: :cry: :cry:
Am probleme cu spatele si cu genunchiul si stau intins in pat ... :rolleyes2

Azerty 17-02-07 14:19

No can do...
Sorry.

sas-gl 17-02-07 17:41

Sa inteleg ca restu care nu au raspuns vin nu?:sad:

MauS 17-02-07 18:37

Quote:

Originally Posted by sas-gl (Post 755162)
Sa inteleg ca restu care nu au raspuns vin nu?:sad:

Eu vin cu Emy.... baiatul cu Vectra.

frost_dani 17-02-07 19:10

imi cer scuze dar nu pot ajunge.....sunt plecat din localitate....shi ajung abia luni seara..:(

-<Gedoc>- 17-02-07 21:43

Quote:

Originally Posted by sas-gl (Post 754671)
diseara ora 20:30 in Place(potcoava)e bine?
vreau sa vad post-uri!!!

mai bine maine seara adik duminica 18.02.2007 poate mai afla si lumea,k asa a fost prea din scurt....sunteti de acord???

reptile 18-02-07 08:28

asa este e mai bine duminica sa ne intalnim.shadow trimite un mes cu adresa de mess ,mai stam de vb .in principiu am vb si cu maus si cred ca am sa vin la buzau numai ca tre sa-mi dai mai multe detalii

Azerty 18-02-07 08:42

Quote:

Originally Posted by reptile (Post 756057)
asa este e mai bine duminica sa ne intalnim.shadow trimite un mes cu adresa de mess ,mai stam de vb .in principiu am vb si cu maus si cred ca am sa vin la buzau numai ca tre sa-mi dai mai multe detalii

Salut.
Deci, imi trebuie YM ID-ul tau, nr. de tel (mobil de preferat) si numarul de inmatriculare.
Asta ca sa te inscriem oficial in club si ca sa primesti tot ce trebuie pentru a te inscrie pt. Buzau.
Datele de mai sus le trimiti la [email protected].

-<Gedoc>- 18-02-07 10:16

bun...hai sa zicem pe la 8...e bine asa???....astept raspunsuri neaparat...

ciprian_the_1 18-02-07 12:06

eu zic mai tarziu dar e bine si la 8 sa vedem cum vor toti

Danila-man 15-03-07 08:11

reptile io eram baiatul cu postul ala de care aminteai tu despre baietii cu un inceput"timid"nu stiu in ce masura poti tu decide in privinta mea daca am sau nu am ce cauta pe acest forum....chestia e ca...in materie de masini..cred ca stiu ceva mai multe decat tine...si in materie de curse...legale sau ilegale...am fost si eu la vreo 2....si lumea de pe aici poate confirma....daca ai vreo problema...rezolvam noi cumva nu?

All times are GMT +2. The time now is 21:34.

- Copyright 2026 4Tuning