![]() |
e30 3.5 avariat spate
8 Attachment(s)
vand e 30 3.5 avariat spate proprietar fiscal la zi 1.8 acte
motor 3.5 impecabil functioneaza absolut tot multe elemente noi blocant geamuri el m tech 1 complet scaune recaro orig sedan faruri hella proiectoare noi zkv discuri fata spate noi ate power plus etc. pretz 1600 e. |
Re: e30 3.5 avariat spate
La cat costa o reparatie _adevarata_ pentru ce-i acolo...se face o scumpete de urs.
Pacat de ea. |
Nu e de reparat e de mutat de pe ea tot. bafta
|
eu unul nas da atatia bani pe asa masina cu bani astia imi iau e 36 ,asta mai mult de 1000e nu valoreaza
|
1000 e au costat franele evacuarea si proiectoarele noi nu mai zic motorul blokant cu montaj sa mearga totul perfect. rog cei care nu cunosc etapele modificarii unei masini si mai ales cei care compara e30 cu alte generatii sa se abtina de la comentarii.
|
Quote:
1. cauti masina ,,buna'' si ieftina ---> E36 (wrong!) 2. potrivit punctului 1., o masina ,,ieftina'' consuma putin, ceea ce nu e cazul acestui e30 3. nu e pt oricine un e30! P.S. pacat de masina, chiar era o bijuterie! |
Quote:
|
Quote:
|
Depinde ce inseamna pt tine termenii "impecabil" si "tzipla". De aceea toti avem e36 "impecabile" la 2000 de euro.
|
Quote:
eu stiu minim 10 masini "tzipla" E36 de 2000 de euro care au fost deslipite dupa copaci, iar multe masini ti se par supraevaluate pentru ca oamenii respectivi stiu ce bani au bagat in misini si nu lasa la pret pentru samsari. Asa ca in momentul in care cumperi un E36 de germania sa fie cat mai intreg, il inmatriculezi si il faci tipla sigur nu ajungi pe la 2000, eventual te opresti pe la 4000 sau 5000 de auro. Eu am un E30 si am trecut cu mult peste suma de 5000 de euro si este departe de a fii tipla. toti romanii se pricep la masini, politica si fotbal. Bafta multa cu masina si lasa oamenilor care vorbesc aiurea incearca sa le dai peste nas, nu de alta dar asa este invatat romanul, daca nu este plesnit nu se opreste din vorbit aiurea. |
cu ce jante se vinde masina ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In cazul in care te apuci de dezmembrat ma intereseaza farurile!!!!
|
Masina poate fi vazuta in brasov.
|
Pacat de ea si de munca,masina merita si facuta.
|
nu imi vine sa cred cat de retardati sunt unii , iti iei e36 cu 1000 euro , sau cu 4000 e46 , sunteti praff frate ... masina asta merita orice leutz il stiu pe proprietar un om de milioane care a bagat in ursu asta pe putin 5000 euro , pacat de masina unul dintre cei mai frumosi ursi din brasov , pacat
|
Gujba asta de masina 1600 ?:)) uitate ursi ,la 650 este unu numai trebe pus motoru sus ,iar la 800 altu
|
Quote:
|
E interesant totusi cum apar toti copchii , care nici macar par la p.. n-au , sa comenteze despre pretu masinii.Ei n-au bagat in viata lor nici 100 lei intr-o masina da-s mari "tuneri" si "reisari".
Numa motoru complet + interioru fac undeva la 1000 de euro , sa nu mai zic ca masina are si m-tech 1.Caroseria fara rugina , INMATRICULAT , frane , directie , suspensie , blocant , geamuri electrice care mai fac cat un E36 "din ala tzipla de-al vostru". Apropo , nu dai fusta spate jos de pe bara "sa-si revina"?Sa nu ramana plasticu indoit asa daca mai sta mult in forma aia. |
E o mare diferenta intre "cat face" si cu "cat se vinde" in perioada economico-financiara pe care o traim, cel putin deocamdata.
|
Normal ca e diferenta intre cat face si cat se vinde.Nici intr-o perioada economica mai buna nu poti sa ceri pretu pana la ultimu leu investit ca n-ai sa-l scoti da asta nu inseamna ca trebuie sa se vanda masinile la pret de nimic.
Totusi pt masina in cauza 1600euro nu cred ca-i un pret mare pt ce ofera si toti aia care au venit sa zica ca-si iau alt urs la 600 euro si ii puna numa motor si e gata de drum ar trebui sa se abtina ca habar n-au despre ce vorbesc. |
imi pare rau pentru masina.........as ruga toti retardatii care sufera de cunostinte in materie de motorsport....sa se abtina in plm de distrusi. Omu vinde masina,o vreti sau nu.punct
|
razvan vrea sa vanda E30-ul pentru unii care stiu sau le este cunoscut termenul de "pasionat"....nu stiu ce rost are sa va certati voi pe thread-ul omului pentru niste retarzi inapti care nu fac diferenta intre 1000 euro si 1000 ron sau un E30-E36 si un butoi de varza cu roti....
bafta in vanzarea ei razvane ! |
Hai cu un up !
|
Quote:
|
mai este ?
|
Mai este.
|
Quote:
|
Depinde ce ai accept si variante. trimite mi poze link ceva.
|
Quote:
|
frate una peste alta pot oferi masina asta https://www.youtube.com/watch?v=htak-...1&feature=plcp motor 1.8td,2xairbag,volan reglabil...merge tot pe ea.consum mic.mici defecte optice ce se vad in filmare.mai vreau sa imi platesti o platforma pana la mine 100 e sau cat e si facem treaba.nu vreau nimic in plus.astept raspuns
|
Nu ma intereseaza nu am ce face cu ea mai bn vinde o tu. multumesc pt oferta.
Bafta. |
Salut,
nu pune la suflet toate comentariile rautacioase. Oricum, gandeste-te la ce iti propun eu, daca iti lasi interiorul complet, kitul Mtech 1, jantele, etc zi-mi cu cat imi dai restul. Ma gandesc ca pe interior poti sa iei un pret bun si pe kit iarasi. Gandeste-te si anuntama daca esti interesat. Eu pot sa vad masina maine, daca poti si tu |
Vina sa vezi masina si discutam. 0740039243
|
6000 ron ultimul pretz la masina. accept si variante ofer diferenta.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
pune mai multe poze si interior si detalii. bafta
|
revine la vanzare..... nu s a dat absolut nimik de pe ea. 0740039243
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |