![]() |
IL 03 YZC
5 Attachment(s)
dupa multe view-uri pe acest forum si la daciile voastre,m-am gandit sa va arat si mijlocul meu de transport si niste planuri pentru viitorul ei.
|
Re: IL 03 YZC
draguta dacia, laso cat mai clean, renunta la scrisul din spate si fai lampile cu sprayu sau pune bn folia pe ele.. ai toba finala?
|
2 Attachment(s)
aceasta masina a intrat in posesia mea cu un an in urma si de atunci ma deserveste cu loialitate.
din nefericiri rugina a inceput sa isi faca de cap,dar asta este pe lista de prioritati in vara asta. o sa pun si niste poze cu ea atunci cand am achizitionat-o. |
ms,tocmai pt mai multe sfaturi si impresii am facut acest topic,pt ca nu vreau sa fac totul de capul meu.
este o toba "home made",facuta de mine dintr-o toba finala de fiat ritmo. nu este foarte zgomotoasa,dar se aude bine. |
Quote:
|
folia de pe lampi a fost pusa mai bn,dar am desfacut lampile de vreo cateva ori si s-a deteriorat. oricum o sa dispara,vreau sa imi pun rosie,sau modificate lampile,sa vad ce imi mai trece prin minte.
ea are garaj acasa,dar nu prea sta inauntru,ca fac naveta cu ea la bucuresti la facultate,naveta insemnand ca vin lunea si plec vinerea,si iarna trecuta si-a lasat amprenta,dar mai am putin si iau vacanta,o sa am timp sa ma ocup mai mult de ea. |
bine ca e oke la mecanica, eu la uno consuma in draci era carbu varza de jeg si dereglat maxim.. consuma 12, acum sa va dupa ce il montez cat consuma
|
sunt pe gpl,pt consum nu prea imi fac griji,8-9% consum mediu,este putin cam mult dar este destul de agitata masina la consumu asta.
|
si cu mecanica,in weekend o sa ii schimb pivotii pe dreapta,i-am cumparat dar "no time",iar motoru e ok,in octombrie i-am schimbat cilindrii,pistoane,segmenti,cuzineti,si de atunci aduna kilometri ca nebuna,fara nici-o problema.
|
ar da bine cu jantele albe. in rest... pastreaz-o cat mai clean.. si nu lasa rugina sa isi faca de cap..multa bafta in continuare!
|
1 Attachment(s)
ele sunt negru cu verde dar nu prea se vede in primele poze.
nu stiu daca mi-ar place albe,as vrea niste negru pe ea. |
dadea mai bine un verde mai aprins..totusi nu cred ca ai altceva verde cu care sa "asortezi"..
poti incerca la fel..combinatia negru-alb in loc de negru-verde..parerea mea :).. |
niste plasticuri din interior sunt verzi,nu am poze,dar o sa fac.
ma gandeam la alte jante,nicidecum la alta vopsea,dar cu timpul sper sa se rezolve. |
pai ma gandeam asa..sa iesi ieftin..cu 1-2 spray-uri albe..ca decat sa bagi acuma 400-500 roni in hante..mai bine bagi in mecanica..sau faci altceva pe la ea..
cateva lucruri care cred eu ca ar face masina sa arate mult mai bine la exterior: o revopsesti, barile le vopsesti negru lucios (cea de pe spate am vazut ca este sparta..deci aia trebuie schimbata). o folie pe geamuri..jantele si ele vopsite..si va arata mai bine.. |
vad ca ai stalpii negri,de ce nu faci si ramele geamurilor...sa fie o continuitate...
si..baga flexu'n arcuri :evil: |
asta am de gand cu ramele,dar vreau si o folie pe stape.
pe fata am taiat o spira,si cred k e destul,pe spate nu tai k masina ruleaza si cu persoane in spate. |
4 Attachment(s)
poze cu distanta dintre roata si aripa pe fata cu arcul taiat o spira.
|
si tie frica sa nu atinga spatele?te asigur eu ca nu'ti atinge cu jantele stock...si cauciucuri max 165
|
pe spate am 175/65.
sunt moi arcurile pe spate si cu 3pers se lasa mult,are si inaltator de guma,singura solutie este sa le schimb,tot arcuri de spate dar mai tari si sa nu mai pun inaltatoatrele de guma. |
2 Attachment(s)
intentionez sa imi pun p proiectoare folie galbena,ce parere aveti,da bine sau nu??
si pe spate sa o dau jos pe cea neagra si sa pun rosie. |
ast parerile voastre
|
Mie unu imi place , bafta pe viitor cu masina :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
gasesc in vitan si sticla de semnalizare transparenta??? ca vreau sa imi pun pozitia in semnalizare,gen logan
|
1 Attachment(s)
nu cred k se vede prima poza
|
o sa arate bine cu stopurile rosii, semnale daca nu gasesti in targ vezi ca e un baiat pe aici care face triple si semnale clare..
|
Semnale albe nu gasesti, decat pe cele de pe aripi. Triple alb rosii cred ca mai am un set eu :)
|
nu pui o poza cu triplele? sa vad modelul,k nu imi dau seama cum arata,si un pret.
|
3 Attachment(s)
uite poze :-)
|
10 Attachment(s)
salutare. am zis sa mai sterg praful pe aici,nu am mai postat de ceva vreme.
masina a primit alta bara spate,cea veche era sparta si lampile spate le-am schimbat cu unele genul acela clare cu 3becuri pe pozitie,dar am pus stopurile cele stock. |
Folia de pe stopuri este de geamuri?:rolleyes2
Pare cam...mototolita. |
da este de geamuri. am umblat cam des la lampa si de aceea s-a deteriorat. urmeaza sa fie schimbata sau sa o las fara folie.
|
este pusa de mai multa vreme si cred ca d'aia a facut cute,cand am pus-o era intinsa bine.
|
Eu zic sa pui folie speciala de stopuri. Aceea nu face cute si este mai groasa.;)
|
pune folie de stopuri pe ele sau fa le cu spray.. nu tia zis politia nimik de stopuri?
|
pana acum nu,dar nu am fost oprit decat la controale de rutina.
de foliile de lampi nu zic nimic sticletii ??? |
1 Attachment(s)
ba da.. decat daca sunt clare sau portocalii nu zic da daca sunt negre, ziua nu prea se vad si cred ca daca dai de unu al dreq iti zice, da in general nu zic, io unu asa mi le fac la masina cum e asta si vreau sai pun numaru pe bara.. in caz ca zic ceva le dau jos si merg fara cas in cleme la mn si dupa 100m le pun la loc:))))
|
de pozitii ce parere aveti,arata bine ???
|
arata da ai grija la garda
|
pai de pozitii ce ar putea sa zica,sau tu te-ai referit la semnalizari ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning