Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Hai sa ne decidem unde ne mutam (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/3254-hai-decidem-mutam.html)

Corse 12-01-05 13:24

Hai sa ne decidem unde ne mutam

avand in vedere ultimele evenimente petrecute la Dracula in parcare (2 masini sparte) nu credeti ca a-r fii cazul sa gasim alt loc? cel putin pana la vara cand e lumina pana tarziu, pt ca asa sunt in pericol si alte masini.

eu nu m-am gandit la nici o locatie, sau poate a-r fii ATU (akolo unde sunt scaune) ce ziceti? hai dati si voi cu parerea

cioli17 12-01-05 15:47

hmm in nici un caz atu , venim 8 masini nu avem parcare , loc inauntru niciodata nu a fost , alta idee ? io nu prea stiu pe moment...

LAU-TM 12-01-05 21:12

Ar trebuie o locatie cu ceva parcare in fata,si o terasa la vara,ceva mai central(poate fi si undeva in complex).Vara terasa Texas de pe circumvalatiuni ii ideala-are parcare(chiar 2)si f mult mese,da iarna ii inchisa(cred),o sa merg maine sa vad.

Øvi 12-01-05 22:00

Atu ? No way ..... e o busculada de nedescris in parcari prin zona , exact cum zice cioli ...

Jeff 12-01-05 22:07

Am mai fost anul trecut la terasa Casa Nova de langa Shell Torontal. Are parcare in fatza, e circulat... Terasa e inchisa acuma, o sa trec sa vad daca e inauntru. Ziceti :roll:

Ova 12-01-05 23:09

N-ar fi rau;cred ca au si inauntru mese(la care sa cantam) :D ,da' oricum Dracula:'La revedere\" poate pt. la vara

LAU-TM 13-01-05 12:11

daca se hotaraste chimbarea locatiei ar trebui sa stim toti,sau sa ne intalnim la dracula la 20.00 si de acolo sa plecam.

Corse 13-01-05 13:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Jeff\"
Am mai fost anul trecut la terasa Casa Nova de langa Shell Torontal. Are parcare in fatza, e circulat... Terasa e inchisa acuma, o sa trec sa vad daca e inauntru. Ziceti :roll:

Mda, Atu nu este o idee buna.
Casa Nova s-a transformat intr-un centru comercial. deci e out
pt la vara, nu a-r fii rau Texas. dar pana la vara mai e.

Jeff 13-01-05 14:25

Casa Nova ESTE centru comercial. Pe partea dinspre Torontalului este langa intrare un bar cu terasa. Despre acela vorbesc. Din pacate acolo nu se mananca :P

cioli17 13-01-05 15:03

asta vara aveau hamburgeri deaia ca la shell si daca acu nu mai ai deaia mergem la shell si ne lom ca doar e la un pas...n-ar fi rau la casanova , cine nu stie care ii asta : e ala de langa shell de pe torontalului unde am fost atunci cand a venit si Staici...
totusi hai sa ne mai gandim

catalin rs4 13-01-05 16:18

ce nu va intalniti si voi la un peco omv de exemplu de pe calea aradului....puteti sa faceti si o liniuta ii aproape calea aradului.... :lol:

cioli17 13-01-05 16:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
ce nu va intalniti si voi la un peco omv de exemplu de pe calea aradului....puteti sa faceti si o liniuta ii aproape calea aradului.... :lol:

catalineee , noi suntem impotriva liniutzelor , noi vrem sa numai curse legale si tocmai de aceea am infiintat un club care mai tarziu speram ca o sa organizeze curse legale ca si NSL , repet inca odata , NOI TOT TIMPUL AM FOST SI VOM FI IMPOTRIVA ACESTOR LINIUTZE DE NOAPTE , CARE BINEINTELS NU POT FI TOTAL CONTROLATE

catalin rs4 13-01-05 17:01

:lol: liniutele de noapte fac tot farmecul ai fost vreodata la vreo cursa de noapte??sa vezi acolo :wink:

cioli17 13-01-05 17:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
:lol: liniutele de noapte fac tot farmecul ai fost vreodata la vreo cursa de noapte??sa vezi acolo :wink:

dupa cum ti-am mai zis , noi suntem total impotriva lor , nu am fost la nici una si nici nu sunt interesat de asa ceva...

just : LEGAL RACING

Speedy5 13-01-05 19:27

nu are rost sa mai adaug si eu ca la Atu nu e bine.
Casa Nova ? nu stiu ce sa zic. Are parcare , da' nu stiu care-i atmosfera acolo. Tre' vazut.
La Capsali e naspa , adica cel putin acum. Vara e ok pe terasa.
O idee ar fii sa parcam masinile pe Take Ionescu , sa nu la mai bagam in parcare la Dracula. E doar o idee , asa ca nu sariti sa-mi dati in cap.
Mai asteptam idei.

Si Lau-Tm , cine esti ? Intreb de curiozitate , ca eu nu te stiu :roll: :lol:

LAU-TM 13-01-05 20:18

Quote:

Si Lau-Tm , cine esti ? Intreb de curiozitate , ca eu nu te stiu
Ma numesc Laurentiu,sunt din Timisoara si daca se hotaraste unde ne putem intalni luni o sa ma cunosti(daca vi si tu,binenteles).

Apropo,ce ziceti de barul din MV (in spate la Park Place),are parcarea mare.

Øvi 13-01-05 20:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Speedy5\"
O idee ar fii sa parcam masinile pe Take Ionescu , sa nu la mai bagam in parcare la Dracula. E doar o idee , asa ca nu sariti sa-mi dati in cap.

S-a spart o masina cu cateva zile inainte chiar in parcarea Politiei. No thanks :)

Poate e bine sa schimbam locul si atmosfera :)

akimoto 13-01-05 21:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
.......NOI TOT TIMPUL AM FOST SI VOM FI IMPOTRIVA ACESTOR LINIUTZE DE NOAPTE , CARE BINEINTELS NU POT FI TOTAL CONTROLATE

:D
asa este daaaar....trebuie sa pui ghilimele cand citezi pe cineva

Sc0OTeR 13-01-05 21:06

Eu as zice ca e bine la barul de la \"Dara\" (fosta Casa Nova\"). A fost careva inauntru :?: , cum e :?: Acolo Shellul e aproape pt papa, e parcare, e lumina, este destul de circulata zona, deci nu vor fi spargeri :wink: Eu propun sa se stabileasca cateva locatii si sa se faca un poll sa vedem ce decide majoritatea :)

Corse 13-01-05 22:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LAU-TM\"
Quote:

Si Lau-Tm , cine esti ? Intreb de curiozitate , ca eu nu te stiu
Ma numesc Laurentiu,sunt din Timisoara si daca se hotaraste unde ne putem intalni luni o sa ma cunosti(daca vi si tu,binenteles).

Apropo,ce ziceti de barul din MV (in spate la Park Place),are parcarea mare.

MV ii prea linistit, acolo nu poti sa te desfasori, cum suntem noi destul de multi, mai trebuie si tipat dintr-un colt in altu a mesei, iar acolo mie cel putin imi inspira liniste acel local.

Speedy5, stii bine ca la Capsali nu se poate :wink:
sincer acuma nu imi vine in minte nici un bar unde putem sa incapem toti

akimoto 13-01-05 22:08

pentru vara creca texasu ar fi a mai viabila varianta, pentru iarna....hmmmm....donou :?

florin_cars 14-01-05 00:26

plus ca la MV chiar in fata unde este intrarea barului eu am parcat masina acum 3 ani cand nu era barul si in 10 min cat am urcat la o fetitza, mi-a rupt cineva antena. nush dk au parcare mare acuma dar sunt facultile deschise, e forfota, nu suna prea tentant...

de ce zici Corse ca la Capsali nu se poate? e vre-o poveste mai veche :roll:

akimoto 14-01-05 00:54

Corse se plictiseste acas si atunci posteaza asaaa...ca sa se afle in treaba...

aR99bMw 14-01-05 01:07

:D io zic sa nu va mai intalniti :))) :lol: :lol: :lol: :lol:

n0namee 14-01-05 10:52

:P La Mac la Judetean? sau ramane Dracula si parcam masinile peste drum la Shell!

Uberman 14-01-05 11:24

La Texas ii fain. Are shi parcare retrasa, acolo nu avem probleme.II shi destul de mare parcarea. Ma interesez shi eu sa vad daca e deschis shi iarna. Putem lasa muzica in blana... :D nu is blocuri prin apropiere. II cel mai potrivit...Parerea mea... :yes:

cioli17 15-01-05 00:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
:P La Mac la Judetean? sau ramane Dracula si parcam masinile peste drum la Shell!

baaaa bolovane nu intelegi ca s-a spart o masina cu 10 minute inainte sa o sparga pe a lui Ovi , fix in fata la politie langa shell :evil:
frate , florinee cand am citit postu' tau ala cu antena am zis ca mor de ras , lohohol auzi si la asta i-a rupt antena...macar i-ai zis la mama ? :twisted:
dupa postu' lu scooter sterge tot ba akimoto...inclusiv asta :D

ps. la texas este de mangiare ???

catalin rs4 15-01-05 03:54

numai la mancare te gandesti :lol: :lol: este tot ce vrei.... :lol:

cioli17 15-01-05 12:37

poi ma , noi tot timpul cand mergeam la Dracula cel putin vreo 2-3 oameni isi comandau mancare.
Din partea mea putem merge la texas :arrow:

Speedy5 15-01-05 22:52

oricum , eu zic sa ne intalnim luni in parcare la dracula si mai vedem.
parerea mea e ca asa e cel mai bine

Øvi 16-01-05 01:14

Re:

Quote:

Stam 15 minute in parcare , ne hotaram unde mergem si apoi jumate pleaca pe jos ? Sau cum ?

catalin rs4 16-01-05 03:32

sau cu autobuzul :lol: :lol: :lol:

Speedy5 16-01-05 11:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Øvi\"
Quote:

Stam 15 minute in parcare , ne hotaram unde mergem si apoi jumate pleaca pe jos ? Sau cum ?

Impusca-te ! :woowoo:

akimoto 16-01-05 15:27

e un birt mare kiar langa net4you, sau cum so fi chemand, pe strada cu atu, imediat ce treci de buburuzele alea puse de-a latu drumului

Jeff 16-01-05 17:47

Numa daca venim pe jos, ca loc de parcare iar nu prea este... Vorbim maine la Dracula, cel mai bine.

LAU-TM 16-01-05 17:51

Deci ramane stabilit sa ne intalnim maine la 20.00 in parcare la Dracula si acolo se va hotara unde mergem.
OK

florin_cars 17-01-05 21:02

ce va dau eu un dracul'a ca am intarziat :x

nu stiu ce a-ti hotarat dar si in soarelui la blocul turn, cine stie unde erau pariuri sportive si pizzerie odata e un bar frumos, cu spatiu mare de parcare, vara e fain ca are afara copertina mare si stam la aer curat, iar ianuntru e si biliard, dar nush dk au mancare ca sa-i dea lui cioli :D

cioli17 17-01-05 23:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin_cars\"
ce va dau eu un dracul'a ca am intarziat :x

nu stiu ce a-ti hotarat dar si in soarelui la blocul turn, cine stie unde erau pariuri sportive si pizzerie odata e un bar frumos, cu spatiu mare de parcare, vara e fain ca are afara copertina mare si stam la aer curat, iar ianuntru e si biliard, dar nush dk au mancare ca sa-i dea lui cioli :D

taci drequ de fomist , de ce nu ai dat un telefon cand ai ajuns la dracula ? durerea mea , scump scump 15 centi :?

florin_cars 18-01-05 01:05

30 centi monsieur, pardon

plus ca la fel ca si data trecuta am avut probleme si am ajuns pe la ora 20:45 si chiar nu mai avea rost sa va caut....bine, nu ca n-avea rost dar era tarziu, oricum pe la 21:30 se sparge targul siii.....tooo late

Corse 18-01-05 14:44

aha, aseara am stat pana la 12, pt ca ne-am simtit bine, si aveam ce face. :D :D

All times are GMT +2. The time now is 19:00.

- Copyright 2026 4Tuning