![]() |
E46 - sienarot
4 Attachment(s)
Salut, de curand am achizitionat si eu un E46 318i an 98. Masina am luato de pe ebay la licitatie ce sa va mai zic optiuni sunt cateva cum ar fi : trapa,paket lumini interior,tempomat,climatronic si cam atat pe viitor se vor inmultii
planu de viitor ar fi : - M Paker II exterior - Faruri cu xenon - schimbat culoare rotilor sau schimbarea lor cu tot - folii negre |
Re: E46 sienarot
ce bine arata, e cu suparare? cat a costat? si cat e taxa la ea?
|
Ce rosu frumos :D m'am indragostit.
Un pret poti sa'mi spui pe pm??? |
superba culoarea :D
|
Foarte tare culoarea! :shock::shock::shock:
|
Foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos si sa nu fie cu suparare dar nu are M Packet II la exterior are doar bara fata care este M techink I . Bafta cu ea si multi km fara incidente !
|
Quote:
|
Ce frumos poate arata , succes cu ea:D
|
Arata super. Nu vad de ce ai schimba jantele ca sunt frumoase si ii vin bine. Dar tu stii. Bafta!
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte frumoasa culoare si super ingrijita masina
|
Culoarea da, merge schimbata. Dar spuneai ca poate o sa SCHIMBI jantele. Pentru configuratia ei externa actuala mi se par super potrivite asta ziceam :D
|
Quote:
|
belea masina..
arata foarte bine,culoare super este una idetica...sau cel putin seamana foarte tare in Mehala... sa ai parte de ea;) |
Felicitari pentru achizitie, sa o stapanesti sanatos, frumoasa culoarea, are ceva dotari si arata bine.
Ca si minusuri nu este M pachet I , bara fata este de M tech I dar nu este completa, are o plasa in centru-oem e altfel, bara spate nu este M tech I, |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Exteriorul e de vis! Culoarea, jantele, spoilerele sunt perfecte pt un E46.
Iti recomand sa nu pui m-tech II, nu cred ca va arata mai bine decat configuratia actuala (eventual schimba-i bara spate). Si inca ceva foarte important: nu pune xenon pe farurile fara lupe (ori schimbi farurile, ori le pui lupe). Iti vei face atat tie un bine, cat si celor din trafic, indeosebi noaptea. |
Quote:
|
?:rolleyes2
|
foarte frumoasa masina.
parerea mea e sa o lasi asa la exterior.bara fata m teck I arata superb pe nfl si e si mai rara decat cea de m tech2.jantele parerea mea e sa le lasi asa ca sunt foarte potrivite.parerea mea e ca mai bine investesti putin in interior ca e cam simplut..de ex niste recato de piele si un volan de m ar schimbao radical.bafta in continuare. |
Re: E46 - sienarot
Felicitari pentru achizitie frumoasa masina imi place mult culoarea eu zic ca la exterior sa o faci m tech I arata mai bine pe nfl zic eu fiecare cu gusturile lui!succes la modificat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning