Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Bora tdi (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/325228-bora-tdi.html)

goshy 27-06-12 15:51

Bora tdi

5 Attachment(s)
salutare pe aici... din nou!

poate unii ma stiti, poate altii nu, asa ca in cele din urma m-am hotarat sa-mi prezint noua achizitie, cu toate ca nu mai voiam sa-i mai fac topic...

pt ca au inceput sa-mi placa "dricurile" si avand inainte un alt dric, un golf mk3 1.9 GTD, m-am gandit sa cresc putin pt niste dotari, dar tot dric luandu-mi :oops: iar golful avandu-l si pe el :oops:

deci... e vorba de o bora variant din 2ooo, 1.9 TDI de 116cp si 6trepte, avand dupa ea cateva dotari micute: trapa electrica, volan 3spite, clima, scaune "sport" incalzite, 4geamuri electrice, oglinzi electrice, proiectoare, spalator faruri, abs, asr si cred ca atat ... :idea:

planurile sunt mari si pt ea, dar deocamdata sunt cu bugetul la pamant, dar dupa ce o inscriu sper sa fac rost de noi fonduri :twisted:

Mirel1919 27-06-12 16:39

Re: Bora tdi

Frumoasa Bora, sa ai noroc de ea si sa o faci la fel de frumoasa ca si Golfu.

Auras 26 27-06-12 18:58

Arata foarte bine masina , sa ai noroc cu ea :D

goshy 28-06-12 12:29

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5082150)
Frumoasa Bora, sa ai noroc de ea si sa o faci la fel de frumoasa ca si Golfu.

Quote:

Originally Posted by Auras 26 (Post 5082284)
Arata foarte bine masina , sa ai noroc cu ea :D

multumesc :!:

Mirel1919 28-06-12 13:06

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5083071)
multumesc :!:

Arata bine, ce J sunt?

Felix_Arad 28-06-12 13:20

Sunt modulare modelul tau de jante nu? Sa o stapanesti sanatos si sa o faci cel putin la fel de frumoasa ca mk3-iul. Bafta :)

goshy 28-06-12 14:24

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5083120)
Arata bine, ce J sunt?

6.5J 16"
Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 5083137)
Sunt modulare modelul tau de jante nu? Sa o stapanesti sanatos si sa o faci cel putin la fel de frumoasa ca mk3-iul. Bafta :)

da, modulare... multumesc frumos, dar deocamdata jantele nu sunt ale mele, am probat sa vad cam cum ar da ca si mie imi plac, sunt de pe un g3 abf

.Alex 30-06-12 18:03

e normal sa nu iti placa,sunt pe 16 sunt inguste si bagate inauntru si lipseste si low-ul :)

vladucutz 07-07-12 20:41

1 Attachment(s)
succes cu masina..cata-i niste jante potrivite si 2-3 cm mai jos...ar sta bine jantele mele asa-i? :D

goshy 08-07-12 00:33

Quote:

Originally Posted by vladucutz (Post 5094284)
succes cu masina..cata-i niste jante potrivite si 2-3 cm mai jos...ar sta bine jantele mele asa-i? :D

imi faci in ciuda, este? :sad: :lol::lol:

vladucutz 08-07-12 21:00

nu ma..eu te astept sa le iei...sunt in siguranta si gata de pus pe sus pe dric :lol:

puskas 08-07-12 22:47

Quote:

Originally Posted by vladucutz (Post 5095434)
nu ma..eu te astept sa le iei...sunt in siguranta si gata de pus pe sus pe dric :lol:

frumoasa masina ;) bafta cu ea

cristi.mk4 09-07-12 14:05

imi plac ff mult modelu de jante :) daca nu te dernajez. poti sami spui cat ai dat pe ele?

Masina este f frumoasa :)

goshy 10-07-12 08:53

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by puskas (Post 5095560)
frumoasa masina ;) bafta cu ea

multzam! :-)
Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 5096338)
imi plac ff mult modelu de jante :) daca nu te dernajez. poti sami spui cat ai dat pe ele?

Masina este f frumoasa :)

am specificat, jantele nu sunt pt bora, doar le-am probat, sunt prea inguste pt ea, jantele sunt de pe g3... sunt bbs rx2

puskas 10-07-12 09:24

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5097203)
multzam! :-)

am specificat, jantele nu sunt pt bora, doar le-am probat, sunt prea inguste pt ea, jantele sunt de pe g3... sunt bbs rx2

nu ar da bine bbs-urile pe ea ... musai ceva mai lat :P spor domnu

goshy 10-07-12 09:39

Quote:

Originally Posted by puskas (Post 5097232)
nu ar da bine bbs-urile pe ea ... musai ceva mai lat :P spor domnu

multumesc la fel... caut, nu ma grabesc, oricum trebuie s-o si inscriu, filtre, ulei, distributie apoi cautam si vedem ce gasim sa placa ochiului :-P

B-99-SAA 12-07-12 19:03

S-o stapanesti sanatos! Jante ia ceva pe minim 16, si sa fie low, altfel nu e treaba! :twisted:

CataTheDoctor 12-07-12 21:20

1 Attachment(s)
Arata foarte intretinuta masina,merita investit in ea.
Jante....hmm daca ar fi dupa mine niste Borbet A ar merge cu un 9j pe 16,da atunci masina cere si o suspensie:))

P.S. Uitate la pozza,mie imi place foarte mult.

goshy 13-07-12 08:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5100369)
S-o stapanesti sanatos! Jante ia ceva pe minim 16, si sa fie low, altfel nu e treaba! :twisted:

multumesc... jante o sa fie 17, nici mai mult, nici mai putin
Quote:

Originally Posted by CataTheDoctor (Post 5100530)
Arata foarte intretinuta masina,merita investit in ea.
Jante....hmm daca ar fi dupa mine niste Borbet A ar merge cu un 9j pe 16,da atunci masina cere si o suspensie:))

P.S. Uitate la pozza,mie imi place foarte mult.

merci, dar eu o sa merg pe jante de audi sau de mertz (cu flanse)

... o mica idee cum va arata botul intr-un viitor cat mai apropiat: buza de 4motion, "nasul" negru (grila + sigla) si farurile negre, ori cele de acum, ori le caut pe cele oem cu lupa, asta dupa ce ma voi ocupa de consumabile si inscris, ca inscriu si golful acum

CataTheDoctor 13-07-12 09:09

Da,acum am inteles:D
In caz ca gasesti buza sa imi spui si mie,m-ar tenta sa pun si eu una la bora (e berlina dar cred ca ar arata ok)

goshy 13-07-12 09:13

Quote:

Originally Posted by CataTheDoctor (Post 5100937)
Da,acum am inteles:D
In caz ca gasesti buza sa imi spui si mie,m-ar tenta sa pun si eu una la bora (e berlina dar cred ca ar arata ok)

am gasit-o, nou-nouta - 260lei, dar o mai aman

CataTheDoctor 13-07-12 09:14

Ok,bafta in "tunareala OEM" daca pot spune asa

chyryCRY 15-07-12 11:34

spor la treaba

goshy 17-07-12 15:37

2 Attachment(s)
plictiseala si caldura bata-le vina :lol:
...azi m-am incumetat si am facut sigla si grila si zilele astea o sa urmeze si farurile... deocamdata maruntaraiele pana o inscriu

Mirel1919 17-07-12 16:36

Arata bine si la mine erau cromate si le-am facut negre si arata mai fain. :D

Claudiu_MK1 18-07-12 20:58

bv mai Dragos ma bucur ca te apuci si singur de treaba arata bn cu "nasul" negru si astept s faci si farurile si despre "buza"de 4motion eu ic sa o faci argintie completeaza mai bn forma masinii si in plus isi arata forma altfel nu se face diferentza intre cea originala si cea 4.Eu am sa vin prin noiembrie sunt nerabdator sa vad cum o sa arate atunci.Multa bafata in continuare cu ea.

retro_renault 18-07-12 21:05

Se pare ca nici la Bora nu te poti abtine sa nu o faci OEM+ , nu iti mai zic ca esti pe drumul cel bun, ca stii asta deja ;) ! Keep it clean, dar si asta o sa faci, bafta !

goshy 19-07-12 08:42

Quote:

Originally Posted by Claudiu_MK1 (Post 5107257)
bv mai Dragos ma bucur ca te apuci si singur de treaba arata bn cu "nasul" negru si astept s faci si farurile si despre "buza"de 4motion eu ic sa o faci argintie completeaza mai bn forma masinii si in plus isi arata forma altfel nu se face diferentza intre cea originala si cea 4.Eu am sa vin prin noiembrie sunt nerabdator sa vad cum o sa arate atunci.Multa bafata in continuare cu ea.

multumesc fratele meu... abia astept sa vii acasa!
Quote:

Originally Posted by retro_renault (Post 5107267)
Se pare ca nici la Bora nu te poti abtine sa nu o faci OEM+ , nu iti mai zic ca esti pe drumul cel bun, ca stii asta deja ;) ! Keep it clean, dar si asta o sa faci, bafta !

multumesc frumos, bafta pe mai departe si cu batranica ta

goshy 20-07-12 18:34

5 Attachment(s)
ieri am mai facut cate ceva :oops: sigla spate neagra, dar sunt cu semn de intrebare, sa fac si BORA TDI negre sau sa renunt la ele???... pe langa astea, cea mai complicata chestie a fost ca am inscris celalalt dric, cozi, taxe, pffff... a devenit si el argesean (cu suspensie stock) :lol: iar boricica luna cealalta

...iar de saptamana viitoare, ca tot o sa intru si eu in concediu, relaXxX :lol: o sa am timp de faruri... pana le voi gasi pe cele cu lupa, ma voi apuca de astea si vor deveni ceva de genu'... ultima poza

Mirel1919 20-07-12 18:42

Eu zic sa renunti la "Bora" si "TDI", ar da mult mai bine.

c.liviu 21-07-12 15:36

Salut ! cu ce tip de vopsea vrei sa faci interiorul la faruri?nu se strica vopseaua de la caldura farurilor?

goshy 22-07-12 11:24

Quote:

Originally Posted by c.liviu (Post 5110289)
Salut ! cu ce tip de vopsea vrei sa faci interiorul la faruri?nu se strica vopseaua de la caldura farurilor?

salut! orice tip de vopsea (eu folosesc negru mat), doar ca le matuiesc oglinda de la rama apoi le vopsesc

c.liviu 22-07-12 12:35

am inteles.dar nu se decojeste vopseaua de la caldura farurilor?

goshy 22-07-12 16:47

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by c.liviu (Post 5111014)
am inteles.dar nu se decojeste vopseaua de la caldura farurilor?

la astea doua nu s-a decojit, de ce ar face-o acum?

c.liviu 22-07-12 20:17

ok.sper ca pe saptamana ce vine sa le fac si eu,revin cu poze ;)

soosy 22-07-12 21:28

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5105687)
plictiseala si caldura bata-le vina :lol:
...azi m-am incumetat si am facut sigla si grila si zilele astea o sa urmeze si farurile... deocamdata maruntaraiele pana o inscriu

o transcrii...ca inscrisa ii:D

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5100923)
multumesc... jante o sa fie 17, nici mai mult, nici mai putin

merci, dar eu o sa merg pe jante de audi sau de mertz (cu flanse)

... o mica idee cum va arata botul intr-un viitor cat mai apropiat: buza de 4motion, "nasul" negru (grila + sigla) si farurile negre, ori cele de acum, ori le caut pe cele oem cu lupa, asta dupa ce ma voi ocupa de consumabile si inscris, ca inscriu si golful acum

asa sa fie:D
eu adaptez doar lipul...

goshy 22-07-12 22:39

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5111630)
o transcrii...ca inscrisa ii:D

asa sa fie:D
eu adaptez doar lipul...

o inscriu... pe numele meu ;)

goshy 26-07-12 21:08

2 Attachment(s)
...cateva maruntaraie: car kitul e acum complet cu nokia 6310i, mai adaugam un alpine x300 / bluetooth ipod si usb si sub.ul ... maine trebuie sa-mi vina buza 4motion, dadusem comanda si de semnalele de state, dar deocamdata a trebuit sa le mai aman :cry:

soosy 26-07-12 21:36

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5116813)
...cateva maruntaraie: car kitul e acum complet cu nokia 6310i, mai adaugam un alpine x300 / bluetooth ipod si usb si sub.ul ... maine trebuie sa-mi vina buza 4motion, dadusem comanda si de semnalele de state, dar deocamdata a trebuit sa le mai aman :cry:

asa asa...spor la treaba
si eu trebuie sa iau un tel ca am luat masina fara telefon...
acum cu nokia asta...este functionabil kar kit-ul?

bafta

goshy 26-07-12 21:56

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5116849)
asa asa...spor la treaba
si eu trebuie sa iau un tel ca am luat masina fara telefon...
acum cu nokia asta...este functionabil kar kit-ul?

bafta

spre rusinea mea, nu l-am incercat, am luat telefonul ca fie car kit.ul complet, nu am cartela in el :oops:

All times are GMT +2. The time now is 13:06.

- Copyright 2026 4Tuning