![]() |
cine face chip tuning la noi?
ma intereseaza ceva in bucuresti. un site eventual unde pot gasi o oferta de preturi... la ce modele se face si la ce pret (bineinteles si ce castig din asta).
stie cineva? |
www.dimsport.ro, mai sunt dar ei cred ca sunt cei mai cunoscuti. (ceky)
|
|
CHIP pt 200SX te pot ajuta eu, si modificari de setari pentru apropae orice nissan (vezi ca am pus la masina mea/ club nissan o lista cu motoarele la care pot sa le modific setarile din chip)
|
eu cred ca are un BMW dupa semnatura ... dar s-ar putea sa ma insel :lol:
|
Re:
Quote:
|
adica BMW cu motor de nissan ? :lol: asta e blasfemie :lol: :lol: :lol:
|
n-am nici bmw nici nissan din pacate. am peugeot :oops:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai tare faza!!! |
deci pana la urma este o caroserie de BMW cu sigla Peugeot si cu motor Nissan
scuzati offtopicul dar nu m-am putut abtine |
si pe spate scrie \"pherrari\" :)
|
si niste poze cand vedem si noi :?: :D
|
|
Re:
Quote:
|
MMihai, corect! Mi-a fost lene sa corectez. :lol:
|
Care firma credeti ca e mai buna? aspad sau dimsport?
Ce alte modalitati ar mai fi de crestere a cailor putere pt masinile aspirate inafara de chip, filtre sport, evacuare. (fara sa se umble la motor) Daca la o evacuare sport, toba finala ar fi normala ... ar reduce considerabil din zgomot (nu vreau sa fie zgomotoasa) ... si asta ar duce la pierderea puterii date de evacuarea sport ? |
terminati mai cu astea . . . . nu exista nici o crestere de putere de la evacuarea \"sport\" si nici din filtrele alea de aer . . . nici macar un amarat de cal mort . . . .
|
Cand spui filtrele alea de aer te referi la cele ce se pun in locul filtrelor stock ... sau si la cele conice, la kituri de admise, cum sunt cele prezentate pe site la aspad, pipecross?
|
la orice filtru de aer . . .kit de admisie sau cum vrei sa le numesti . . .nu au nici cea mai mica influenta . . . doar daca le instalezi in locul unui filtru de aer murdar simti o diferenta mica . . . in rest . . .kk
|
Asa este, nici un manz din filtre si evacuari. Romanii sunt foarte naivi si cred gogosile vadute de cei care comercializeaza asa ceva.
Fraier nu e ala care cere bani, fraier este ala care da bani. |
------K&N AirCharger® Performance Kits
Designed to increase horsepower by as much as 10%, although the kits are not street legal in some states ------------ Adica si astia de la k&n mint? |
De ce imi apare 4tuning in loc de cai putere mai sus ?
|
normal ca mint . . . altfel cum crezi ca vand :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
i-ti dai seama ca la motoru de viper de 500 de cai un filtru d'ala da . . . .50 de cai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si la dacia vreo 6-7 . . . . sa ma tavalesc pe jos de ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
Quote:
|
hai mah, de ce sunteti rai cu omu'? credeti ca soundu ala frumos nu merita banii lui? :lol: - la mine se aude misto si cu filtru stock, de nova!
si oricum, ati vazut si la bishop ce misto se aude! io in loc de unu mare care sa-mi dea 10%, adica 8 cai, o sa-mi pun 2 mai mici, care sa-mi dea cate 5 cai fiecare, astfel voi avea un plus de 10 cai! Cum zicea batranul Grigoras, D-zeu sa-l ierte! |
Asta e ... nu ne-am nascut toti expertzi, cat traim invatzam si noi cate ceva.
|
Quote:
bishop, sper sa nu te superi pe mine ca ti-am dat de gol secretul. Stiu ca mi-ai zis sa nu mai zic la nimeni dar mie nu mi se pare normal ca la tine sa se aude aproape ca la un turbo si la noi nu. Maine, cum ma trezesc ma duc sa-mi fac si eu cum ai tu. Mai incercasem acum ceva timp si se auzea si la mine cel putin la fel de misto ca la tine. Daca mai este cineva doritor sa aibe acel sound magnific sa ma caute pe pm. Toata treaba costa 1 mil. Montajul il asigur gratuit. :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
recomand dimsport,nu prin comparatie,dar acolo mi-am rezolvat treaba.sint foarte multumit,chiar se simte.
|
Re:
Quote:
Adica, mai simplu, chip tuning fara filtru si evacuare e zero, si invers. PS: Daca am gresit, rog o corectare civilizata, nu o jignire. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning