Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   bagam niste drifturi la poligon?:)) (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/32444-bagam-drifturi-poligon.html)

COCOBADAREL 04-02-07 09:30

bagam niste drifturi la poligon?:))

sper sa vina cat mai multzi la ora 13 in poligon sa mai palavragim

maD_angel 04-02-07 09:34

Re: bagam niste drifturi la poligon?:))

si eu sper da.....zapada e km zgarcita cu noi si din cauza asta nu cred ca o sa fim prea multi....va rog sa postati care vine

gratzy7 04-02-07 11:49

cum a fost ?as fi venit si eu dar am de dat niste ex la fac si...Ati fost multi?

Yonut21 04-02-07 14:15

Quote:

Originally Posted by gratzy7 (Post 730206)
Ati fost multi?

Pentru a doua intalnire la BT, DA !!!

siminelsimi 04-02-07 15:45

a fost multa lume , surprinzator chiar :D a iesit frumos .. de-acuma data viitoare cand da putin caldura .. ca eu am inghetzat. asteptam filmuletzele , cezar :D

BT-01-KAW 04-02-07 17:23

chiar a ieshit misto. mi-am bagat si eu un pic fiara pe zapada........aluneca super.....frigul ne-a dat gata

gratzy7 04-02-07 18:44

eu am fost prima oara si au fost peste 10 pers.Sa intelg ca v ati distrat de minune?Pana vine caldura e cam mult ptr niste tinerei care nu mai pot de nerabdare sa faca ceva liniutze,cerculete si alte d-astea.Deci care e cu mine?

danilox 04-02-07 19:23

a fost frumusel...am si ras un pic... :D ...stim noi de ce si de cine..."prietenii stiu de ce"

siminelsimi 04-02-07 22:18

da , da .. bine zis danilox :))

siminelsimi 04-02-07 22:19

da , da ... bine zis danilox :))

Yonut21 04-02-07 23:01

Sa mai ziceti voi ca nu sunt bune daciile :lol: :lol: :lol:

danilox 04-02-07 23:37

mai mai mai...eu nu am facut nici o referire la cineva...dar na...tu ai fost mai direct ...hi hi :D

raduku_moto 05-02-07 20:03

dacia a rezistat chiar surprinzator de bine si de mult....chiar nu ma asteptam la asa ceva de la o dacie(mai ales ca la fiecare frana de mana parca sareau rotile :) )si oricum...nu a fost K.O....tot e bine...cand va fi urmatoarea intalnire????

HOT 05-02-07 21:08

Cine se pricepe din zona noastra sa vada un montaj scurt de cateva minute la filmarile pe care le-am facut,am prins driftul cu bmw,cu cocobadarel,cu mine,cu dacia cand gonea,.Fac un dvd si vedem cum facem sa il postam aici sa vada toata lumea si ceilalti k la botosanu sunte,m o comunitate 4 tuning care se incheaga.Data viitoare o sa facem o poza de grup una cu masinile noastre aliniate si alte idei.Acum a fost frig dar a iesit super treaba.Singurl lucru de care imi pare rau de crapatura aia la spoiler a lui coco.Dar bine k a fost numai atat.Sa stiti k am incercat sa pun pe site cateva filmulete dar nu merge,sunt prea mari.Simi cand vin la bt iti fac un dvd si il dai la toata lumea .

danilox 05-02-07 22:03

cand vii prin Bt adu filmarea asa cum ai descarcat de pe camera...si fac eu ...scot eu niste fragmente mai importante

HOT 06-02-07 17:54

S-a rezolvat danilox,te sun cand am timp si ajung pe la bt,azi am fost dar nu am avut deloc timp sa stau.
Mie unul chiar mi-a placut de baiatul cu dacia fiindca chiar stia sa foloseasca frana de mana la dacie si in primul rand fiindca frana aia de mana chiar tinea(nu k la majoritatea).Din partea mea toate felicitarile.

HOT 06-02-07 18:27

1 Attachment(s)
ceva invarteli in poligon botosani:D

HOT 06-02-07 18:46

1 Attachment(s)
si o pisica invartindu-se,sa nu faceti comentarii la calitatea imaginii k din 800 mb le-am caut in 8 mb.:idea:

Lucyfer 06-02-07 18:57

Quote:

Originally Posted by cojocariu cezar (Post 734890)
si o pisica invartindu-se,sa nu faceti comentarii la calitatea imaginii k din 800 mb le-am caut in 8 mb.:idea:

da la pisica se poate face comentarii !!??
e super mega zbenga pisica .... moama .. ii criminala .. ;)

HOT 06-02-07 19:15

1 Attachment(s)
Pentru cei mari tari membri 4 tuning din botosani si nu numai:peace:

HOT 06-02-07 19:16

Quote:

Originally Posted by Lucyfer (Post 734914)
da la pisica se poate face comentarii !!??
e super mega zbenga pisica .... moama .. ii criminala .. ;)

Apropos,domnul de ce a lipsit de la intrunire,k doar a stiut,care este motivul,repede.:evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil:

Lucyfer 06-02-07 19:17

Quote:

Originally Posted by cojocariu cezar (Post 734952)
Pentru cei mari tari membri 4 tuning din botosani si nu numai:peace:

copii filmuletzele shi nu le pot deschide chu nimic dejeaba le pui ... ca nu se pot deschide cel putzin eu nu le pot vedea !! ceilaltzi le putetzi vedea ?

Lucyfer 06-02-07 19:19

Quote:

Originally Posted by cojocariu cezar (Post 734955)
Apropos,domnul de ce a lipsit de la intrunire,k doar a stiut,care este motivul,repede.:evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil:

poi .. unu motiv era cha nu imi merje frana de mana al doilea e cha trebea sa ajung in iashi shi .. mi`o tzinut locul gajiu chu pisicutza .. .. il asteptam sa mai vina chu un motor mai mare cum o zis el ..

HOT 06-02-07 19:25

Quote:

Originally Posted by Lucyfer (Post 734956)
copii filmuletzele shi nu le pot deschide chu nimic dejeaba le pui ... ca nu se pot deschide cel putzin eu nu le pot vedea !! ceilaltzi le putetzi vedea ?

Ma tu in calc nu ai decat m player,incearca si tu cu alt program,dude,2mv player par example:D

HOT 06-02-07 19:31

1 Attachment(s)
Si ink ceva de pe acolo,sper k v-a placut:D

ESPinoza 07-02-07 09:31

au facut show baietzi :)

BT-01-KAW 07-02-07 18:46

chiar a fost misto.....cat despre tipul cu dacia chiar s-a descurcat bine.......si sincer ce mai putea sa mai pateasca masina aia ca era cam gata. :) Cezar o sa vreau si eu un dvd daca se poate

Nucuu 09-02-07 16:03

dvd-ul original e in posesia mea ... cine il doreste... sa ma contacteze pe mess la id-ul ionut_nucu.

CT-05-UST 13-03-07 23:40

cat de des se tin intalnirile in botosani ?? ca o sa ajung si eu prin botosani pe 28-29 martie si vreau si eu sa vad cum e pe la voi

CT-05-UST 13-03-07 23:44

pisicutza aia cat e 1.7 d?

claude307 14-03-07 09:29

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 796936)
pisicutza aia cat e 1.7 d?

este asa ceva?
a...m41... scz :P

kiddo 29-08-07 00:01

oare o sa mai vedem zapada ? asa pe nesaturate?

Yonut21 29-08-07 01:12

Quote:

Originally Posted by kiddo (Post 1070030)
oare o sa mai vedem zapada ? asa pe nesaturate?

Asta problema iti faci tu de pe acum? Mai bine vezi-ti de treaba, nu mai redeschide jdemii de topicuri. ;) No offence, dar se vede ca esti disperat dupa posturi.

All times are GMT +2. The time now is 15:27.

- Copyright 2026 4Tuning