![]() |
B-29-bjp
Salut stie cineva ceva legat de un urs cu nr B-29-BJP ca am vazut ca masina e cat de cat aranjata dar acum e la un bosorog si vreau sa o cumpar eu as vrea sa stiu daca o stiti de pe la curse (daca a fost) am vazut ca are un sticker cu Midnight Racers.
Va Multumesc. |
Re: B-29-bjp
1 Attachment(s)
am sa pun o poza cu masina ca poate va aduceti aminte de ea...proprietarul de drept care il stiu eu era un fost baietas caruia iau placut prafurile si s-a facut "praf' masina este acum la un mos (banuiesc ca taicasu)
|
am vazut-o acum cateva luni cand era de vanzare , da de atunci nu mai stiu nimic de ea.dc o vrei neeaparat pe asta ? ca sunt si altele care arata mult mai bine.
|
masina ..o vad mereu pe Ramnicu Valcea ..am vaz ca este vopsita si cu albastru ..adevaru ca masina acu 1 an o alerga prin vitan ..cat vrea pe ea?
|
mai mult de 2000 nu face
|
acum masina este langa mine la un bloc vecin( in zona vitan- rm valcea)...stiu ca masina o alerga baiatu ala care o avea inainte am inteles ca vrea pe ea 50 de mil si ma cam bate gandul sa o iau
intradevar are spoilerele si pragurile vopsite cu albastru |
este alegerea ta...iti dai seama daca o iei ..ca ai de bagat bani in ea ..la cum arat acu ..
|
am vb mai devreme cu propietaru si mi-a dat de inteles ca are probleme cu motoru nu este acealasi din talon si are si itp-u expirat si pana la urma nu cred ca o sa il iau ca m-am uitat mult mai atent pe la el si am vazut cam ce are si e aiurea ca am probleme cu actele...
asta e....mi-a luat ochii culoare si paintul acela care zic io dau destul de bine pe ea chiar mi-a dat sa merg cu ea sa ii fac o proba si merge binisor trage dar nu cum trebuie,se aude marfa toba...dar nu are servo...are directie mecanica...am invartit la covrig de mi-au iesit ochii :)) i-am zis ca o iau numai daca vrea pe ea 1000 de verzi ...sunt dispus sa ii dau atat...am sa va tin la curent. |
Vezi Ca Are Probleme Cu Seriile Din Cate Stiu Eu Ai Grija
|
poti te rog sa imi zici mai exact...te rog...daca stii ceva mai multe
|
din cate stiu a fost a unui baiat care a avut si atelier de vovsit auto si el ia facut tribalu ala stiu ca a vanduto de ceva timp si acum are tot un urs cu nr B..MAE din cate am auzit atunci avea probleme la serii nu stiu exact sati spun ce dar vezi si tu fai o verificare mai calumea george parca il chema pe fostu proprietar am fost si eu interesat de ea atunci si cand am auzit de acte am renuntat ZIMI SI TU CE AI AFLAT TU DE EA PANA ACUM bafta
|
pana acum stiu ca a fost la un baiat pe nume alin care se ducea cu ea la curse si mai stiu ca are alt motor decat in talon...in talon are un motor de 2.0 iar pe ea e acum unul de 1.8...asta e tot ce stiu
|
cazan ce naiba sa mai zic,daka chiar esti interesat duo la verificat calumea sa nu cumperi un cotet de gaini,si iti dai seama ca daka o iei tre sa bagi 2000 in ea sa o faci cat de cat decenta nu ?bafta
|
thanks ;)..
|
acum vreo 2 ani a fost lovita in fata destul de tare din cate imi aduc aminte si a stat ceva timp in fata unui magazin de dezmembrari de la MIhai Bravu.Masina e o cazatura, nu are linie, are 8 nuante de perla pe ea, e ruginita pe dedesupt destul de tare si io zic k nu merita sa iei asa un cazan.A fost frumoasa masina acum vreo 6 ani dar acum ....nu merita nici sa o iei pe degeaba.Gaseste-ti alt urs DREPT si dak ai o baza buna ti-l faci u cum vrei
|
Masina e umblata la serii...........
NU TE BAGA.!!! |
va multumesc tuturor pt informatii...
|
am vrut si eu sa compar masina asta /...da m-am razgandit...are calculatorul de bord ars...mai nou a fost lovita in fata,a reparat-o....il cunosc pe tip..sta langa blocu meu
|
stiu a lovit-o un tovaras care isi luase permisu de 2 zile
in ce bloc stai??? il stii pe leonard??? |
UITATI AICI UN FILMULET CU BJP IN PERIOADA CIND SE AFLA IN TOATE FACULTATILE MINTALE https://www.4tuning.ro/gal/displayima...lbum=79&pos=65 ASA CA LASO BALTA CU MASINA ASTA SI CAUTA ALCEVA CHIAR DACA PRETUL EI ESTE CONVENABIL NU MERITA ESTE MULT PREA DISTRUSA ACUM ,ESTE PRAFFF
|
asa e fighetz...noi stim ce a fost masina aia si ce a putut...ce facea marius cu ea la mine in spate...era forta la viata ei...apropo,care mai e viata ta ?cand vii acasa?)
|
stiu si eu cum a fost masina aia la viata ei...pacat de ea... zi golan mai exact in ce bloc stai si de care marius e vorba...de baranga??
|
nu vere nu e nici un baranga...vad ca ne abatem de la topic...aici este vb despre masina asta nu despre unde stau eu...daca mai aveci ceva de postat postati despre masina...sorry de offtopic
|
da ms....scz de offtopic
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning