![]() |
greutati jante
Stiti sa fie pe undeva pe net (sau in alta parte) disponibil un tabel cu modele si versiuni de jante aliaj after market (si chiar si jantele furnizate stock de unii producatori de masini) respectiv greutatile lor?
|
Re: greutati jante
hmmm........ poi greutatile aproximative sunt specificate cam la toti producatorii....... dar totusi. la ce iti trebuie ? crezi k =te afecteaza prea tare greutatea lor ??
cat pot sa iti dea in plus niste jante mai grele ? 4-5 kg |
|
Quote:
4-5kg ce? O janta de aliaj obisnuita are cam 11-12kg la 17". 4-5kg poate are una de cart de 8". |
Quote:
|
sper sa gasesti aici : http://wheelweights.net
|
Da!!! thanks!
Am cautat pe google vreo juma' de ora, nu a ajuns link-ul asta in paginile cu rezultatele cautarii deloc! |
Quote:
Alea sint in general jante estetice, iar tu ai nevoie de racing care sint alta treaba,alte materiale ,alta tehnologie de fabricatie si in consecinta alti bani. Sint si jante de 4-5 kg (unele chiar din fibra carbon). |
Incearca OZ superleggera, sant cele mai usoare din jantele de aliaj ''estetice''.Cel putin asa erau acum un an, cand si eu cautam amanuntul asta.Vezi ca sant destul de casante in schimb.
|
Multumesc cerului ca am dat peste threadul asta si peste Pankrator cu link-ul lui "de milioane". Exact ce-mi trebuia si exact cind imi trebuia.
Multumesc inca o data! |
:)
Sunt si eu in cautare de jante mai usoare si asa am dat de siteul ala. In afara de OZ superleggera mai exista ceva care se gaseste si la noi la perturi rezonabile?(bineinteles sa fie lightweight). |
atentie, sant casante superleggera, personal as opta pentru grandturismo
|
Adica daca eu am jante pe 18 care cantaresc 14 kg una e ok? Din cate stiu Superlegera pe 18 cantareste 8,5 kg.
|
care e diferenta intre Superlegera si Ultraleggera ?
|
intra si tu pe site-ul lor...
|
nu ma gandeam ca poate ai o parere despre ele sincer adica sunt tot usoare si eram curios daca sunt tot problematice ca super...
|
eu nu am avut pe masina nici una din ele,informatiile le am de la persoane care au avut, si de la un dealer oz.toti ziceau acelasi lucru.
|
pai da asta ma gandeam si eu daca stii ceva de ultra.. acum sunt la capitolu jante si nu stiu ce sa imi iau... eu unu aveam o parere buna de ultra dar nu am auzit nimic de la nici un posesor asa ca eram curios daca tu stii ceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning