Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   My Mk5 Black Coupe. (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/323993-my-mk5-black-coupe.html)

iulianr26 18-06-12 18:50

My Mk5 Black Coupe.

3 Attachment(s)
Salut la toata lumea!!!! Vreau sa-mi prezint si eu bolidul meu . Mk5 1.4 2005 .
Avand in vedere ca toate masinile care le-am avut nu au scapat nemodificate sigur golful va avea o soarta similara. Foarte important pt inceput e sa ai viziunea cum vrei sa arate la sfarsit. Atasez o poza cum vreau sa arate la final.
PLANURI-
1-Am luat jante pe 18 baracauda care se vor polisha si vor avea interiorul galben daca digera sotia respectiva culoare.... cele de pe masina sunt de vanzare sunt pe 16 bridgestone anvelope etc....
2-Bara fata jetta gti care o gasesc la pret ok...
3-Fusta spate si evacuare R32
4-Faruri lupa si stopuri R32.
5-Praguri

iulianr26 18-06-12 19:03

Re: My Mk5 Black Coupe.

3 Attachment(s)
Poze cu fostele ... erau cam stock cand le-am luat :)

iulianr26 18-06-12 19:14

4 Attachment(s)
Poze cum vreau bara spate . Am gasit sa o fac din fibra la 350 ron. Si cu rotile inainte de vopsit si polish.
Am de ales sa o las neagra ...
Ori sa o colantez alb si sa las plafonul si oglinzile negre.... vedem . Nevoie de $$$$

kitz` 18-06-12 19:39

bafta cu masina

ionutblv 18-06-12 20:03

cati HP are motorasul?

bafta la modificari!

iulianr26 18-06-12 20:45

Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 5070681)
bafta cu masina

Merci!!! Sper sa iasa frumos ....

iulianr26 18-06-12 20:46

Quote:

Originally Posted by ionutblv (Post 5070715)
cati HP are motorasul?

bafta la modificari!

75 cp . Nu am luat-o pentru ponei reising:P. Merci!!!! sper sa iasa frumoasa si asta.

ionutblv 18-06-12 21:02

:((

poi cu rotile pe 18 crezi ca poti s-o urnesti din loc?

eu am avut pe 16 si mi se pareau grele :rolleyes2

cat te-a ajuns?

iulianr26 18-06-12 21:23

Quote:

Originally Posted by ionutblv (Post 5070784)
:((

poi cu rotile pe 18 crezi ca poti s-o urnesti din loc?

eu am avut pe 16 si mi se pareau grele :rolleyes2

cat te-a ajuns?

9kg/buc . Merge. 4500 euro:)

rotaru 18-06-12 21:37

Frumos ce vrei sa faci la masina dar nu prea se merita pe motoru asta..
Dar na important e sa iti placa tie dar la ce vrei sa faci sigur o sa iasa ceva frumos. bafta cu proiectu.

iulianr26 18-06-12 21:41

Merge ok pt 1.4 .... Am avut 226 cp in Buc si degeaba.... Nu investesc mult in estetica. In comparatie cu kiturile dedicate pt mk5. Si iese frumos zic eu Low and slow.

Eugen_TL 18-06-12 22:27

sa-l stapanesti sanatos...dar cum de ai dat seatul, tu care erai indragostit de fsss pe un 1.4 ? dc n-ai ales un 1.9tdi..aveai si cp si consum
Cel putin eu ti-o dau grav acum :lol:

Eu unul cam injur cand sunt incarcat si tre sa fac o depasire la drum lung.. 130cp ar fi super pt mine 8)

nonic 18-06-12 22:34

Sa o stapanesti sanatos si sa invarti rotile alea multi km fara probleme!
Astept modificarile, sunt convins ca o sa iasa ceva frumos ;).

iulianr26 19-06-12 09:02

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 5070951)
sa-l stapanesti sanatos...dar cum de ai dat seatul, tu care erai indragostit de fsss pe un 1.4 ? dc n-ai ales un 1.9tdi..aveai si cp si consum
Cel putin eu ti-o dau grav acum :lol:

Eu unul cam injur cand sunt incarcat si tre sa fac o depasire la drum lung.. 130cp ar fi super pt mine 8)

L-am dat ca am casa in renovare am luat golful si mi-au ramas 1 mie eur. Are o cutie de viteze etajata chiar ok, sunt multumit de el. Varul meu are focus tdci are 8 pe oras si eu 7.8 asa ca..... Daca vreau ceva mai ieftin la consum bag gpl . Dar diesel never.... Am avut unul si mi-a ajuns.
Sper sa iasa frumos si asta:)
Ne dam cand avem ocazia:)

iulianr26 19-06-12 09:03

Quote:

Originally Posted by nonic (Post 5070959)
Sa o stapanesti sanatos si sa invarti rotile alea multi km fara probleme!
Astept modificarile, sunt convins ca o sa iasa ceva frumos ;).

Cu rotie am rezolvat-o .... Ala a fost greul. Daca ai gust sigur iese ceva frumos.
Merci! Marfa rau noile faruri!!!

=Virus= 19-06-12 13:42

Quote:

Originally Posted by iulianr26 (Post 5071215)
Varul meu are focus tdci are 8 pe oras si eu 7.8 asa ca.....

Si marmota ce facea? Te impingea ca sa ai consumul asta?

iulianr26 19-06-12 17:14

Poza daca iti fac sa vezi consumul in oras mai gasesti scuza? Sa stiu ce postez sa fiu pregatit cu demonstratie. De cand sunt eu pe 4t si in cate posturi am scris nu cred sa fi aberat ceva. Dar ma rog nu pot sa te contrazic.... nici nu te cunosc.

=Virus= 19-06-12 22:29

Imtamplarea face sa am un cunoscut cu golf V de 1.4 luat de nou si sub 10 in oras nu are consum.. Este un motor slab care se chinuie sa traga caroseria. Daca tu ai dat o masina puternica pe asta si acum incerci sa te consolezi cu ideea consumului e o treaba, dar sa incerci sa ne convingi si pe noi este altceva. Mitul motorului mic si slab care consuma putin a trecut de mult timp. Iti iei motor mic si slab cand nu ai bani de altceva (exemplu: Octavia 2 facelift 1.8 TSI 9-9,5 in acelasi oras cu golful V de 1.4 care consuma minim 10). Poza cu consumul nu e elocventa, deoarece poti poza ce iti convine cand e momentul oportun.
Vroiam sa te intreb cu rotile, ce spui tu ca are 9 kg, ca nu prea se intelege.

J.D 20-06-12 01:07

Ce-ai facut bre? :p Sa o stapanesti sanatos! De fiecare cand ne intalnim ai alta masina. :))

iulianr26 20-06-12 08:05

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 5072249)
Imtamplarea face sa am un cunoscut cu golf V de 1.4 luat de nou si sub 10 in oras nu are consum.. Este un motor slab care se chinuie sa traga caroseria. Daca tu ai dat o masina puternica pe asta si acum incerci sa te consolezi cu ideea consumului e o treaba, dar sa incerci sa ne convingi si pe noi este altceva. Mitul motorului mic si slab care consuma putin a trecut de mult timp. Iti iei motor mic si slab cand nu ai bani de altceva (exemplu: Octavia 2 facelift 1.8 TSI 9-9,5 in acelasi oras cu golful V de 1.4 care consuma minim 10). Poza cu consumul nu e elocventa, deoarece poti poza ce iti convine cand e momentul oportun.
Vroiam sa te intreb cu rotile, ce spui tu ca are 9 kg, ca nu prea se intelege.

9kg inseamna greutatea (mărime fizică scalară care exprimă greutatea unității de volum (g/cm3) a min. respective și se notează cu kg)
Cu tine chiar nu are rost sa continui . Am facut poza la consum evident 7.9 dar se pare ca nu se va termina disutia asta cum am si precizat mai sus.

iulianr26 20-06-12 08:05

Quote:

Originally Posted by J.D (Post 5072465)
Ce-ai facut bre? :p Sa o stapanesti sanatos! De fiecare cand ne intalnim ai alta masina. :))

Tu vorbesti :) Merci !!! Hai ca iese calumea si asta.:D

ag22tur 20-06-12 08:15

Multa bafta cu masina. Trebuie sa iei in considerare ca jantele pe 18 cam cer coborarea masinii putin pentru un efect complet. Macar niste arcuri sport.
Legat de consum 7.9 e rezonabil si plauzibil. Daca vrei si intelegi cat de cat cum merge un motor poti sa scoti comnsum bun si cu motoare subdimensionate. Cu 1.9 al meu pot sa scot si 6.x dar si 8-9 in funtie de cat ma mananca piciorul.
Bafta in tot ce ti-ai propus cu masina.

iulianr26 20-06-12 08:31

Quote:

Originally Posted by ag22tur (Post 5072610)
Multa bafta cu masina. Trebuie sa iei in considerare ca jantele pe 18 cam cer coborarea masinii putin pentru un efect complet. Macar niste arcuri sport.
Legat de consum 7.9 e rezonabil si plauzibil. Daca vrei si intelegi cat de cat cum merge un motor poti sa scoti comnsum bun si cu motoare subdimensionate. Cu 1.9 al meu pot sa scot si 6.x dar si 8-9 in funtie de cat ma mananca piciorul.
Bafta in tot ce ti-ai propus cu masina.

Merci . Sigur dau cu flexu'-n ea :P
Am vazut golful tau parcat pe bulevardul unirii acum ceva timp . Cum pot da rh-urile pe el ...... Arata super! Cat despre consum .... mai mult decat ok . Am realizat ca in oras nu ai nevoie de mai mult.

AirrideSystemsRomania 20-06-12 08:44

Bafta multa in ceea ce ti-ai propus ! Masina are un mare potential...

iulianr26 20-06-12 09:04

Quote:

Originally Posted by AirrideSystemsRomania (Post 5072643)
Bafta multa in ceea ce ti-ai propus ! Masina are un mare potential...

$$$$$ :) Merci!!!!

=Virus= 20-06-12 10:06

Quote:

Originally Posted by iulianr26 (Post 5072602)
9kg inseamna greutatea (mărime fizică scalară care exprimă greutatea unității de volum (g/cm3) a min. respective și se notează cu kg)
Cu tine chiar nu are rost sa continui . Am facut poza la consum evident 7.9 dar se pare ca nu se va termina disutia asta cum am si precizat mai sus.

Extraordinar, nu mi-am inchipuit ca asta inseamna greutatea :lol:
De fapt:
GREUTÁTE, greutăți, s. f. I. 1. Apăsare pe care o exercită un corp asupra unei suprafețe (orizontale) pe care se sprijină; însușirea unui corp de a fi greu; forță care se exercită asupra unui corp sau cu care un corp este atras de pământ; greime.
Si ghici, se masoara in NEWTON :lol:

Ce spui tu aici este masa.. fizica de a saptea :rolleyes2

Revenind, "greutatea" de 9 kg la o janta pe 18 o gasesti la Oz ultraleggera.
Stii pentru ce sunt renumite? Pentru ca sunt usoare. Esti sigur ca jantele tale pe pe 18 au doar 9 kg? Sau e la fel ca si cu consumul care la inceput era 7,8 acum a devenit 7,9 si incet in ritmul asta ajungi la 9,9 :lol:

LE: uitasem, o mica completare: in camp gravitational, adica cum traim noi, greutatea e vector, nu scalar.

iulianr26 20-06-12 10:20

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 5072773)
Extraordinar, nu mi-am inchipuit ca asta inseamna greutatea :lol:
De fapt:
GREUTÁTE, greutăți, s. f. I. 1. Apăsare pe care o exercită un corp asupra unei suprafețe (orizontale) pe care se sprijină; însușirea unui corp de a fi greu; forță care se exercită asupra unui corp sau cu care un corp este atras de pământ; greime.
Si ghici, se masoara in NEWTON :lol:

Ce spui tu aici este masa.. fizica de a saptea :rolleyes2

Revenind, "greutatea" de 9 kg la o janta pe 18 o gasesti la Oz ultraleggera.
Stii pentru ce sunt renumite? Pentru ca sunt usoare. Esti sigur ca jantele tale pe pe 18 au doar 9 kg? Sau e la fel ca si cu consumul care la inceput era 7,8 acum a devenit 7,9 si incet in ritmul asta ajungi la 9,9 :lol:

Am dat o definitie mai simpla la intrebarea ta.
Concluzie: Cantarul de la firma (expediaza zilnic cu Nemo) minte.
Eu la fel pt ca am facut poza cu 7.9 in loc de 7.8 .
Eu m-am saturat de OTV. Am avut deschise 4 threaturi pana acum si nu am am fost Virusat pana acum la nici unul ditre ele . Se pare ca nu folosesc un antivirus suficient de bun. Oricum tu ai ultimul cuvant ...... Esti piesa , imi pare rau ca nu am reusit sa mint tot forumul ... Am fost dat de gol.

=Virus= 20-06-12 10:29

Nu ai de ce sa te superi pe mine.
Incearca sa oferi date corecte, nu rotunjite dupa bunul plac. Poate ca 99% din forumul asta inseamna, low, slow si buze polishate la jante, dar mai sunt si 1% care gandesc.
Si nu e cazul sa folosesti subtilitati ca virusat si antivirus.

In alta ordine de idei masina este okey. Daca nu ai probleme mari cu vopseaua mai bine revopsesti unul - doua elemente decat sa o foliezi, eventual un polish profi la toata masina. Ofera-i o revizie completa adica inclusiv distributie si pompa de apa iar la iarna ai grija cand deschizi portierele.

iulianr26 20-06-12 10:57

Nu e corect sa se invarta pamantul in jurul axei tale si 99 % din forum sa fie catalogat de tine ca ''nu gandesc'' . Cum ai vrea tu sa fie forumul 99% sa aibe 800 de cai? Eu am avut masini din toata gama si 220 cp si 82 si 115 audi coupe quattro . Asta e roata e rotunda nu poti sa ai coada sus tot timpul....
Colantul e o idee pentru look-ul similar cu golful alb din primul post. Nu am prob cu vopseaua. Revizie am facut am schimbat tot pana si ulei la cutie. Distributia e facuta si pompa schimbata.

=Virus= 20-06-12 11:26

1 Attachment(s)
Nu am spus ca nu gandesc, dar exista diferente in gandire. Pentru unii (multi) de pe forum exista doar aspectul masinii iar altii "se uita" si la partea practica. Pentru prima categorie daca ai niste poze in care masina arata pe gustul lor altceva nu mai conteaza.. spre deosebire de pragmatici.

Mie personal imi place mai mult cum arata negru, am vazut golf V R32 negru si de asemenea mi-a placut foarte mult. Poate ar fi bine sa cauti si niste faruri cu lupa de GTI pe fundal negru, cred ca ar schimba mult in bine aspectul, iar stopurile sa le faci ca la R32, adica cu o tenta fumurie iar cercurile sa le lasi asa cum sunt. Sau de ce nu stopuri oem de golf V cu leduri care sunt deja cu tenta fumurie.
Daca ai climatronic si daca iti place poti monta partea de reglaj de la golf 6.
Exista pe alt forum . ro unde ai prezentat seatul ca masina de calitate nemteasca sau ceva asemanator, niste golf V negre destul de interesante insa oamenii nu isi bat capul sa le posteze aici.

Le: la stopurile astea faceam referire:

iulianr26 20-06-12 14:34

Diferente in gandire pot aparea si din cauza varstei. Nu toti gandim ca la 25 de ani ..... Merci de sfaturi . Stopurile sunt super dar nu se prea gasesc.
https://forum.4tuning.ro/609-exterioa...ml#post5063121
Le fac asa pt inceput. Si fusta spate tot la ei o fac si ma costa 400ron cu totul.

ovidiu89 20-06-12 14:55

Nu e mai ok o fusta de r32 oem decat din fibra?

iulianr26 20-06-12 15:19

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 5073110)
Nu e mai ok o fusta de r32 oem decat din fibra?

Oem nici macar nu se aliniaza bine la clipsuri si mai e si ro gramada de bani. Am un prieten cu GTI B 300 cai el mi-a recomandat sa nu cumpar oem .

ag22tur 20-06-12 20:27

Stopurile poti sa le faci singur cu putina indemanare si cost totat ~30-35lei (pana in 30lei spray lac smoked de la dupli-color, si pana in 5 lei o banda de hartie pentru izolat) eu asa le-am facut. Avantajul e ca poti sa le faci cat de inchise/deschise vrei si tin mai mult decat folia care se poate dezlipi daca nu e pusa bine. Dezavantajul e ca daca nu dai cum trebuie poate face picaturi, dar o iei de la capat.:D
Legat de fuste: alea oem (GTI/R32) nu se aliniaza pentru ca si jumatatea de sus a barii e altfel la gti si r32, chiar daca nu pare. In schimb o fusta R32 replica(Aftermarket) se aliniaza destul de bine(am vazut). Decizia e a ta. Bafta.

=Virus= 21-06-12 00:08

Cred ca asta e codul pentru stopuri: 1K0052204.
Eu am gasit cu 350 e setul.

iulianr26 21-06-12 07:59

Si astea merg . Vedem . Greul a trecut adica rotile . Mai am bara fata,fusta si praguri. La final stopuri/faruri
http://www.ebay.com/itm/TINTED-SMOKE...67268e&vxp=mtr

Eugen_TL 21-06-12 13:12

Eu zic sa le dai dracului de bari/bare si sa pui rotile + air ride sau arcuri -4-5cm.... :lol:

iulianr26 21-06-12 14:07

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 5074315)
Eu zic sa le dai dracului de bari/bare si sa pui rotile + air ride sau arcuri -4-5cm.... :lol:

Le am deja dar nu am timp sa le polishez si sa le vopsesc negru interiorul. Mai dureaza un pic. Daca aveam bani de air ride o dadeam si imi luam altceva.... E de viitor. Tentant si air ride dar costa ceva$$$.

ionutblv 21-06-12 17:54

Bre, dar cautai duster sau x3 ca mi-am adus aminte :-P

iulianr26 21-06-12 18:06

Quote:

Originally Posted by ionutblv (Post 5074634)
Bre, dar cautai duster sau x3 ca mi-am adus aminte :-P

S-a schimbat schimbarea... Am luat copliu asta de golf :P Ma apuc de el ce sa facem... :)

All times are GMT +2. The time now is 19:34.

- Copyright 2026 4Tuning