Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico BH-81-SLY (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/32359-tico-bh-81-sly.html)

Most_Wanted 02-02-07 23:12

Tico BH-81-SLY

4 Attachment(s)
banuiesc ca unii stiti masinuta aceasta ....acum amsina va lua o forma noua un paint nou ...va disparea ice age ..va primi si un lambo dors .....capota sar putea sa o taiem in doua sa se deschida totu diferit la ea ..si portbagajul ...dar deocamdata raman doar usile ....
pareri

Andrey` 02-02-07 23:36

Re: Tico BH-81-SLY

super tare frate :D cred ca e cel mai tunnat tico din toata tara :) bafta in continuare cu proiectul :)

Most_Wanted 03-02-07 00:05

azi am reusit sa inaintam ...am imbrxcat scaunele in material ...tigrat alb ....si am reusit sa facem claxonul .....ca draq azi am fost prin oras si incercam si noi sa claxonam dupa fetite si nu avaeam claxon ...si neam enervat ...

Loukas 03-02-07 01:02

salutare si felicitari pentru achizitie. Am vazut-o si eu pe la show-urile de pe la noi. Am vazut-o in mai multe etape. sincer , partea frontala nu e deloc pe gustul meu. In rest , alte jante mai speciale ca astea is cam pe toate matizurile , deja au devenit o banalitate....si in rest bafta la proiect. Acuma fiecare cu gusturile lui.

Most_Wanted 03-02-07 01:06

masina nu e amea e a unui prieten lucram impreuna ...si mai lucram si la a lui ...eu i-am zis de jante dar omu nu vreaa....ce sa ii fac ...nu pot sa te caci in gustu omului

tavisor 03-02-07 12:54

Unde e masian acuma in oradea sau in constanta?
Nu am mai vazuto de ceva vreme prin oradea.

BGD_NNE 03-02-07 22:32

E prima oara knd o vad si sincer nu am cuvinte .MUlt prea tare , succes in ceea ce vretzi voi sa ii facetzi si asteptam dovezi :P

Most_Wanted 04-02-07 12:16

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 728930)
Unde e masian acuma in oradea sau in constanta?
Nu am mai vazuto de ceva vreme prin oradea.

masina e in oradea acum .......

Pastiluta 04-02-07 12:37

:lol: Pot as spun k masina este superba :lol: Oricum TICO :lol:

DolusD 04-02-07 13:57

wow , e super tare masina , am mai vazut tico tunat dar asta e bestial , bafta in continuare !

Vialy 04-02-07 14:21

Sincer vreau sa spun si eu parerea mea !
1.Felicit pe posesor pt ca a incercat ceva nou .. si uimitor pt un tico !
2.Dar daca stai sa analizezi fiecare lucru de pe masina .. iti poti da seama ca se pierde o anumita linie !

Adica , desenele alea sunt Hilare, spoilaru pe fatza parca nu ii sta pe tico , jantele se gasesc peste tot, TICO e o masina mica si patratoasa ... , iar in interior e misto dar parca pare un patut de copil mic cu toate jucariile posibile insirate !

PAREREA MEA ... ca putea sa-l faca mult mai tare daca nu se aglomera cu atatea lucruri inutile! " de ex. suporturile de telefon de pe stalpul stanga al soferului"

REPET imi place masina ... dar se putea si mai bine ! acum fiecare cu gusturile lui !

Most_Wanted 04-02-07 14:58

nu poti sa te caci in gustul omului .....dupa cum am zis ...masina va capata un nou paint ....nu va mai fii ice age ....jantele nu vrea baiatu sa le shimbe ....plus ca acum facem si evazarile la aripi ..daca am pune alte jante riscul e sa atiga la fiecare gropita ....daca el vrea asa .....asa face ..oricum nu mai e tico ca asta....

Most_Wanted 04-02-07 15:02

3 Attachment(s)
un proiect virtual facut in 5 minute ...cam asa ar trebuii sa iasa

solo24 04-02-07 15:57

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 730530)
un proiect virtual facut in 5 minute ...cam asa ar trebuii sa iasa

tovarase respect pt masina in c stadiu vreti sa o aduceti
ar fi una dintre cela mai tunate masinutze
felicitari tot respectu pt munca

Laure2fast 04-02-07 16:34

eleronu ala nu prea are ce cauta acolo..in rest super mashinutza..bafta in continuare

Most_Wanted 04-02-07 19:36

Noi enam gandit sa facem ca totu sa se deschida diferit...usi fata lambo spate butelfry ...prtbagaj(inca ne gandim) capota in 2 de la jumate ......decamdata ramnem decat la usi ..spatele e facut ...urmeaza fata ....zilele astea e gata si fata.....dar pt capota si portbagaj inca nu sunt bani ....

Most_Wanted 05-02-07 19:45

8 Attachment(s)
am mai pus cateva poze cam cu ce am mai facut la el am incercat sa pun si un fimlmuletz ca sa vedeti ce zgomot scoate ..dar vad ca nu am reusit sa il bag .......

Laure2fast 05-02-07 23:59

se vede si o butelie de nos pe acolo :lol: marfa

quick_5hifter 06-02-07 00:54

am zis si repet, s-au bagat multi bani in masina, dar pe langa lucrurile frumoase pe care le prezinta (spoilerul spate, tobele, aranjamentul subwooferelor etc.) nu poti sa nu dai cu ochii de elemente de kitsch...spoilerul fata e o inspiratie nereusita dupa rieger (bora/golf), butelia aia de nos e de fapt un extinctor...animalutele de asemenea mi se par aiurea intr-o masina, si nu in ultimul rand faptul ca masina are in fiecare an alt motiv zoo (the furious lion, the polar car...) -> asta denota personalitatea fluctuanta a proprietarului (nu ca ar avea relevanta in vreun fel...ideea e ca masina ar fi mai apreciata fara animale in&out)

in afara de asta, respect pentru ca faptul ca investeste intr-o cutie de chibrituri si ... multa bafta cu proiectele, baieti! aveti mult de munca la ajustari si reglari ;)

Most_Wanted, cat va costa lambo doors pe fata si cum le-ati facut pe cele pe spate? (pm daca se poate)

Gabi 06-02-07 01:01

Am vazut masina live in vara lui 2006, in Oradea. Singurl lucru care mi-a placut (si inca imi place) de pe masina a fost volanul!

Vialy 06-02-07 02:07

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 733720)
Am vazut masina live in vara lui 2006, in Oradea. Singurl lucru care mi-a placut (si inca imi place) de pe masina a fost volanul!

ala a fost singuru lucru care ti-a placut ? =)) =)) !
de ce esti rau ... ca are si multe lucruri frumoase ! evacuarea , subwooferu ... si cam atat :|
Volanu a fost decupat sau asa l-a cumparat ? Butoanele alea 2 mici rosii fac ceva ?

Gabi 06-02-07 02:12

Quote:

Originally Posted by Vialy (Post 733768)
ala a fost singuru lucru care ti-a placut ? =)) =)) !
de ce esti rau ... ca are si multe lucruri frumoase ! evacuarea , subwooferu ... si cam atat :|
Volanu a fost decupat sau asa l-a cumparat ? Butoanele alea 2 mici rosii fac ceva ?

Nu sunt rau. Nu am nimic cu omu'; daca el e vrut s-o faca asa si i-a placut, e treaba lui. Respectul pentru munca si banii investiti oricum il are. Aaa... si pentru ca-i baiat valabil, desigur ! :wink:

Vialy 06-02-07 02:17

Si eu m-am intalnit cu proprietarul sau cu fostul proprietar si l-am felicitat in multe randuri pt ca e CEVA NOU ! nu am mai vazut si ne-a demonstrat ca se poate , dar acum dupa o experienta acumulata , pot spune ca analizand la rece sunt multe lucruri ne-la-locul lor !

Bafta baieti cu masina sa o faceti asa cum doriti ... chiar daca o sa mai critic putin acolo unde nu-mi place , macar sunt sincer si va spun fara pic de rautate sau stiu eu !
Totusi imi plac spoilarele ca sunt finisate destul de bine ;) !

Dupa mine as dori sa fie sute de tico tunate in romania !

Most_Wanted 06-02-07 18:58

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 733715)
am zis si repet, s-au bagat multi bani in masina, dar pe langa lucrurile frumoase pe care le prezinta (spoilerul spate, tobele, aranjamentul subwooferelor etc.) nu poti sa nu dai cu ochii de elemente de kitsch...spoilerul fata e o inspiratie nereusita dupa rieger (bora/golf), butelia aia de nos e de fapt un extinctor...animalutele de asemenea mi se par aiurea intr-o masina, si nu in ultimul rand faptul ca masina are in fiecare an alt motiv zoo (the furious lion, the polar car...) -> asta denota personalitatea fluctuanta a proprietarului (nu ca ar avea relevanta in vreun fel...ideea e ca masina ar fi mai apreciata fara animale in&out)

in afara de asta, respect pentru ca faptul ca investeste intr-o cutie de chibrituri si ... multa bafta cu proiectele, baieti! aveti mult de munca la ajustari si reglari ;)

Most_Wanted, cat va costa lambo doors pe fata si cum le-ati facut pe cele pe spate? (pm daca se poate)

din cate stiu eu tipu asta de bara e facut cu 2 luni de zile inainte de a aprea pt golf si bora......eu iti spun ca am vazut asta vara in constanta stilul asta pe un audi a 4 portocaliu poate ca i stii ....dar asta nu cred ca inseamna kitch (intrun fel e ca e copiat...dar repet stiuca e facut inainte de a aparea la rieger acum ca o fii asa nush eu asa am auzit ) ...insa la noi cuvantu kitch parerea mea e ca a deviat putin ...kitch pt mine inseamna daciile alea pline de porcarii si dungi ......mai cum am mai ziso e un tuning de show ...plin ......
usile sunt facute simplu ....2 balamale ......un amortizor de 600N......sistemu de inchidere este mutat jos .....nar fi prea greu ....
acum vrea sa schimbe si jantele ..d.ar ..nu sunt bani .....
Volanu este decupat....

Ionutz maniacu 06-02-07 19:19

Misto masina dar la capitolul motorizare cum sta?E ceva mai vioi decat un Ticozaur normal sau e stock???

Gabi 06-02-07 19:26

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 734917)
din cate stiu eu tipu asta de bara e facut cu 2 luni de zile inainte de a aprea pt golf si bora...... [...]

In iunie 2006, Ticou' lui Schulli avea tot spoileru' vechi, pe cand Bora avea deja de ceva vreme spoileru' pus pe masina.

quick_5hifter 07-02-07 00:25

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 734917)
din cate stiu eu tipu asta de bara e facut cu 2 luni de zile inainte de a aprea pt golf si bora......eu iti spun ca am vazut asta vara in constanta stilul asta pe un audi a 4 portocaliu poate ca i stii ....dar asta nu cred ca inseamna kitch (intrun fel e ca e copiat...dar repet stiuca e facut inainte de a aparea la rieger acum ca o fii asa nush eu asa am auzit ) ...insa la noi cuvantu kitch parerea mea e ca a deviat putin ...kitch pt mine inseamna daciile alea pline de porcarii si dungi ......mai cum am mai ziso e un tuning de show ...plin ......
usile sunt facute simplu ....2 balamale ......un amortizor de 600N......sistemu de inchidere este mutat jos .....nar fi prea greu ....
acum vrea sa schimbe si jantele ..d.ar ..nu sunt bani .....
Volanu este decupat....

nu m-am referit ca bara ar fi kitsch...am zis mai intai ca are cateva elemente de kitsch, dupa care am mentionat ca nu-mi place bara (si ca sa nu fie cu suparare: nici aia de rieger nu-mi place)

n-am zis ca masina e facuta toata kitsch, dar daca tot a investit, e pacat sa imbine uratul cu frumosul...si la unele aspecte, orice ai zice, nu mai tine de gusturi

per total, am zis ce nu-mi place, in schimb apreciez ce e frumos...si va sustin, ca doar si eu am tico :D

BGD_NNE 07-02-07 21:57

Sa zicem ca nu is innebunit dupa mashina insa am tot respectu l pt voi care baga-tzi bani in ea si va chinuitzi sa facetzi ceva special , pt k trebe sa recunoastem ca e ceva special chiar daca sunt unele defecte(in functie de gusturi).Succes in continuare

Teroarea 10-02-07 13:07

frumusica dar necesita o groaza de finisaje

Most_Wanted 12-02-07 23:40

9 Attachment(s)
LAMBO DORS ...primul tico cu lambo ......frumos nuh ...mai avem putin de lucru la el .....acum asteptam sa ne vina niste telescoape pt el ....
ce bine ii sta nuh?
am avut cateva probelmute cu el dar am cam ajuns la final .....

cinea intreba de motor '...nu as putea zice ca e chiar cumintel........evacuarea schibata total dubla BORLA.....

sa lasam pozele sa vorbeasca :D :twisted:

quick_5hifter 13-02-07 00:07

no comment! cu asta ati dat lovitura! astept sa ii dati de cap complet cu ajustarile, cu siguranta ma veti avea de client!

chip nu are cum sa aiba pe motorul de tico....poate doar sa fie de matiz motorul, sau de spark.

oricum...m-ati dat gata, ce mai...visul meu (de fapt visul tuturor) vi s-a implinit voua! felicitari!

tavisor 13-02-07 07:34

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 746600)
LAMBO DORS ...primul tico cu lambo ......frumos nuh ...mai avem putin de lucru la el .....acum asteptam sa ne vina niste telescoape pt el ....
ce bine ii sta nuh?
am avut cateva probelmute cu el dar am cam ajuns la final .....

cinea intreba de motor '...nu as putea zice ca e chiar cumintel....are un cip ....evacuarea schibata total dubla BORLA.....

sa lasam pozele sa vorbeasca :D :twisted:

voi face-ti avion din tico,ne-au inebunit filmele cu tokio drift))))))))))
e bine ca ideile voastre le pune-ti si in practica succes in continuare

tico_rs 13-02-07 09:41

Dupa cum se vede in poza "tigaia" de la carburator, chip are poate doar in mp3 player :D

Most_Wanted 13-02-07 17:53

E motor de MATIZ ;)...are cip si ce uitasem sa zic e ca are axa cu came schimbata ....plm eu asa stiu chiar nici nu prea ma interesat ...eu lam intrebat pe propietar si asa zice ...
quick 5hifter zilele astea vin in constanta ....poate ne intalnim la un suc pt cateva discutii ...

tico_rs 13-02-07 18:01

In poza de mai sus vad un motor de tico cu carburator, daca era matiz trebuia sa aiba rampa de injectoare si corpul clapeta de acceleratie, pentru care trebuie ridicata putin capota ;) Daca chiar are motor de matiz, pune si tu o poza, sunt f curios cum ar arata, pt ca si pe mine ma bate gandul...

Most_Wanted 13-02-07 19:53

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 746803)
voi face-ti avion din tico,ne-au inebunit filmele cu tokio drift))))))))))
e bine ca ideile voastre le pune-ti si in practica succes in continuare

azi dimineatza te-ai oprit cu schully la barfa aaa? :D ...:D

topser 13-02-07 20:10

Most_Wanted - te rog sa-mi comunici pretul pe pm la lambo doors ! mersii frumos :D
o sa vb eu si cu alex...

DACIA-Wrc 13-02-07 20:31

si filtrul de aer la matiz ii in partea opusa ca in poze

quick_5hifter 13-02-07 23:50

Topser, cand vine Most_Wanted in C-ta te anunt si ne intalnim toti 3 la un suc. Te aduc eu daca nu poti veni. Pana una-alta, vezi ca ai PM.

@Most_Wanted: da-mi un PM cu nr. tau de mobil daca se poate, sau da un sms la nr. 0743.065.556 / 0724.281.564. scrie "MW" la sfarsitul sms-ului :D

peter 14-02-07 09:27

geniala ideea..cu usiile spate...:)

foarte fain..

All times are GMT +2. The time now is 20:34.

- Copyright 2026 4Tuning