![]() |
piese r5gtt si r5 alpine
am desfacut un motor de r5gtt si un r5 alpine . din gtt mi-au ramas urmatoarele piese pe care le vand:
chiulasa renault 5 gt turbo completa cu rampa culbutori, tije, axa cu came turbo, capac culbutori, delco complet 200 eur pompa apa 20 eur intercooler 50 eur radiator apa cu radiator ulei in el 30 eur galerie evacuare si admisie 50 eur si de la r5 alpine: usi complete 1 mil buc,--1.5 mil doua hayon complet--800 mii parbriz--1 mil 4 jante aliaj originale turbo 3 prezoane--3 mil cutie de viteze--1.5 mil carburator turbo--1 mil kit ambreiaj: volanta usurata (originala)(aprindere electronica), placa, disc--2 mil pompa benzina cama--300 mii bloc motor 1--mil faruri--200mii buc bara spate--800 mii bara fata--800mii punte fata-bara torsiune, disc frana,bascula inf, fuzeta, rulment --1 mil caseta directie--1 mil totul si caroseria care este inscrisa la 180 E cu transport inclus oriunde in Bucuresti cu platforma pentru cunoscatori: injectie mecanica k-jetronic in stare perfecta, completa cu injectoare noi bosch cu filet (50 Km) + galerie admisie pentru chiulasa de alpine (ca model sau folosita) facuta pentru injectie+clapeta de acceleratie+ multe piese de injectie. injectia poate fi montata pe orice masina daca se fac in galerie lacasurile pentru injectoare. 0722.575.571 lucian. toate bune! |
Re: piese r5gtt si r5 alpine
iti dau 50 de euro pe chiulasa dezechipata....
|
merci pentru oferta, eu imi doresc sa dau toate piesele ce tin de chiulasa odata. lasa-ma sa ma gandesc si revin cu o stire.
|
cutia de viteze in ce stare e?
|
cutia de viteze are 5 trepte si este in stare perfecta.
|
3 Attachment(s)
poze pentru alpine
|
Sal eu sunt interesat daca mai ai de la R5GTT emblema aia mare de pe haion si si eleronul acela si eventual ce piese mai ai .
|
nu mai am emblema si nici eleronul. sincer eleronul nu l-a avut masina cand am luat-o eu.
piese de gtt mai am plasticaraie din interior, un haion, toate geamurile, bara spate intr-o stare foarte buna, o trapa care a fost pe masina, o macara de usa si parca mai am si scaunele care nu erau intr-o stare deosebita. |
hai sa ne intilnim sa vad ce ai tu ca ma intereseaza macaraua ,plasticele si ce mai ai.Eu stau in sebastian sau hai sa vorbim pe mess Ferny527 id meu de mess.
|
seara sunt pe mes...
luci_alpine 0722.575.571 |
nu intereseaza pe nimeni chiulasa de gtt completa?
|
scaunele de gtt nu mai sunt de actualitate, am unul singur care nu arata ff bine. il daruiesc pentru cine are nevoie........trebuie sa mai am bancheta spate.
|
injectia mecanica s-a dat, cineva a achizitionat ceva special......
|
super oferta
r5 alpine: usi complete 1 mil buc,--1.5 mil doua hayon complet--800 mii parbriz--1 mil 4 jante aliaj originale turbo 3 prezoane--3 mil carburator turbo--1 mil kit ambreiaj: volanta usurata (originala)(aprindere electronica), placa, disc--2 mil pompa benzina cama--300 mii bloc motor 1--mil faruri--200mii buc bara spate--800 mii bara fata--800mii punte fata-bara torsiune, disc frana,bascula inf, fuzeta, rulment --1 mil caseta directie--1 mil :D orice la alegere (din r5-ul alpine) fara caroserie 130:D |
azi duc caroseria de alpine la fiare, inscrisa...daca are cineva nevoie stie ce are de facut
|
Salut, mai ai caseta de directie ? In ce stare este ?
Se potriveste pe Renault 5 Turbo ? |
caseta de directie e de r 5 alpine turbo, nu de gtt. merge pe orice r 5 pana in 84.
|
upppppp...............
|
salut
Zi-mi te rog daca mai ai macaralele ptr geamuri stanga - dreapta Ale mele merg foarte greu . Astept sa-mi zici un pret te rog |
am macaralele, le dau numai pe amandoua. sunt de r5 alpine, sper ca astea iti trebuie (55). mai am una de gtt dar nu mai stiu pe ce parte.
|
ma intereseaza chiulasa de gtt lasa`mi si mie un numar de tel pe privat sa ne vedem!
Multumesc |
Mai ai bara spate de gtt? Ma mai intereseaza si ornamentele de plastic de pe exterior (praguri, etc).
|
am bara spate.
|
Te rog sa-mi spui si un pret pentru ea, si eventual o poza daca ai. Multumesc mult.
|
bara costa 1,2 mil; imi este greu sa pun poza. eu sunt in buc, dr.taberei.
|
Poti s-o trimiti si prin curier, pt ca eu nu sunt din buc, si nu stiu cand o sa ajung pe acolo.
|
cand ai drum, sau un prieten care vine la Bucuresti, cu cea mai mare placere. nu imi este prea comod s-o trimit...
|
Stiu ca este cam vechi topicul, dar mai ai carburatorul de turbo?
Cu tot respectul. |
Cutia de viteze o mai ai ? Este cutie de viteze cu rapoarte scurte ?
|
7thRaven--nu mai am carburatorul de 5 gtt, doar cel de 5 alpine turbo
geo--cutia de viteze nu o mai am |
salut fami o oferta de pret la tot ce ai pt r5 alpina la gramada
0728777434 |
Nu Ai CumVa Vreo Poza Cu Carbu Ala ??
Zici Ca E De Alpine Turbo Si Nu De Gtt?? Da Sa Zicem Ca L-as Lua ...l-ai Putea Trimite La Bacau Cu Nemo Sa Zicem Si Cu Plata Ramburs? |
salut! blocul de alpine il mai ai?
|
scaunele fata cat costa?am nevoie de ele urgent
|
scaunele de alpine nu le mai am
blocul de alpine il am o sa fac o poza la carburatorul de alpine turbo (dublucorp) |
Carburatorul are si galeria?
Daca da il vreau eu,insa nu stiu..merge pe Dacia?:oops: |
am galeria de admisie de la carburatorul de alpine dar nu se potriveste pe dacie
carburatorul functioneaza pe dacie si merge montat dar cu flansa |
merge mai usor montat pe galeria de nova care are deja dublucorp
|
ce piese de GTT mai ai ?
|
pompa benzina o mai ai de alpine ma intereseaza pe mine
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning