![]() |
Cip Fuz Dizain/TOMOROW DESIGN STILE
Sper sa placa la lume...
|
Re: Cateva schite de-ale mele...
7 Attachment(s)
O sa mai postez si altele ....dupa ce le scanez
|
arata bine... la jante imi pare k ai probleme... bafta ;)
|
bah arata bine sa shti :D
|
mha sa jtii k sunt marfa
|
5 Attachment(s)
Aici sunt inca cateva...mai bune decat primele,sper! hihi...Astept pareri,bune sau rele...
|
destul de dragute, cred k ar trebui sa mai exersezi la perspectiva si la hasura. apropo... cu c desenezi!?
|
"Foose Design" ...hai ca asta e buna :D :D :D
@ace ...cu carioci deseneaza ...am impresia ..cel putin asa se observa in unele desene |
FOOSE Design pentru ca e o reproducere dupa o schitza de-a lui...Nu am vrut sa se interpreteze gresit de aia am scris pe ea...Nu e creatie personala...Lucrez in creion si markere...format A4.
|
Lucrezi destul de dragut dar anumite lucruri iti cam strica lucrarea ...
Uitate si tu la simetrie ... la toate desenele tale este cate un element care sa strice simetria ... sau mai multe ...:D La perspectiva ar mai trebui sa mai lucrezi ... cel putin la primul desen din a 2 a serie ... portera aia care e deschisa e varza ... in prima faza crezi ca e trapa ca la submarin :D Hasuratul mie nu prea imi place ... il faci cu carioci precum designeri renumiti ... dar si aici o dai in bara ... deoarece nu iti alegi bine culorile ... folosesti cam prea multe culori ... si pe langa asta mai sunt si contrastante ... daca nu ai observat marii designeri folosesc o culoare si o nonculoare (sau o nuanta de gri ...) |
8 Attachment(s)
Salut...Lucrarile pentru provocarea lui alkatraz sunt gata...Imi pare rau ca nu am avut timp sa le scanez....sper sa rezolv asta pana la sfarsitul saptamanii si o le repostez...Si vreau sa imi cer scuze sincere tuturor pentru iesirile anterioare...Sorry!
|
"tico ma uimeshti" :) ... arata kair bine desenele
|
Mda...Mersi mult ticu'...Si totusi,exercitiul e mama invataturii...:D
|
renunta la gogoshile alea din spatele masinilor!te dau de gol
|
1 Attachment(s)
superbe desenele....no comment....si k sa nu va mai certati cu foose....
|
Mersi de comment...Si ca ai postat tu schitza originala a lui Foose....Eu nu am mai atasat-o ca am uitat...Insa am explicat ca nu e creatia mea,doar o reproducere...10x again!
|
Sal omule,sunt foarte tari desenele tale!Am vazut pe aici mai multe desene facute de baieti esti printre cei mai tari! in ce format lucrezi si ce creioane folosesti? te limitezi numa la desen sau faci si aerograf? as vrea sa fac ceva pe masina.astept un raspuns pe pm. PEACE.
|
Salut omu...Mersi de comm...despre airbrush vb pe pm...;P
|
5 Attachment(s)
Aici sunt ultimele skitze...scanate !Sper sa placa!
|
incearca sa lucrezi mai ingrijit... cu o hasura ami ordonata! bafta ;)
|
Salut,man...O sa tin cont de parerea ta,insa e dificil cand imi dau frau liber mainii si imaginatiei sa ma controlez...:D take care!
|
foarte tari desenele.. ar fi bine sa incepi sa le faci si din cap.. nu doar dupa poze.. talent ai.. dar dk ai face shi unele "originale" .. ti-ai pune mai bine in valoare talentul..
Numai bine shi bafta la desenat! |
3 Attachment(s)
Prospaturi...Cu astea m-am inscris si eu la concurs...Nici nu am aparut pe lista inscrisilor...Asta este...
|
in primul rand ...erau semnate ... asta era 1 motiv sa te descalifice din start
|
super desenele...vreau si eu sa invat sa colorez asa :(
|
Quote:
_BLADE_ - toate lucrarile semnate => descalificate _BLADE_ - ai un stil bun de desenat _BLADE_ - mishto desene _BLADE_ - la mai multe _BLADE_ - mai e un concurs si la anul ;) |
copiezi schitzele designerilor.e bine.se pot invatza multe si asa
spune'mi!ai o tehnica speciala?le printezi si dupa aia desenezi peste ele sau pui foaia pe monitor? nu sunt rautacios,doar intreb ce tehnica ai,sa mai invetze si ceilalti |
Sunt facute din mana,nu sunt copiate...Tehnica mea e asta...Impart desenul original in 4 parti egale si foaia mea la fel...si pe urma,in functie de repere,fac schitza...E destul de simplu...Asa faceam cand pictam peisaje, portrete si alte chestii...De atunci folosesc tehnica asta...
|
te mai las sa te gandesti un pic pentru o alta explicatie mai inteligenta sau pun direct psd-urile pt comparatie?
pana la urma cu ce scop copiezi alte desene? si de unde pana unde blade design?incearca blade xerox |
Din partea mea,poti sa postezi ce vrei tu...Nu cred ca am afirmat undeva ca sunt creatiile mele...
|
2 Attachment(s)
va dau un joculet .se numeste ''potriviti desenele''
|
Re: Cateva schite de-ale mele...chiar si cateva copiate
Quote:
|
Re: Cateva schite de-ale mele...chiar si cateva copiate
1 Attachment(s)
imi place de tine tinere ...
Quote:
|
Re: Sunt un tanar geamografist de exceptie
aveti ceva idei pt titlu threadului?veniti cu propuneri..
|
Re: asteptam titlu pentru thread...
ca tot il copiase pe chip foose cateva pagini in urma ... zic ca "Cip Fuz Dizain" ar fi destul de bun :D :D :D
|
Ba baieti,imi place de voi...Vad ca le stiti pe toate...
|
In viziunea voastra,vad ca o lucrare poate fi copiata numai pe geam sau pe monitor...Fain!!!
|
Re: Cip Fuz Dizain/...altceva?
blade vezi poate ai teaba si te retinem;)
|
Re: Cip Fuz Dizain
Am si cateva idei de titlu:
- ***URE DESIGN GENERATION - TOMOROW DESIGN STILE - FREE HAND ERA |
Re: Cip Fuz Dizain
cum pleaca unu,cum apare altu...no further comments
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning