Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Intr-un final....my ride GOLF 3 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/32281-final-my-ride-golf-3-a.html)

claudiu lucian 01-02-07 20:33

Intr-un final....my ride GOLF 3

9 Attachment(s)
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
Dpa ceva timp p forum, dupa multe unghii in gat bagate k nu am masina mea, dupa boala p cere am luato d p forum si nu numai, dupa mukte mishtouri(k eu eram km singurul fara masina)..a venit si vremea mea.
Va anunt k snt un nou posesor de golf 3, in 4 usi, masina stok, mai stok de atat nu am vazut vr-un golf:D
E fabricata in '93, motor 1,8, servodirectie, proiectoare, alarma, inchidere centralizata, si o instalatie GPL. cam astea ar fi optiunile masinii. aa era sa uit jante p 13"desi in talon snt omologat 14" :D
Masina a fost adusa in tara in 2002 si a avut 2 proprietare, interiorul e ft ingrijit, de...femeile. Am aruncat din ea vreo 3 randuri de mochetele, bagate peste tot sa protejeze interiorul.
Exteriorul....o aripa fata st zgariata si haionul...crek stramb d la un stalp, cam greu cu parkrile:D in rest foarte multumit deocamdata. poze nu prea am. in 3 zile nu am i-am facut prea multe.
sunt multe de facut, trebuie sa ma ocup de ea, multe maruntisuri:rolleyes2

Mihaitza_tdi 01-02-07 20:42

Re: Intr-un final....my ride GOLF 3

Nice car...sa o stapanesti sanatos bafta la modificat;)

alex_fan_bmw 01-02-07 20:47

dragutza masina...asteptam rezultate pe parcus...spor la modificari...sa o faci cum vrea inima ta...sa o stapanesti sanatos si fara incidente...8)

claudiu lucian 02-02-07 15:01

6 Attachment(s)
ieri, m-am hotarat sa fac o schimbare, nu imi placea cum arata...prea...comuna si....uite ce a iesiti:D BLACK & WHITE

P_C_D 02-02-07 15:15

II vopsita sau altceva ?

vdub 02-02-07 15:23

s-o stapanesti sanatos shi fara accidente

brgds
edi

MaTzA 02-02-07 15:48

1 Attachment(s)
a iesit marfa.. ;) ai facut si haionul sau doar capota si plafonul? si alta chestie... cat ai dat pe ea?? P.S. scoate stickerele ce imita gaurile de glontz ;)

pe capota poti face cv in genul astuia ;) ( ma rog...poti sa-ti alegi tu un model anume)

Xel'Naga 02-02-07 15:50

domnul BLOND sa o stapanesti sanatos si TU si OASE si va urez BINE ATI VENIT in marea familie VW.
PS: Nice asa cu negru , ca si la GGD :lol:

claudiu lucian 02-02-07 17:29

va multumesc pt urari, sa dea d'zeu asa sa fie

alea cu gloantele...nu snt stikere, m-au impuscat mafiotii:lol: o sa le schimb odata cu mask.

e autocolant negru mat ( ca si GGD-u) norok k a avut cine sa-i dea ideea

haionul nu l-am facut, dak il fac p tot iese din linie, si k sa fac linie...iar nu-mi place, las k e bn asa.

andrey2003 02-02-07 17:32

Sa o stapanesti sanatos!!! Frumoasa masina... Arata bine cu capota si plafonul negru... ;)

P.S. Si la GGD arata bine :)

MOUZE 02-02-07 18:53

sa so stapanesti sanatos :p

Ps:sa nu te mai iei de daciotzi ;)

Bafta!
...arunca dracu capacele alea...

claudiu lucian 02-02-07 19:56

3 Attachment(s)
si cateva poze cu interioru'

Xel'Naga 03-02-07 11:09

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 727992)
si cateva poze cu interioru'

destul de ingrijit si interiorul avand in vedere cati ani are masinuta :lol:

te-ai scos Blondule :lol:

Bafta multa si mai vb :rolleyes2

claudiu lucian 05-02-07 10:12

ms ms

s-au inegrit si stalpii si a mai aparut un mp3 sony.

cine imi spune si mie cum pot sa ii pun turometru???ce imi trebuie?se poate pune?

MaTzA 05-02-07 10:33

pai daca iti cumperi turometrul ( gen tachometru) ai si instructiuni... uite un exemplu http://www.*****************/standard...ts.php?id=1433 dar acum daca tot dai banii iti iei ceva calumea...sa mai caut si-ti spun ;)

Mario_Dub 05-02-07 12:03

sal man, felicitari pentru achizitie, bine ca ai ramas in familia vw... pentru turometru iti poti lua ceasul cu totul de la dezmembrari, am pe cineva care a avut un mk3 vr6 la dezmembrat si cred ca mai are piese din el... ne auzim pe mess

pheerya 05-02-07 12:07

sa o stapanesti sanatos...dragutza masina...bafta la tunat...dar...mai bine luai scirocco ;) tu stii mai bine:-)

Xel'Naga 05-02-07 12:30

Quote:

Originally Posted by cristigeo69 (Post 727893)
sa so stapanesti sanatos :p

Ps:sa nu te mai iei de daciotzi ;)

Bafta!
...arunca dracu capacele alea...

Le-a aruncat aseara :lol:

Asteptam niste jante capabile pe ea :lol:

razak 06-02-07 08:32

salut , vezi ca bord si orice vrei de mk3 iti poate da sorin golf 3 cabrio ;) are de toate , doar a dezmembrat cel putin 3 mk3-uri .

Masina are potential si poate iesi ceva frumos din ea :)

Bafta in continuare.

claudiu lucian 06-02-07 08:45

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 732306)
Le-a aruncat aseara :lol:

Asteptam niste jante capabile pe ea :lol:

iti dai sema k si eu imi doresc ceva frumos, dar acum mai depinde si de finantele disponibile.

astept sa rezolv cu actele (identificare, omologare culoare, omologare amvelope) si sa o trec p numele meu.

#pheerya - si mie imi pare rau k nu am putut sa-l iau, mai ales acum, am o gramada d munk.

#razak - si eu sper sa iasa ceva frumos:D.

ggd_87 07-02-07 00:38

Blondule,k s nu te mai iei de mine,uite un post si de la mine.
felicitari pt masina si ai grija de ea.
pot sa zic k pt anii ei merge f. bine,avand in vedere k e din `93.
bafta la modificari si dc vrei sa te ajut cu ceva,ma risc sa te ajut!
vrem si noi poze cu mp3 sony,ce model e,cum arata! :lol:
App,felicitari si pt masina lu Oase,frumoasa si a lui!

MARI_NSL 07-02-07 00:45

dragutza masina. bafta in continuare

claudiu lucian 07-02-07 21:54

4 Attachment(s)
nishte poze, facute azi in parkrea unui mc din buc

paul_ral 07-02-07 22:14

Am o bancheta spate fractionabila, cu cotiera dar tapiseria e un pic diferita
Transmite-i salutari lui ursulica

claudiu lucian 07-02-07 22:21

Quote:

Originally Posted by paul_ral (Post 737186)
Am o bancheta spate fractionabila, cu cotiera dar tapiseria e un pic diferita
Transmite-i salutari lui ursulica

o sa-i transmit:P. nu am ce sa fac cu bancheta, dak imi ziceai d nishte scaune recaro....era altceva.

i-am curatzat toate "scrisurile" d p ea zilele aste, park arata mai bne:D

dubmaniacks 10-02-07 19:24

man bine te`ai gandit in legatura cu capota asa neagra ... eu zic ca da f.bine :D

bafta in continuare :D

claudiu lucian 12-02-07 12:25

ms zib3r si mie imi place cum ii sta.

azi am fost la rar, omologare gpl, omologare culoare, identificare dar totusi...am fost respins.....motivul:roti mai mici decat in talon, tre sa revin cu nishte 195/50 r 15 se pot omologa.

vdub 12-02-07 12:30

trebuia sa achiti o taxa shi le trecea shi pe astea in talon circa 300 de mii
stiu io.

brgds
edi

Gabi 12-02-07 12:37

1 Attachment(s)
claudiu: uite o idee plictisita!

Sa o stapanesti sanatos si... spor la treaba !

claudiu lucian 12-02-07 20:37

Quote:

Originally Posted by rac3mast3r (Post 745204)
trebuia sa achiti o taxa shi le trecea shi pe astea in talon circa 300 de mii
stiu io.

brgds
edi

nu omologheaza roti mai mici;) mai mari ai mai multe sanse, cu alea mai mari ai aderentza mai buna, franezi mai bne, se opreste rpd, dar asa....cam nasol.

#ms gabi pt poza;) dar...m-au respins ei pt roti mici, dar nu cred k vor chiar asa mari:D marfa farurile, mask, capota un pik mai p faruri;)

CJ-01-WOB 14-02-07 19:12

wellcome to MK3 family .... mai multe pe parcurs ;)

claudiu lucian 17-02-07 00:11

ms wob,sper sa-mi gasesc si eu locul p aici.

caut in disperare jante p 15, eventual incaltzate 195/50. dak are cineva, sau avetzi sa ma incadrez in 300e pls

vdub 17-02-07 08:21

am eu, cu tot cu cauciucuri
dar nu stiu cum te descurci cu 5x100

claudiu lucian 17-02-07 14:58

s-a rezolvat si cu rotile, mi-am luat nishte jante in 5 spitze, la inceput nu prea eram asa multzumit, dar....incaltzate si puse p masina...au inceput sa-mi placa:D

ggd_87 18-02-07 17:40

ceva poze cu jantele? sau trebuie sa te alerg prin krtier k sa le vad?

Xel'Naga 19-02-07 13:33

Chiar asa ma , baga si tu niste poze ca am auzit ca ti-ai luat jante dar nu le-am vazut , vb lui Dany sa te urmaresc prin cartier sa le vad .:lol:
Deci posteaza si tu niste poze . :oops:

claudiu lucian 21-02-07 17:47

fratilor...nu am avut timp sa postez, am avut probleme la R.A.R., sa va pozvestesc.....

ma duc eu frumos la rar frumos,cu toate actele, spalata si intradevar cu rotile de 13. am fost respins. le dau dreptate, cu toate k in programare scria negru p alb: MODIFICARE AMVELOPE, in fine, oricum nu vroiam sa le omologhez p alea. si in fisa imi scrie ...respins...obs:auto echipat cu amvelope 175/70 r 13.

Buuuun ma duc a 2-a oara cu 195/50 r 15 k sa le omologhez...ma rog imi zice k se accepta, bla bla bla DAR "ai probleme cu noxele, ti le-ai reglat?" habar nu aveam k am problema asta, de obicei stiu k se spune frate d c ai fost respins, p fatza. aveam eu bonuletzul ala d noxe, dar era bine impaturit si nu l-am desfacut, k am zis k e un bon fiscal. Si in plus nici nr d obs pt noxe nu era incercuit si dintr-o data a aparut un cerc cu un pix d alta culoare in jurul lui.
zeci d draci mi-am facut, dar nici d al naibi nu am vrut sa ma duc cu interventii. si azi m-am dus cu masina ink odata cu noxele reglate si s-a rezolvat, cu strambaturi din nas bineinteles.

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL! ! !!

p.s. o sa pun si poze cu rotile, dar acum nu am, o sa-i fac dupa ce o spal;)

Xel'Naga 22-02-07 12:08

bine ca ai rezolvat cu inmatricularea si TE ASTEPTAM sa apari pe sosea cu ea si apoi in CLUB ... sti tu la ce ma refer ... :lol:

claudiu lucian 22-02-07 14:41

da Xel,si eu sper la fel:D
am fost azi la udristei(am fost pana acolo cu cea mai tunata bora din rom:P) si iar am dat d o belea:(( nu aveam o semnatura.....aveam zeci de samnaturi p toate actele, de la proprietar si imi lipsea una:shock: si cik ala d la ghiseu....dute in db sa-ti semneze asta:shock: , ma rog, am plecat, am exersat p o foaie, am tras o semnatura, mai stau odata la alta coada, aj la ghiseu, obs ala k e incercuita semnatura, ma pune sa dau declaratie...cand sa imi accepte actele, vede k numele meu p fisha de imatriculare nu e trecut bine :shakefist . am fost am modiikt numele si in sfarsit mi le-a acceptat, of, ce birocratie:rolleyes2 :chillpill

numarul de imatriculare...B 04 BLD

Sper sa o trec in sf p numele meu si sa ma fac membru al clubului;) dak nu-mi va lipsi si aici vreo semnatura:lol: :inyourfac

Xel'Naga 22-02-07 15:28

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 765191)
da Xel,si eu sper la fel:D
am fost azi la udristei(am fost pana acolo cu cea mai tunata bora din rom:P) si iar am dat d o belea:(( nu aveam o semnatura.....aveam zeci de samnaturi p toate actele, de la proprietar si imi lipsea una:shock: si cik ala d la ghiseu....dute in db sa-ti semneze asta:shock: , ma rog, am plecat, am exersat p o foaie, am tras o semnatura, mai stau odata la alta coada, aj la ghiseu, obs ala k e incercuita semnatura, ma pune sa dau declaratie...cand sa imi accepte actele, vede k numele meu p fisha de imatriculare nu e trecut bine :shakefist . am fost am modiikt numele si in sfarsit mi le-a acceptat, of, ce birocratie:rolleyes2 :chillpill

numarul de imatriculare...B 04 BLD

Sper sa o trec in sf p numele meu si sa ma fac membru al clubului;) dak nu-mi va lipsi si aici vreo semnatura:lol:

Iti semnez eu ca esti baiat de treaba sa intri in club ... bucuria mea este faptul ca se mareste numarul VW din club :lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning