![]() |
Summer Tuning Fest | 14-15 iulie 2012 | Centrul Expozitional Craiova
1 Attachment(s)
Evenimentul se va desfasura la Centrul Expozitional Transfrontalier Craiova, pe o suprafata de 1600 mp. Locatia se afla pe bvd. Nicolae Titulescu, vizavi de Baumax.
Se vor premia urmatoarele categorii: - Best Car of the Show. |
Re: Summer Tuning Fest | 14-15 iulie 2012 | Centrul Expozitional Craiova
pacat... se suprapune cu tuningshow-ul de la Oradea de la Drag Racing...
|
Asteptam de mult un asa eveniment si la Craiova, bafta cu organizarea!
|
Quote:
Quote:
|
De cand incep inscrierile si cu cine trebuie sa iau legatura? Multumesc. Stima
|
Saptamana viitoare vor veni toate detaliile referitoare la acest eveniment.
|
Cazarea participantilor din afara Craiovei se va face gratis, la Hotel Lido ***, in limita a 30 de camere, cu posibilitate de extindere. Doritorii sunt rugati sa specifice in mailul pentru inscriere, detalii despre camera dorita. |
Bafta multa cu evenimentul !!!
|
@Gabi- Salut!
Referitor la eveniment din partea mea aveti toata sustinerea ( reclama atat pe alte saituri cit si afise lipite pe masinile personale , asta ca am vazut la unul din useri stie el cine ...) si daca va mai pot ajuta cu ceva te rog sa imi dai pm. Va urez succes si sigur am sa fiu prezent atat pe 14 cit si pe 15 iulie , in calitate de vizitator , bineinteles. |
Expozitia se va deschide, atat sambata, cat si duminica, dimineata, la ora 10:00, si se va inchide sambata, la ora 21:00, iar duminica, la ora 20:00.
Pentru car-audio nu este un program fix. Daca va aparea ceva, anuntam. Pe langa alte premiere nationale, s-a anuntat si o masina care inca nu a fost lansata pe piata din Romania ;) |
Detalii despre Campionatul National de Car Audio, Etapa a 5-a:
Locatie: Centrul Expozitional Craiova Data: 14-15 Iulie 2012 Specific: 2X Event Sectiuni de concurs: SPL Challenge si SQ League Taxa de inscriere: 50 RON Link spre topicul dedicat etapei: https://forum.4tuning.ro/589-campiona...ml#post5091467 Sambata: Inscrieri SQ si SPL, calificari SPL Duminica: Jurizare SQ, Finale SPL Program exact, in curand. |
Deci biletele de unde se cumpara? Trebuie sa fac ceva inainte sau ma duc acolo si imi cumpar bilet in ziua respectiva?
|
Biletele se achizitioneaza de la intrare.
|
FOARTE IMPORTANT: participantii din afara Craiovei trebuie sa ajunga la locul de desfasurare a evenimentului maxim sambata dimineata, la ora 8:00.
Cine doreste sa vina de vineri in Craiova, se poate caza tot la Hotel Lido, pentru 100 lei/camera, urmand ca noaptea de sambata sa fie gratuita. Participantii din Craiova vor aduce masinile la expozitie de vineri, 13.07, dupa ora 14:00. Sambata seara avem afterparty sustinut de: StageOne - https://www.facebook.com/STAGEONEROMANIA Tipsy Bar - https://www.facebook.com/bartipsy Sllash & Dope - https://www.facebook.com/SllashDoppe TOMBOLE PENTRU VIZITATORII EVENIMNETULUI ASCET COM - service roti (www.ascetcom.ro) 10 schimburi + echilibrari anvelope 10 reglaje directie + unghi de fuga si cadere 5 incarcari freon SPRINT KART RACING - pista karting 9 cupoane a cate 15 minute CARFASHION - colantari si folieri auto (www.carfashion.ro) cupon de 200 lei pentru foliere sau colantare Din partea organizatorilor, un premiu in bani. In plus, fiecare al 100-lea vizitator, are intrare GRATUITA. In sensul asta, facem apel la vizitatorii care vor sa participe la aceste tombole, sa NU ARUNCE biletele, deoarece extragerea se va face prin www.random.org, iar pentru revendicarea premiilor este necesara prezentarea biletului. Lista numerele castigatoare va fi facuta publica si pe internet. |
Programul Etapei a 5-a din CNCA:
Sambata, 14 Iulie 8:00 - 10:00 - Acces Competitori 10:00 - 13:00 - Inscriere si incadrare in clase (SQ si SPL) 13:00 - 15:30 - Pauza 15:30 - 18:30 - Calificari SPL 18:30 - Sfarsit de program - La liber Duminica, 15 Iulie 8:00 - 10:00 - Acces Competitori 10:00 - 12:00 - Inscriere si incadrare in clase pentru cei ce nu au putut sa ajunga Sambata (cazuri speciale, preferabil discutate in avans - astept PM sau mesaj pe acest topic daca e cazul) 12:00 - 13:00 - Pauza 13:00 - 18:00 - Jurizare SQ si Finale SPL Premiere SQ si SPL Daca mai intervine ceva... Anuntam. |
10 Attachment(s)
cateva poze de la festival
|
noi, nefericitii care n-au putut ajunge, asteaptam cu mare nerabdare mai multe poze :sad:
|
Nu ai pierdut mare lucru, sincer :-).
PS - no offence pentru organizatori / participanti. |
mai e si maine o zi si poate la anu faca ceva si mai mare si mai ok...acu e greu cu criza asta..si totusi dupa o pauza de 4-5 ani s-a facut ceva!!
i don`t care...sunt masini minunate...sunt masini de SPL (dubita cu 12 difuri de 15 in premiera am inteles aici) este masina bi moto SFi...este bar este muzica...ce lipseste? orice nu va place pot sa ia la cunostinta organizatorii ca sa nu lipseasca data viit (ps sunt doar vizitator) |
Quote:
e prima masina bi-moto din tara.... e lansare de masina noua...sunt masinile de la ghetto la care te pui in cur si plangi cum arata....sunt masini din craiova extrem de frumoase .....e atmosfera de milioane.... probabil ca astea sunt prea neinteresante pt cei 10 lei platiti la intrare.....aaa, sa nu mai mentionez de nenumaratele tombole ....da' plm... sunt acrii din pat ... numai bine |
Quote:
nu stiu cum o sa fie petrecerea din seara asta , si nici nu ma gandesc , insa maine o sa fiu si eu pe acolo sa vad mai bine care-i situatia . in orice caz , sper ca acest eveniment sa ne mai aduca si pe noi in atentia show-urilor cu motor din romania . cheers ! |
am fost, am vazut, am plecat totusi cu un gust dulce -amar ... sunt cateva masini care chiar trebuie vazute ... se vede ca proprietarii au muncit ceva pentru a le aranja pentru expo ... atmosfera e chiar frumoasa si asta se datoreaza organizatorilor ... pentru incurajare e chiar ok ... sper sa mai fie astfel de evenimente in craiova ... dar totusi craiova mai are destule masini de aratat alaturi de cele venite din toate colturile tarii si la care chiar ai ce vedea ... pacat insa ca sunt unii craioveni carora nu le-a pasat si nu au participat ...si asta la o expozitie organizata in craiova ... ar mai si ceva masini de prin tg-jiu ..dar eu unul nu am vazut nici o gorjeanca (nu oi fi fost eu foarte atent totusi) si sincer mi se pare complet aiurea o expozitie in zona la care sa nu vina masini de la 100 km dar in schimb sa ai masini de la constanta, arges , bucuresti si de la distante de 5-600 km si asta pentru ca proprietarii lor sunt oameni ...
in alta ordine de idei din ce mi s-a parut nici publicul nu a fost prea numeros dar poate e doar o impresie avand in vedere ca acest public se mai si schimba si se rotea tot timpul ... dar o idee a acestui fapt o pot avea doar organizatorii prin prisma biletelor vandute deci intr-un cuvant toata stima pentru cei care au participat si cu masinile si ca public sa vedem si maine ce o fi ... poate mai vin cei care nu au avut timp azi |
mie personal mi-a placut.. m-am distrat, m-am sintit bine alturi de prieteni... ce sa zic.. la anu ceva mai mare.. :D
|
4 Attachment(s)
bineeee ba !!!!!! More pics to come , dar astea erau prea bune asa proaspete !
Bravo ! |
felicitari baieti ... ati muncit prea mult la masina aia si a iesit prea bine pentru ca rezultatele sa nu merite un succes ... la cat mai multe cupe pe viitor
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
ei cele care sufereau la domeniu vopsea aveau ce arata la motoare ... s-au prezentat si cateva masini pe care se vedea ca erau in lucru ... are si acest lucru farmecul lui ... dar au fost si unele care nu ar fi avut ce cauta intr-o expozitie dar se vedea clar ca, chiar daca la interior si exterior erau standard aveau cel putin o suspensie, o janta si o vopsea mai altfel, in plus se stia de expozitie cu mai mult de o luna inainte ... eu unul am aflat de ea cu 3 saptamani inainte ... din punctul meu de vedere nimicurile gen curatenie, praguri ... se pot face in 1-2 zile hai maxim 3 ... deci sincer asta nu e o scuza ... daca vrei sa participi si ai o masina la care ai muncit si vrei sa arati si altora ce ai facut tu intotdeauna e loc ... in plus organizatorii au facut inscrierile pe baza de poze si probabil au decis daca o masina merita sa participe sau nu ...deci sincer gogosele cu am vrut vezi doamne dar a dat norocul peste mine la iesirea din oras si o nenorocita de vrabie a facut un gainat pe parbriz si nu puteam veni cu masina la show in halul ala ... nu prea tin |
mai este si varianta mai putin de crezut ca poate omul isi face masina pt el insusi. nu pentru alti. o masina in ochii proprietarului are 1000 de defecte, vizibile sau ascunse. deasta nu au venit masini care puteau arata ceva....din cauza mentalitati asteia
"""au fost cateva gen cei de la ghetto care chiar aveau ce arata plus inca cateva dar in rest un mare minus sincer sa vi la un expo si sa expui jegul din portbagaj e cam dureros sa nu mai zic de masini care sufereau grav la domeniu VOPSEA' nu vreau sa intru in conflict cu nimeni dar trebuia sa iti dea putin de gandit cand expui o masina trebuie sa te gandesti ca mai trebuie sa ai si ce arata""" am spus si ma repet NICIODATA O MASINA NU POATE FI CONSIDERATA TERMINATA! mereu va mai aparea " alceva" dar asta nu stiu decat cei care au muncit si au pus suflet intr-o masina. le multumesc celor care au venit cu masinile si le-au expus, ii stimez si ii apreciez pt efortul pe care l-au facut pt a fi prezenti la aceasta expozitie. pt prima editie zic eu ca a fost ceva f frumos. felicitari organizatorilor... |
Cu bielete de la intrare unde intram sa vedem daca am castigat ceva sau trebuie sa ne inschiem undeva ?
|
TOMBOLA SPECTATORI:
Montat + echilibrat anvelope la Ascet 74 80 206 409 473 519 602 611 630 698 Reglaje directie la Ascet 67 188 244 363 497 547 579 608 651 Incarcari Freon 358 131 50 612 148 Sprint Kart Racing 15 min pista 101 437 481 500 505 575 598 683 689 Cupon 150 lei CarFashion 351 391 499 586 Schimb ulei 5L Pennasol 21 477 495 549 554 Daca cineva isi regaseste numarul biletului intre cele de mai sus, este rugat sa ia legatura cu noi. |
Quote:
Ooo Stai sa ne intelegem eu nu am stat in loc de un interior dai o geana unde am topic la masina si atunci iti vei da seama cat sa muncit la masina in ultima luna si apoi discutam doar uita-te pe poze nu e nevoie sa citesti si atunci iti vei da seama ca nu am stat intr-un interior pur si simplu acela a mai ramas de facut ,CITESTE informeaza-te si apoi sa faci asemenea afirmati ,din gura sa dai e usor ,cum spuneam nu vreau sa intru in conflict cu nimeni e strict parerea mea ,dar te-as ruga inainte de a face niste afirmati sa te informezi Numai de bine |
Quote:
P.S. la tombola bafta mea sa dau pe langa ... la diferenta de un numar ..inainte sau dupa ... asta e ... nu pentru tombola am venit ci pentru ceea ce am vazut si unele lucruri chiar au meritat vazute |
49 Attachment(s)
cateva poze de la eveniment ...
felicitari pentru organizare si pentru atmosfera ... |
Quote:
|
foarte foarte frumos acel Del Sol, culore, body-kit iar treaba cu plank m-a facut sa rad toata ziua !
Bravo proprietarului !!!!!!! |
39 Attachment(s)
alte cateva poze de la eveniment ... ;):twisted:
|
7 Attachment(s)
:arrow:
|
https://vimeo.com/45881870
Felitari pentru ce ati realizat si la mai multe evenimente de acest gen la Craiova. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning